Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:
Diana, noi n-am patit.
Cu Teo, da, dar asociat cu boala/viroza, cu tot tacamul... febra, puroi in gat
Daca crezi ca il doare dar nu are nimic altceva decat o raguseala de la atata tipat, poti incerca tantum verde, concentratie 0,15% (pt copii) sau homeogene, il pisezi si i-l dai asa.
Sau vit C, lamaie, desi e cam tricky cu stomacelele lor...
Sanatate!
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
andy.p spune:
si de la noi.
Eu disper cu Alexia,nu mananca nimic daca nu e borcanel..ce fac??Ca dau faliment...azi dim i-am facut mar cu scortisoar,cum a simtit gustul cum gata,n-a mai deschis gura..apoi a baut 180 lapte,deci clar ii era foame.
Acum mi-e si groaza de masa de legume
Dya ...nush ce sa-ti zic,n-am patit,numa cu Andy,dar e mai mare si nu se aplica.
RAmoimi pare rau ca s-a stricat lapticul
Corrina,Irina ai Alexia se da jos din pat si se tine de margine,apoi in 4 labe,nici mie nu-mi place sa o las pe jos.
Oana....daaaa cred ca tu erai
Lumi
Babytza bine ca papa soricelul,a mea spusei mai sus
Nerantula imi pare rau,stiu ce simti...azi am si strigat la ea si s-a suparat,da ma lasa nervii.
Giuli asteptam sa putem vota
Alexa,Iepurila
LUCA de Musette
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
Dyanira, e doar raguseala sau asta e asociata si cu o hiriiala in piept? Oricum, du-te cu copilul la doctor, e cel mai sigur asa sa ai un diagnostic corect. Noi am patit-o cu Elsa, am crezut ca e o simpla raguseala, in schimb a fost o laringita destul de urita. Multa sanatate!
Mamica fericita de bebelina Elsa
baby_boy spune:
Rosia a fost un succes..a papat aproape 300 de ml de supica..mai mult ca niciodata.
Dya nici noua nu ni s-a intamplat..sper sa scapati repede de ragusit
edit: Ratonelule unde esti? ai mult de lucru azi?
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
dyanira spune:
Piolica nu se aude nici o haraiala si nici nu tuseste doar are o voce asa grava...Si eu m-am gandit la laringita de aceea maine mergem la dr.Offf sper sa nu fie ca amauzit ca e un tratament destul de nasol.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Piolica nu se aude nici o haraiala si nici nu tuseste doar are o voce asa grava...Si eu m-am gandit la laringita de aceea maine mergem la dr.Offf sper sa nu fie ca amauzit ca e un tratament destul de nasol. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR Eu sper sa fie bine. Va tin pumnii! Oricum, daca e laringita, si e luata din pripa, tratamentul nu e chiar asa de nasol (aerosoli se fac numai daca e laringita acuta, altfel e un tratament cu antibiotic.) |
EvaF spune:
citat din mesajul lui khristin Eva, nu prea am regrete din astea tarzii… ce sa zic, imi pare rau de sarmanii profesori. |
imi dau seama. de aceea intrebam asa retoric mai mult..., banuiam raspunsul tau.
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
dyanira spune:
Cu masa ce sa zic noi suntem printre primi diversificati avem aproape 4 luni vechime si nu e grozav adica Andrei papa ffffffff bine fructe mere, pere, banane, piersici, mango, pruna cel mai mult ii plac bananele ar manca si 300g dar nu ii dau ii dau maxim 250g fructe cu bicuiti si branza diverse combinatii.
In schimb legumele sunt nasoale rau pentru el am si facut pauza vreo 2 sapt am inceput iar de sapt trecuta nu pot sa spun ca le mananca extraordinar i-am pus conopida si mai mananca cumva cam 150 g maxim 200g dar asta rar.
Insa nu vrea deloc deloc carne.Cred ca suntem singuri care nu mancam carne deloc cand ii dau isi face o greata nemaivazuta scuipa isi baga mana in gura pana in gat sa scoata afara e jale.Ah si am vazut ca Laura zicea ca Alexia papa numai borcanele am incercat si eu cu Andrei dar daca au carne e aceiasi povesteCe nu i-o fi placand carnea deloc nu inteleg????
Deci el e vegetarian adica lacto vegetarian ca laptele ii place si branzica si iaurtul dar numai cu banana il papa.
Am mai incercat nou mamaliga cu branza nu prea i-a placut, rosie cu branza nici asta vreau sa incerc si peste.
Ieri am incercat sa ii dau niste cartofi noi facuti pentru noi fierti si cu verdeata dar s-a inecat rau nu era bagat in blender il pasasem doar cu furculita.M-am speriat tare nu stiu de ce nu mesteca ca are doar 8 dinti ar avea cu ce.Cred ca va ramane pe mancare pasata pana la 2 ani
Hai ca mi-am spus si eu offul cu papa.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
EvaF spune:
Ancule, 9 luni poimaine, chiar ma gandeam,
noi azi am incercat la pranz: o rosie la steamer + dovlecel la steamer+ 1 galbenus fiert+ 1 lingurita branzica calcica+ jumatate de iaurt= un piure yummyyyyyyyyy, reconfortant asa, de vara. Fi-miu e de acord.
Culmea ca am gasit rosii bio in Mega Image, aici aveau, la barcheta sau tavita cum i s-o spune.
In rest noi suntem f bine, asteptam concediul in iulie si apoi sa o luam din loc spre Fr.
Pupici.
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
piolica spune:
citat din mesajul lui dyanira i-am pus conopida si mai mananca cumva cam 150 g maxim 200g dar asta rar. Insa nu vrea deloc deloc carne.Cred ca suntem singuri care nu mancam carne deloc cand ii dau isi face o greata nemaivazuta scuipa isi baga mana in gura pana in gat sa scoata afara e jale.A |
moama, ce ma enervezi!!! pai d'aia gen Elsa care papa numai 50-60 de grame de legume (90-100 de grame in zilele cele mai bune, cind eu si ta-su dam chef de bucurie) ce sa mai zicem????
La asta cu carnea nu sinteti singurii. Parol! Acum pe bune, nu stiu daca e ultra-super necesar sa le dam carne la virsta lor, asa ca eu nu insist.