Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Eva unde va mutati in Franta? Nu mai plecati in iunie sau am inteles eu gresit?

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

am uitat sa ma laud si eu cu ceva... Elsa merge bine de-a busilea acum si mai nou se aseaza singura in fundulet si e super mindra de asta. Cind ne vede ca ne uitam la ea, se ridica, se aseaza, se ridica, se aseaza... e o nebunie! E super fericita cind vede ca o laudam!

In schimb nu avem nici un dintisor, dar balele ne curg la greu, asta inseamna ca vine iepurasul in curind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

nu ai inteles gresit, in iunie expira contractul de 1 an de chirie aici. Asa preconizam sa nu prelungim.
Sotzul meu, din nefericire, are oferte de job numai in Paris, eu vreau la Marea Mediterana sa ne stabilim, pt Noah. Asa ca asteptam si alte oferte, prelungim chiria pana la 1 august si cu ocazia asta facem o parte maaaaaare din vara aici.
In mod normal sotul meu incepe serviciul la 1 septembrie, asa ca...de ce am pleca.

Daca va fi sa fie Paris asta este, noi tot mai speram in Sud sa fie ceva...

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui piolica

nu ai inteles gresit, in iunie expira contractul de 1 an de chirie aici. Asa preconizam sa nu prelungim.
Sotzul meu, din nefericire, are oferte de job numai in Paris, eu vreau la Marea Mediterana sa ne stabilim, pt Noah. Asa ca asteptam si alte oferte, prelungim chiria pana la 1 august si cu ocazia asta facem o parte maaaaaare din vara aici.
In mod normal sotul meu incepe serviciul la 1 septembrie, asa ca...de ce am pleca.

Daca va fi sa fie Paris asta este, noi tot mai speram in Sud sa fie ceva...

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Bafta la gasit job in sud! Nici eu nu vreau sa aud de Paris, de mers acoplo citeva zile in vizita, e ok, altfel nu.
Cred ca noi ne vom muta la Lyon la anu', eu m-am indragostit de acest oras.

Mergi la inceput

Mimihoo, merci pt comentariu
Kristin, multa lume spune ca Elsa seamana cu mine, insa cind am pus-o linga verisorii ei, hmmm, a iesit exact pe invers. Are fata rotunda ca mine, in rest totul e de la familia sotului meu.
Ce mai face Chris? E mai bine? Unde sint pozele mult promise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

fetele!

scuze ca insist, dar poate se uita cineva si pe ce am scris noi c/am patit cu homeopata, sa ne dea o parere...

multumim anticipat

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dyanira eu am fost vineri la gratar cu niste prieteni care mi-au povestit ca baietelul lor refuza cu indarjire carnea (o detecta si cand era ascunsa in diverse alimente). In final dupa X analize si investigatii au descoperit ca pancreasul lui nu produce nu stiu ce enzima necesara pentru a digera carnea. Baiatul este acum "vindecat", ar putea teoretic sa manance carne dar nu ii place. Nu iti spun ca sa intri in panica doar sa nu insisti prea tare daca o refuza. Cat despre faptul ca nu mananca cu placere legumele imi pare rau dar nu ma pot abtine sa iti zic ca totusi a fost inutil sa incepi diversificarea la 4 luni in loc de 6. Cu tot cu recomandarile pediatrului tau si cu orice alt argument pana la urma copilul te-a ghidat singur si a stiut ce e mai bine pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Scuze ca revin si eu cu intrebarea de ieri:
Ati patit ca bebei sa fie ragusiti?????Ce ati facut in acest caz???
Andrei e putin ragusit de sambata am crezut ca ii trece dar vad ca are aceiasi voce.Maine il duc la pediatra.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Imi pare rau dar nu m-am confruntat cu aceasta problema...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La David merge super diversificarea, in sensul ca avem 3 mese de cate 180g-200g :fructe. legume si cereale. Nu am primit niciun refuz, e un pofticios incat aceasta etapa a diversificarii nici nu am simtit-o. Mai suge seara, dimineata si noaptea.La 7 luni a avut 7750g si 72 cm.
In schimb, cu Dragos ma lupt din rasputeri pentru cateva liguri de mancare. El nu prea vrea carne, asta apropos de copii care nu vor carne, nu vrea decat ficat, peste si snitele de pui. Acum ma gandesc ca la el am inceput diversificarea la 4 luni, fiind alimentat cu lapte praf, la sfatul pediatrei....poate daca aveam mai multa experienta....faceam ca la David doar la 6 luni!
tuturor

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am auzit ca circula o laringita destul de urata. Poate urmarit cu atentie pana maine sa vezi cum se mai prezinta.

Mergi la inceput