Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 6
madaluta spune:
...si noi si noi pe-aici...am tinut-o tot intr-o petrecere de vineri incoace si nici n-am mai avut timp sa respir..Sunt obosita franta, dar mi-a placut la nebunie w-endul acesta...
Multumim mult de tot pentru prezenta dar mai ales pentru cadourile frumoase pe care ni le-ati daruit... care mai de care mai deosebit si mai atractive...Superrr...
A doua zi a urmat cealata petrecere tot acolo tot cu gasca mare si o vreme super. Briana a ramas fara mot, iar de pe tava a luat intai telefonul mobil, cheile de la masina si apoi stiloul...Intrepretati si voi acum k eu nu-mi dau seama ce meserie se intrevede....am stat pana pe la ora 21 in camping , iar barbatii au avut dezlegare sa ramana toata noaptea.dar stiti cum e cand ai prea multa libertate, nu ai ce face cu ea...asa a fost si la ei..La 12 noaptea au venit singurei acasa, de buna voie si nesiliti de nimeni...
Duminica tot nu ne-am linistit si k sa se recompenseze fatza de fete,ne-au dus la vecinii nostri bulgari. Am fost 5 familii(fara copii) si a mai iesit inca o distractie pe cinste. Am fost la Kaliakra,Balcik, Nisipuri si Varna...O adevarata desfatare vizuala, si culinara....
Asa k azi..obosita franta incerc sa fac fatza copiilor odihniti si soacrei obosite...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
andicu spune:
Rubia, eu am sunat la Euroclinic, la programari, am cerut la dr Herghelegiu programare morfo si am precizat ca vreau sa nasc cu dansul(cand te programezi, e bine sa precizezi si ca esti din Constanta si trebuie sa te deplasezi atat). tel de acolo e : 021/2006800. Ecografiile mai importante sunt : 10-12 sapt pt masurarea pliului nucal, 12-14 sapt- prima morfotetala, 18-22sapt - morfo-fetala de trim.2 si in trim.3 nu mai stiu exact intre cate sapt., dar eu am facut la 32 sapt.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Hristos A inviat! Madalinut,tu primesti mesajele alea pe care le las eu pe chat sau ma conversez singura? Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
...cu mine vorbesti??? daca da...habar n-am de niciun mesaj pe chat...cum functioneaza? habar n-am si nici n-am primit nimic...
Eu insa vreau altceva de la tine...soclul meu...stiu k am cazut de pe el, dar vreau inapoi si pentru asta stii ce am facut nu?????
Rar mi se intampla sa dezamagesc oamenii( sau ma,rog sa simt k ii dezamagesc)si vineri a fost una din aceste zile... Mai bine s-ar supara oamenii pe mine, mai bine m-ar certa, mi-ar aduce injurii,jigniri decat sa le vad in priviri dezamagirea...Vreau sa reapr asta , se poate?
Rubia: felicitari pentru sarcina si ma bucur mult pentru tine... Ne stim de la aspirante, nu? Incet incet vad k ne mutam cu toate aici...Ma bucur nespus...
la multi ani!
Larisel: felicitari pentru cei soi samburei... Ma rog din suflet sa fie amandoi bine si sa duci sarcina la capat fara probleme...La gemeni de obicei unul e mai mare si unul e mai mic..important e sa evolueze...
andicu: inseamna k la vara i se va parea supercalda apa daca el a probat-o de acum...
andreb: pilot de formula I scrie pe el,mama!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Crisis (scuze pt intarzierea mare, am omis pt ca nu prea am avut timp de forum, m-am 'luat' cu altele si abia acum mi-a picat fisa...; sunt o mare cascata, dupa cum vezi)
Ralina
Daria Ioana (in avans, ca nu se stie...)
Mamacita, mi-au placut pozele voastre, sunteti o familie reusita! Tu arati fff bine -si pe viu, nu numai in poze-! Alexandru e un voinic! Anabela iti seamana mult! Despre sot nu-mi permit sa comentez...
Cu parere de rau am observat ca pozele de la gratar/padure, sunt imortalizate exact de ziua Brianei... ne-ati ocolit... mare pacat!
Am vazut toate celelalte poze..... activitate care m-a bine-dispus.
Vreau si eu, va rog, pozele de vineri si cele de la 8 martie, ca inca n-am facut rost de ele!
Angi, Andicu, mai laudati-ma, ca nu mi-a ajuns!
Chestia este ca f rar se mai intampla sa plecam de acasa fara schimburi pt copii... dar exact atunci am avea cea mai mare nevoie.....
Dandusa, despre viermisori.... http://adina.cheriches.ro/eticheta/parazitoze-intestinale
Ralina, uite despre diversificare, desi eu nu sunt de acord cu tot ce scrie dna dr acolo (din pacate nu am timp, nu am timp sa dezvolt comentarii acum)...... insa intr-o anumita masura e bun articolul. Poate revin la discutii alta data.......
......nu mai stiu ce/cui mai vroiam sa mai scriu.... am fereastra de raspuns deschisa de cateva ore.... bine ca n-am pierdut mesajul intre timp....
tre sa fug....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mihaela77O spune:
mav,nu stiu daca te ajuta cu ceva,dar iata link-ul cu pozele pe care le am eu de la 8 martie,ti le-as fi trimis pe mess,dar nu imi merge mess-ul!
http://good-times.webshots.com/album/570450699GooLZ
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mav spune:
mihaela, nu merge link-ul........
We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.
If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists.
If you are in the process of creating an album, please be assured that your data has been sent to our site. You may try refreshing the browser window or reloading the page in a few moments.
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
crisis81 spune:
Daca iei un si ma bati jur ca nu mai am putere sa protestez. Sunt rupta de oboseala si mi-am facut-o cu mana mea. Am invatat copilu' afara asa ca de la 7 dimineata de cand s-a trezit fii-mea n-a mai vrut sa doarma nici in ruptu' capului. Tarziu mi-a picat fisa si cum am scos-o afara a adormit (dar asta s-a intamplat la 11). Acum 15 minune am bagat-o in casa si sper sa doarma la noapte ca afara s-a trezit numai sa manance.
mamacita baia aceea e locul meu preferat din toata casa.... cada mai ales. Sti cum fac copiii mici cand vor ceva si se dau cu de pamant? Cam asa am obtinut eu cada aceea avand in vedere ca nu era ceva ce ne puteam permite oricum si nici macar nu incapea pe usa. Cat despre pluta.... te astept.... oricand. Dexteritatea am capatat-o pe copiii altora si mi-am pretecut cativa ani buni citind despre bebei.
Adina eu sunt nebuna cu totul nu numai curajul meu stai sa ma cunosti mai bine si o sa-ti dai seama. Botezul este la Parc la sf. de iunie. Va zic mai multe joi.
Dandusa multumesc! Cateii au curtea lor si poarta sta inchisa la nevoie deci sa nu-ti faci griji ca nu se pot apropia decat dc vrem noi. Am si un rotweiler care pana azi a fost la scoala (dresaj) si chiar ma gandeam ca o sa fie si ea mai fioroasa acuma. A prins pisica si a lins-o pana a udat-o toata deci e un fel de pisicuta cu forma de rotweiler.
Andicu multumim! Il invidiez pe Filip... vreu si eu in mare.
madaluta cred ca stiu cum te simti!
Mav multumesc! Eu ma bucur ca ai uitat ca uite asa mai primesc si azi urari.
Apropo' de joi. Imi ziceti si mie cine vine si in ce formatie ca sa stiu daca..... am suficiente scaune ?
De unele stiu deja dar eu sper ca v-ati mai inmultit intre timp.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Adryana_4u spune:
Dandusa, ce probleme pot aparea de la betisoare?
Evident ca o curat in urechi in special dupa baie, dar cu betisoare de bebelusi, cu opritor...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
mihaela77O spune:
mav,nu stiu de ce nu merge,insa iti pun link,cu ultimele poze ale noastre si la alte albume ai sa il gasesti pe cel cu 8 MARTIE...
http://good-times.webshots.com/album/571543732sJyfSz
link-ul asta merge,si mai jos gasesti scris"more from this member",ai sa vezi poiza cu mokika,ina si doc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA