Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
iepurila spune:
giuliana am salvat retetele.
cum votez ratusca? ca nu am gasit decat optiune de comentariu
_irina_ spune:
Pupici,
dau o mare, donez si cana mea de cafea la schimb cu un aspacardin.
Azi de dimineata am lasat-o pe fica'mea ca de obicei in pat, cu perne in laterale, cand am venit de la baie mi-a stat inima in loc. Domnisoara s-a dat jos din pat, era in picioare, se tinea cu mainile de pat si radea de mama focului la mine. Nici acum nu imi dau seama prea bine cum s-a deplasat incolo, dar e clar ca s-au dus zilele mele linistite.
Pentru mamicile cu bobocei activi poate nu e ceva neobisnuit, dar pana saptamana trecuta Deea nu se rostogolea, nici macar in somn, eram si un pic ingrijorata, iar acum deja incearca sa se prinda de orice si sa se ridice in picioare.
Voiam sa ii fac poza, dar mi-am dat seama ca nu mai aveam baterii la aparat si nici nu stiu daca mai aveam putere sa o las asa prea mult.
fericita de Andreea-Maria
Corrina spune:
Giuli idem iepurila, cum votez?? Tare poza, si comentariul tau
Irina si lui Mihnea ii place maxim cand se da jos din pat, spre disperarea mea
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
_giulianna_ spune:
Cred ca nu s-a dat inca drumu' la vot, nu stiu...
O sa fiu pe faza si va anunt.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Va rugam sa ne votati! (Giu1) Multumim!
300 spune:
Laptele nu fu bun, cred ca recipientele in carel-am tinut sunt de kko ca miroase a… plastic. M-am muls si incerc cu 30 ml lapte de-al meu imediat ce postez mesajul asta.
Babytza si eu am observat ca mancarea tinuta la frigider nu-I mai place la fel de mult ca prima runda . More coking for me…
Lumi, soarele de mare e mult mai paternic/arzator decat cel de-aici. Aici o umbrela isi mai face treaba, drept e ca eu n-am testat-o pe-a me ape canicula si nici nu-mi doresc . Dar fi-mea doarme linistita sub umbrela in parc in tmp ce alti parinti sau doici pun haine pe copertina carutului sau il plimba cu spatele la soare. Avantaj eu pana acum . Pupam mamica frumoasa si pe hunii ei. Ce scortisoara folosesti, de-aia la plic?
Cosmy, 3 dintisori! Sa stii ca va votez de cate ori pot de pe ambele device-uri.
La fel sta treaba si cu Bighidel. Mereu rad cand ii citesc numele.
La noi se renoveaza deasupra; vecini ne-au anuntat deja de cateva saptamani cu scuzele de rigoare, speram sa se termine repede si sa vedem rezultatele. Nicole daca devine insuportabil ma mut de-a dreptul in parc si-mi iau patura sa alptez culcata in iarba.. Fata mea manifesta o preferita de-a dreptul patologica pt aaptatul in pozitia lungit… Mi-e greu deja sa-i dau papa afara ca accepta cu mare greu si tzitzi suporta consecintele unui supt mai rar – se stafidesc pe zi ce trece… Ooooofffff…
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Cu hainute: si noi am iesit la 18 ieri in salopeta de blugi, sosete, body cu maneca scurta si bandana. Am stat in combinatia asta pana pe la 8 cand a inceput sa sufle un varnt parsiv si avea copanelele reci (alea de la manutze). Ne dadusem si in leagan. I-am dat un hanorac in ultimele 10 min de stat pe-afara dar pe de alta parte asta cu racitul bratelor ma induce in eroare de cand stau cu copii mici… pt ca de fapt esti mai rece si cand ti-e cald. Abia astept sa vorbeasca!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Lumi, pasarica aia eram ..eu?
Babytza, multumim
Nerantula, sa iti zic doua treburi recente la David:
1.mancatul in parc. Sambata si azi a luat masa de fructe afara si a mancat vreo 80 de ml.Ceea ce la el e mult!Azi chiar ii luasesem 80 de ml ca sa nu se strice aiura la caldura si a mancat tot.
2.Legume cu iaurt- asta cred ca ai incercat.La noi parca au mai mult succes ca celelalte.
Si oricum depinde muuuult de dispozitia lui....eu daca nu il prind in 'pase bune' nu mananca....nu ca altfel ar manca cum ar trebui la varsta lui, dar oricum.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
_irina_ spune:
Ramo cu alaptatul culcat la noi e regula din primele zile, acum vad ca si de mancat prefera cam la fel.
Ai mei rad de se sparg cand o vad cum sta la "masa". Cica e cam asa: cum doriti sa fiti servit/uite-asa in pat trantit.
Corrina aoleu, recidiveaza? Eu as lasa-o pe jos, dar am pisica si nu imi place deloc sa o las pe jos.
fericita de Andreea-Maria
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila neata iar am intrebari: 1. ce-i dau mai intai branza sau iaurt? pe 21 face 7 luni. e prea devreme pt ele? are 2 mese inlocuie 2. daca la o mas deja inlocuita, in una din zile nu mananca o cantitate suficienta (nici cu varianta de backup) ce fac? completez cu lapte? sau o las asa? n-am citit din urma dar promit ca revin Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
1. Branza e recomandata prim dar n-am idee de ce. Matei nu a mancat branza. In schimb iaurtul e favoritul lui.
2. O masa e completa cand se satura...zic eu chiar daca manaca putin chiar daca mult. Eu la inceput incercam sa-i mai dau san dupa masa dar nu mai vroia. Iar acum nici nu se mai uita la san...decat noaptea si dimineata mai suge. Iar biberon...nici gand. De exemplu ieri a papat 2-3 lingurite de fructe la 10 si atat...apoi la pranz a papat legumele...nu s-a omorat...pur si simplu nu i-a fost foame sau nu a avut chef...seara in schimb a recuperat.
Apropo, vedeti vreo schimbare in felul in care papa bebeii in functie de caldura?
La noi in casa sunt 25grade acum si sta in body cu maneca scurta ... insa cred ca il afecteaza putin caldura...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
dyanira spune:
Scuze ca revin si eu cu intrebarea de ieri:
Ati patit ca bebei sa fie ragusiti?????Ce ati facut in acest caz???
Andrei e putin ragusit de sambata am crezut ca ii trece dar vad ca are aceiasi voce.Maine il duc la pediatra.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR