Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Noi suntem, in continuare, codasii detasati ai diversificarii, adica nu papam nimic altceva, desi incerc, fructe mai mult de 2-3 lingurite nu reusesc sa strecor, legume/supa nu am mai incercat, am testat un cartof dulce + brocoli care a fost respins cu brio, iar cereale uneori reusim sa papam 20-30-max40ml. Dispozitiile mele variaza de la zen pana la plans si nervi maximi, nu ma pot controla intotdeauna ...

Insa voiam sa va intreb altceva: ii mai dau uneori cereale Milupa cu lapte inclus si banane, ca mi-e mila sa tot arunc laptele meu muls daca nu mananca, si am observat ca face niste pete rosii in jurul guritei care raman vreo 15 min, ati mai patit? Ce poate fi?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

hei si de la noi

multumim ca v-ati gandit la noi, apucasem la un moment dat sa ajung la zi dar nu am apucat sa mai scriu....apoi iara de la capat a trebuit sa recuperez....

a fost pentru noi a saptamana plina, Tzuki a fost vaccinata de 6 luni. La control a iesit bine raportat la media varstei: 7 kg si 68,5 cm.
insa se pare ca de 2 sapt nu a mai luat nimic in greutate....dar nici de mancat nu mananca....
cerealele de dimineata cu chiu cu vai 60ml si apoi cu mare greutate la pranz piureul de legume (morcov, pastarnac, cartof, dovlecel si patrunjel). Am incercat si spanac dar cu acelasi efect.

Mai nou sufla in lingurita, iar daca ii dam o consistenta mai groasa nu o accepta.

sunt cam ingrijorata din cauza asta pentru ca nici lapte intre nu prea bea....maxim 100ml in mai multe reprize.....recupereaza la san cand ajung acasa, dar totusi ramane deshidratata pe timpul orelor celor mai calduroase.

Nici nu stiu ce strategie as putea adopta.....daca aveti sugestii sunt binevenite.

Am incercat sa inlocuiesc legumele cu mar, para, dar nu si nu la lingurita...cu degetul vad ca vrea orice insa nu as incuraja aceasta tactica pentru ca nu vreau sa ii bage alte persoane degetele in gura.

CAnd Matei mai face mofturi (rar ce-i drept) ii dau o lingurita de iaurt, una de legume si papa f bine...ii place iaurtul f mult. Eu il fac acasa din lapte Napolact si cu o linguri de iaurt Napolat numa bun. Amestecat nu-i place...

Poate merge...

Cat despre Vigantol...noi am inlocuit cu Vigantolette de 500 pana in septembrie...si din septembrie de 1000. Dar merge si vit D tot picaturi. Asta la sfatul dr.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

fetelor, eu am o cutie cu fluor-Vigantolette de dat. daca vrea cineva, ne intalnim la o joaca intre copii in parculetul de langa policlinica Titan, sa-i dau cutia :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Votat Pestisorul.... Si Brancusi...hi hi hi super asociere...

Nerantula, s-ar putea sa faca o reactie alergica la ceva. Eu am mai multe alergii si cam asa reactionez si eu. Adica de exemplu sunt alergica la pisici (am avut toata viata ...din pacate nu mai pot avea) si daca ma jpc cu o pisica si am vreo zgarietura sau ceva pe unde ma atinge imediat se umfla si apar niste pete rosii in jur...care trec in 15-20 min daca ma spal si plec de langa pisica. Nu am alergii alimentare, dar mi se pare asemanator.
Vestea buna e ca la copii dispar alergiile in majoritatea lor.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

help!

cele care v-ati congelat laptele, pana la urma cate luni tine?

Am scos un lapte vechi de pe 1 decembrie si l-am lasat la frigi sa se dezghete peste noapte. Pana sa-l scot era separat in ceva galbui (probabil zer) si grasime deasupra. Nimic anormal pana acum, e normal sa se decanteze, am vazut si la cel proaspat.

Dar...cum imi daus eama ca mai e bun? In afara de a-l testa pe Anda, desigur.

In plus a capatat un miros de plastic de la recipientul in care l-am tinut. OOOOf

Cred ca ma mulg si gust :))

Va rog, astept ceva sugestii cat se poate de repede, voiam sa-i dau cereale.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Eu am auzit ca max. 3 luni se tine congelat laptele. daca-l gusti pe cel proaspat ar trebui sa fie usor dulceag.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata
iar am intrebari:
1. ce-i dau mai intai branza sau iaurt? pe 21 face 7 luni. e prea devreme pt ele? are 2 mese inlocuie
2. daca la o mas deja inlocuita, in una din zile nu mananca o cantitate suficienta (nici cu varianta de backup) ce fac? completez cu lapte? sau o las asa?

n-am citit din urma dar promit ca revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Iepurilla:
1. noua ne-a dat voie la 5 luni jumate branzica facuta in casa din lapte UHT de 1,5 sau 3,5% grasime si de la 6 luni iaurt simplu fara fructe cu termen scurt de garantie ...
2. daca nu mai plange dupa ce mananca o cantitate mai mica de papa eu nu o mai chinui pe Sorina... daca plange ii dau si lapte ...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramo nu ma pricep la lapticul congelat..eu am la conge doar un biberon cu laptic..cred ca de 4 luni..si sigur o sa ajunga la cos.

Iepurila poti sa-i dai intai branzica calcica facuta in casa de tine ..daca nu stii cum..spune si scriu reteta.Eu zic sa-i dai intai branzica..si de la 7 luni poti sa bagi si iaurtel.
Deobicei Radu papa tot..rar mai lasa 2-3 lingurite..asa ca nu-i dau completare de lapte. Tzitzi a ramas doar seara, noaptea..si dimineata.

Giulianna multu de raspuns.

Deci azi incercam si noi noutati.
La supica avem:curcan,dovlecel, morcov, pastarnac,cartof, ceapa verde si noutatea- rosia.
Iar la urmatoarea masa- mamaliguta cu fagaras.

Ieri noutatea au fost pufuletii..spre disperarea mea..Tac-su ii dadea cate unul..el il lua si mocioflea la el pana nu mai ramanea nimic..Eu cu gura pe ei..ca au sare..ei nimic.. I-au placut tare mult..insa eu nu sunt de acord cu sarea pana la un an.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor, va rugam sa ne votati! Avem poza in concurs!
A...inca nu cred ca se poate vota dar oricum sa ne aveti in vedere :)
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Va rugam sa ne votati! (Giu1) Multumim!

Mergi la inceput