Mamici si gravidute de Constanta (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Crisis, poza asta este mortala http://picasaweb.google.com/cristinadobres/Teo#5334294787322024962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Coca, tot ce am aflat despre dr SOrin Esanu este asta, nu stiu daca iti este de folos:
Dr. Esanu Sorin
Spital:
Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului ALFRED D. RUSESCU - departament de obstetrica-ginecologie (maternitatea POLIZU) (Bucuresti)

Adresa: Str. Polizu nr. 40, sector 1
Telefon: 212.92.04; 212.89.12 (centrala); 212.56.35 (secretariat) Fax: 212.89.63
Program: NON-STOP
Specializari:
Obstetrica-ginecologie (medic primar)

Fetelor cu copii mai mari, cu ce ungeti juliturile nazdravanilor ca al meu are deja amandoi jenunchii juliti si o zgarietura la cot, copilul asta pur si simplu nu are decat 2 viteze, iute si foarte iute.

Cris, eu vin cu Pupicu

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Mai fetelor ia cititi aici un interviu cu un om fericit. Este tare.
http://life.hotnews.ro/stiri-natural-5692814-interviu-fericit-hotarat-nu-mai-deadline-uri-alte-responsabilitati-afara-ciorbei.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

angi,si la varsta asta(12 ani),folosim bepanthen sau exista la plafar ceva cae nu lasa nici semne,dar nu mai am in casa si-mi scapa denumirea,dar imi aduc aminte si-ti spun!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Seara buna! Da'buna ca vaz ca ati avut pohta de scris...

Angi,Andre,multummim de poze .Chiar avem unele bune de inramat ,vb. Mamacitei.

Mamacita,:"Ce frumoasa esti in prag de vara
Cand mirosi a mere ce se coc
Cerul in fiinta ta coboara...."
Si restul ar tb. sa-l completeze sotul...
Am admirat si balerina scumpa si fratiorul mare si grijuliu

Crisis,mai, tu esti mama de mama nu te joci Ce curaj nebun ai,ce incredere ...Pai cu asa o mama fetita asta numa' campioana ajunge. Si updateaza-ne mereu cu poze ca mor dupa ele
Si am inteles apari si tu in poze, da'asa ca sa ne furi barbatii?

Ralina

Larisel,felicitari pt. gemanuti si Doamne ajuta sa fie bine!

Mai fetelor ,am gasit remediu ,si homeopat pe deasupra, la dependenta de forum:intalnire live cu voi cel putin o data pe saptamana! In aer liber,cu copii,fara, care cum poate.Supunem la vot?
Cu ocazia asta o obligam subtil pe Mamacita sa ni se alature,macar din cand in cand,daca nu din gand in gand...

Mirela,

Aseara,am fost la pitici ,m-am intalnit cu Tina si familia,cu Andicu,Filip si Hugh Grant...dar era mult prea aglomerat ,puteai lejer sa-ti pierzi copiii.Nu mai repet experienta in week-end.
In seara asta pe plaja,au cazut lati copiii...

Framantari de -ale fii'mii:'Mami cand imi cade o data dintele asta ,ca Andrei are vreo cinci deja care i-au cazut?" Sa-nteleg ca e un adevarat concurs la gradi ;care sa arate mai stirb cat mai curand...
"Mami,ai 2 copii;la primul ii cad dintii ,la al doilea ii cresc."

"Mami,cand se inalta Jessus- la ceruri ca sa pot sa inghenunchez la rugaciune? Cate zile mai sunt pana la Inaltare?"
Intrebare frumoasa si care m-a impresionat tare, dar :Jessus? Hello???
Engleza am vrut ,engleza primesc !

Ieri am fost sa ma revad cu un om frumos cu care m-am pupat si cu care m-am simtit tare bine vreo 20 de minute;ce pacat ca nu poci sa-l vad mai des...Ati ghicit :am fost la Chazli.Of,ce dor mi-era de el...La fel de pontos :cica sa-l invat sa faca baiat ca el nu stie sa faca decat fete...La fel de cald ,de daruit,de fermecator ,asta la ora 16 sambata...Trebuie ca are o sotie extraordinara,care stie sa-l odihneasca din toate punctele de vedere,atat cat sunt impreuna ,ca altfel nu mi-as explica de unde atata energie,atata dragoste pt. absolut toate pacientele...Of,de ce nu-i dr. asta ,psiholog de ex. sau stomatolog?Ce bucurie sa-l intalnesc...

Adina,multumesc pentru soclu,trebuie sa tin bine de el
Cu intalnirile,justificasem eu de cateva ori ce si cum...dar esti o drga pentru ca niciodata nu ma uiti
Si a propos,Mav,ai dreptate,am datat gresit,era sambata,deci 9 mai,vineri nu ne-am invrednicit;de fapt,n-ai vazut ca era in plina zi,soare?Acestea nu erau posibile in timpul programului de lucru de vineri.Nu umblu cu minciuni,caci n-am de ce.
Adina,sa spun banala si iritanta propozitie"ti-am spus eu?!"a propos de engleza?Nu,pentru ca tu nu meriti tratamentul asta.Dar poantele/perlele Isidorei sunt delicioase.

AndreB,cata pasiune pune Matei in condus!Doamna care apare fugitiv in film pentru ca nu se poate abtine sa-l dragaleasca(normal!)este bunica sau bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andicu,bine ca n-a racit si nici n-a patit nimic!Alexut a patit=o intr-o fantana,goala,din parc,unde a nimerit in noroi si a dat Dzeu de a ratat tangential niste cioburi.Dar fix cu toata fetisoara in noroi!!!Si acum ma cutremur,avea mai putin de 1 an jumate si vreo ora,dupa toate"clatelile"din lume,tot i-a iesit noroi din ochisori.Vreo jumatate de an dupa aceea ii lacrima ochisorul la frig.Brrr!Nu pot sa spun o secunda de neatentie,ptr.ca a fost o fractiune de secunda si era dde manuta cu mine,pur si simplu s-a smuls!
andicu,multumesc pentru complimente si tie si lui Mav,care si ea este o frumoasa si pe viu si in poze!
Madaluta,moamaaa,ce tur de fortaaaa!Vezi,uite la ocazii din astea ma despoi de fatada tanara si-mi arat varsta reala:oboseeeesc irecuperabil,nu mai am deloc rezerve,sper sa mai creasca piticii si sa apuc si eu macar o saptamana sa dorm ca omul,macar cate 5 ore legate pe noapte,ca nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara!

Mirela,mi-ai bucurat seara,m-ai pus pe ganduri pe care eram deja...
Eu o citesc aproape in fiecare zi dar astazi o sarisem;multumesc ca ai venit in intampinare. Sunt niste adevaruri care dor acolo ,de numa'...

Madalutz,dragutz,finutz,frumos si rasfatat ,tu nu stii ce se intampla cu oamenii de pe soclurile mele:nu cad! Si asta pentru ca folosesc mortar de import ,calitate superioara.
Zau ,asa, ce-ti veni? Inseamna ca trebuie sa mai lucrez la mimica ,maica,ca sufletul zice altceva....Aratam dezamagita? Eu zic ca doar surprinsa...deci cale luuuunga pana la dezamagire,nu?
fata sa-i treaca !
Cat despre chat, nici eu nu stiam nika pan' intr-o zi cand ma prinse in flagrant ,AndreB,care nici una nici doua ma aborda direct de ma zapaci instantaneu ,ca eu stiam ca sunt pe invisible... Ca numa' asa poci sa fiu, de cand cu 2 copchii care trag de tine care incotro...So ,asa aflai io de chat pe yahoo....Deci tu inca nevinovata si eu m-am conversat solo ...Deh,o sa-ti trimit pe p.m mesajele ,scurte de altfel...puuup.

AndreB,am vazut pilotul delicios,dar un lucru pot sa-ti spun sigur :nu de la mine a furat virajele alea cu o singura mana.Alea sunt viraje de barbat.Deci ori Angi conduce la fel ce bine ca si Mamacita-adica mai bine decat barbatii-ori ...nu -s ce sa zic... Angi ,hai scoate fata din incurcatura si jura ca stii sa conduci mai ceva ca un barbat
Eu conduc cu stanga foarte bine si cu dreapta sprijin cotiera asa ca manelistii jmecheri,insa doar in linie dreapta, cel mult o curba mai putin periculoasa...in rest pt. viraje la stanga,eu cu o mana,never ,ever ,parol .
Sau mai exista o varianta si cea mai plauzibila:Matei e chiar un Schumi in miniatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Da, jur ca stiu sa conduc mai bine decat muuuuulti barati si nu sunt modesta deloc

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Andicu peripetii de peripetii;sa mai pui ca mie una imi plac tare.

Mada
,ce fain v-ati distrat

Da,Mamacita,you told me so...

Larisel,mai e o varianta pt. un echo bun,si un dr. la fel de bun:domna dr. Bendescu-la sanmarina,pe blvd. mamaia,aproape de capitol.Suna maine ,vezi cum sunt programarile si spune ca e o urgenta .Poate ai noroc si te primeste .Uite sigur are miercuri program .Ti-o recomand cu toata increderea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Da, jur ca stiu sa conduc mai bine decat muuuuulti barati si nu sunt modesta deloc

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Da,da' iei viraje stanga cu o singura mana??? Daca da,e pt. ca ai masina mai usoara, de asta ,sa stii ...

Si eu conduc mai bine decat muuulti barbati. Acuma ,nah,cand ai doar 2 pedale cat de prost poti sa conduci?

Mergi la inceput