Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 5
isidora spune:
Seara buna! Da'buna ca vaz ca ati avut pohta de scris...
Angi,Andre,multummim de poze .Chiar avem unele bune de inramat ,vb. Mamacitei.
Mamacita,:"Ce frumoasa esti in prag de vara
Cand mirosi a mere ce se coc
Cerul in fiinta ta coboara...."
Si restul ar tb. sa-l completeze sotul...
Am admirat si balerina scumpa si fratiorul mare si grijuliu
Crisis,mai, tu esti mama de mama nu te joci Ce curaj nebun ai,ce incredere ...Pai cu asa o mama fetita asta numa' campioana ajunge. Si updateaza-ne mereu cu poze ca mor dupa ele
Si am inteles apari si tu in poze, da'asa ca sa ne furi barbatii?
Ralina
Larisel,felicitari pt. gemanuti si Doamne ajuta sa fie bine!
Mai fetelor ,am gasit remediu ,si homeopat pe deasupra, la dependenta de forum:intalnire live cu voi cel putin o data pe saptamana! In aer liber,cu copii,fara, care cum poate.Supunem la vot?
Cu ocazia asta o obligam subtil pe Mamacita sa ni se alature,macar din cand in cand,daca nu din gand in gand...
Mirela,
Aseara,am fost la pitici ,m-am intalnit cu Tina si familia,cu Andicu,Filip si Hugh Grant...dar era mult prea aglomerat ,puteai lejer sa-ti pierzi copiii.Nu mai repet experienta in week-end.
In seara asta pe plaja,au cazut lati copiii...
Framantari de -ale fii'mii:'Mami cand imi cade o data dintele asta ,ca Andrei are vreo cinci deja care i-au cazut?" Sa-nteleg ca e un adevarat concurs la gradi ;care sa arate mai stirb cat mai curand...
"Mami,ai 2 copii;la primul ii cad dintii ,la al doilea ii cresc."
"Mami,cand se inalta Jessus- la ceruri ca sa pot sa inghenunchez la rugaciune? Cate zile mai sunt pana la Inaltare?"
Intrebare frumoasa si care m-a impresionat tare, dar :Jessus? Hello???
Engleza am vrut ,engleza primesc !
Ieri am fost sa ma revad cu un om frumos cu care m-am pupat si cu care m-am simtit tare bine vreo 20 de minute;ce pacat ca nu poci sa-l vad mai des...Ati ghicit :am fost la Chazli.Of,ce dor mi-era de el...La fel de pontos :cica sa-l invat sa faca baiat ca el nu stie sa faca decat fete...La fel de cald ,de daruit,de fermecator ,asta la ora 16 sambata...Trebuie ca are o sotie extraordinara,care stie sa-l odihneasca din toate punctele de vedere,atat cat sunt impreuna ,ca altfel nu mi-as explica de unde atata energie,atata dragoste pt. absolut toate pacientele...Of,de ce nu-i dr. asta ,psiholog de ex. sau stomatolog?Ce bucurie sa-l intalnesc...
Mav,am gasit un apel pierdut de la tine,ieri parca, si nici pan'la ora asta n-am reusit sa sun inapoi...
,
ralina spune:
Angi,mamacita multumesc!
Undeva in creierul meu obosit aceiasi idee zace.De ce sa ii dau suc in loc de apa,sau zeama in care au fiert legumele?!Mi-ati intarit convingerea ca e mai bine sa incep cu legumele ,prin urmare zana zanelor va servi ptr inceput morcovel,treptat restul legumelor si cam in 2 saptamani va simti si gustul fructelor.
Ce repede creste!Deja ma gandesc la diversificare,parca mai ieri am venit acasa cu ea si imi era teama sa ii schimb pampersul...
Thea,minunea noastra
isidora spune:
Hristos A inviat!
Mai,fii'miu cum a facut ochi a vrut in curte;am incurcat-o .Am iesit fara sosete,nepieptanata,vai mama mea.A tinut mortis sa astepte microbusul sora'sii,sa o conduca el...Soferul e topit dupa el,in fiecare zi se uita pe la ferestre dupa el;azi surpriza:era in poarta.
Dandusa,cum mai sunteti?
Crisis,da' botezul cand si unde?
Creem,ceva reactii de la apa aceea murdara? Pasa cum se prezinta?
Abia astept ziua de joi
Madalinut,tu primesti mesajele alea pe care le las eu pe chat sau ma conversez singura?
AngeliquedeS spune:
Adina, nu-i mai lasa madalinei mesaje, dc vede soacra?????
EU sunt singurica acasa, i-am trimis pe baieti in parc, de aia am apucat sa scriu acum :))
Creem, apa cu viermi????? Morrrrr. SPer ca Sofi e ok...
Ralina, ma bucur dc am putut fi de ajutor, asa este, trece timpul ceva de speriat!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
Isidora,
azi este mai bine...nici febrila,nici apatica.inca mai astept reactii,sant f curioasa sa vad de la ce a fost episodul cu febra
Ralina,
f utila sfaturile pe care le-ai primit.cam asa facem si noi.eu nu cred in hidratare cu ceiut.sucul il poti da in cana cu cioc,pahar normal sau mai tarziu in cana cu pai.orice nou introdus trebuie probat trei zile.daca are reactii sau nu-i pace se amana.daca totu-i ok,se introduce altul dupa 3 zile.si tot asa.si noi sqntem la inceput cu diversificarea.merge anevoios,dar nu ma agit ca nu ne grabeste nimeni.acum santem la 4 legume(morcov,radacina,dovleac,cartof) si doua fructe(mar,para) plus o masa de cereale seara.apa nu prea vrea,dar bea tz ori d ecate ori ii este sete.mai aveam ceva sa-ti zic,dar nu-mi aduc aminte acum
Cris,
santeti fff frumosi.avetio minune de fetita,sava traiasca
te admir mult pt cat de stapana pe situatie,esti!ii faci deja baie in cada mare si nu esti deloc stangace,bravoooo mamicoooo!!!ps:labradorul se plimba nestingherit sau sta in casuta lui?am o pitika fricoasa si de muste
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
andicu spune:
Neata!
Incerc si eu sa scriu pana nu sar astia pe mine cu treaba, la servici!
Intai de toate, cu scuze pt intarziere, Ralina, LA MULTI ANI!
Succes cu diversificarea ! si eu as zice ca e mai sigur sa incepi cu legumele in supa. Noi am inceput cu fructele si am patit-o! a fost tare greu pana l-am convins pe Filip sa accepte supa dupa ce a dat de gustul dulce al fructelor. Cat despre hidratare, eu ii dadeam doar acel Baby Drink super diluat si apoi am continuat cu apa, odata ce am inceput diversificarea! si acum tot numai apa bea, nici nu prea ii plac sucurile ( si alea atunci sunt numai 100%naturale). Ceaiuri a baut la nevoie, adica musetel sau menta.
Larisel, felicitari pt gemeni! mai rar, asa surpriza! sa dea Dumnezeu sa fie bine amandoi!
Rubia, felicitari pt reusita si bine-ai venit! nici nu stiam ca esti din Constanta! ma bucur tare mult pt tine! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
Adryana, nu stiu cum ai putea sa testezi mai bine. Citisem undeva sa incerci sa-i soptesti la ureche, cand e liniste si e ocupata cu ceva, sa vezi daca si cum reactioneaza. Cel mai bine ar fi sa-i faci un control de rutina la ORL. Spre din suflet sa fie alarma falsa!
Frumoase poze am vazut, super!
Cele de la Andreea si de la Angi, imi pare rau ca n-am putut sa mai stau, dar deh, mama denaturata, vine la petrecere fara copil ( sa se bucure ea de strumfii scumpi) si in program mai si fuge din campul muncii!!
Tin sa precizez ca Pupinelul m-a topit cu cat e de lipicios!
Mada, multumim inca o data pt asa petrecere frumoasa! Asteptam detalii cu lista viitoarelor inclinatii ale printesei cu ochi albastri!
Mamacita, super poze, ai copii frumosi foc, cel putin Anabela este o scumpa! cat despre tine, de acord cu fetele, arati superb si iti doresc sa arati la fel si peste 10 ani si mai departe!
Dandusa, mi-a parut tare bine sa va cunosc, sunteti o familie tare frumoasa! pacat ca nu am apucat sa vorbim mai mult, poate data viitoare!
Creem, f tare Sofia!! e in top acum la traznai (sper sa fi ramas doar cu experienta si fara urmari..).!
Cris, sunt superbe pozele! Teo e asa de dulce, abia astept s-o cunosc personal! DIntre toate, asta si asta, si asta si asta sunt mortale!
PERIPETII DE WEEK-END:
Sa va povestesc ce-a facut fii'miu sambata: dupa o serie de shopping in care ne-a fugarit prin toate raioanele de a scos untul din noi si am si uitat ce trebuia sa mai luam ( pe cuvant daca am vazut copil mai Duracell ca al meu, din cati copii erau atunci in magazin!), ajungem pe plaja in Mamaia, dotati cu un arsenal intreg de lopatele, galetuse, forme, masinute, etc. Dupa o repriza de relaxare-mami, si castele "fara numar"-tati, al nostru se hotaraste ca nu mai are nevoie de sapca si o arunca fix in apa . Asta presupunea ca cineva trebuie sa intre dupa ea fara pantofi, sosete, etc. In fine, se indura un nene de noi, care facea plaja echipat corespunzator la slip, intra in apa si ne aduce sapca, si in timp ce eu ii multumeam politicos, al meu inainteaza usor spre/prin apa, aluneca, si cade cat era el de imbracat in apa plina de alge si nisip. Urmarea: ud pana la piele, de la gat in jos. CUm n-aveam schimburi decat o bluzita ( Mav, o sa te tin minte toata viata, si o sa umblu de-acum incolo cu haine de schimb si incaltari! ) si pampers, am lasat baiatul in tricou si "pacioaiele goale" spre fericirea lui ( ca era nisipul cald). Asa am ajuns la buni , care ne-a gasit un pantalon de trening de-al lui , unde a mancat si a dormit aproape 3 ore neintors! end of story.
Ieri am petrecut iar la tara, unde i-am instalat casuta proaspat cumparata, dupa ce am ajuns acolo cu al2lea transport, ca-n bancurile cu Bula, ca eram noi 3 si ai mei si ne-am dat seama ca nu incape casuta in masina si noi alaturi, asa ca a plecat tati cu bunicul si cu casuta si eu cu mama si cu Filip l-am asteptat pe frate-miu sa ne ia ( ne-am plimbat prin Praktiker vreo ora, de ne-au iesit ochii!)
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
S-au intors baietii mei din parc si tati il tinea pe Pupicu adormit pe umar, asa ca mai am concediu inca doua ore SUnt o adevarata DUAMNA
Andicu, sa stii ca si eu am pomenit-o pe Mav cand baiatul meu s-a jucat cu tasnitoarea de apa si s-a murat tot si tot atunci am hotarat sa nu mai plec nici eu fara schimburi la noi. Mortal Filip!
Adryana, nu stiu ce as putea sa iti spun... cel mai bine un consult la ORL, dispar temerile imediat sau Doamne Fereste stiti ce aveti de facut!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
larisel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamacita
nastasie,crisis,larisel,multumesc ptr.complimente! larisel,de aceea te-am si intrebat;sincer,eu,daca mi s-ar fi spus ca exista posibilitatea unei problemute,m-as fi dus la cineva mai cunoscut in ceea ce priveste eco,de ex.la dr.Peteanu(ea),care vede foarte bine la echo.Sau la dr.Lutescu(ea).Cam in ele doua am incredere in Constanta in ce priveste depistarea unor probleme.La noi,la salile de nasteri/operatie ajung si cele carora nu li s-au depistat problemele,desi au fost la control,dar unde nu trebuie,asa ca nu va pot povesti tragediile ce apar in consecinta.Fa-ti o programare sa vezi ce si cum! Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Pai la Lutzescu (ea) o sa merg, dar am obtinut programarea abia pe 21 mai...si pana atunci...Am incercat si la Ciufu pt un eco mai bun dar nu aveau loc decat prin iunie.
6+
asa incepe odiseea mea
rubia spune:
Andicu da sunt din Cta si chiar pe tine vroiam sa te intreb ceva.
Sarcina mea ,ca si a ta, este obtinuta prin FIV cu Dr Marinescu+Dascalescu si stiind ca tu ai nascut cu Herghelegiu pp ca si morfofetalele le-ai facut cu el.Vreau si eu sa ajung la el pt morfofetale dar nu stiu pe unde sa-l caut mai sigur .A2a intrebare ar fi cand se fac morfofetalele ?prima parca intre 12-14 sapt celelalte cand? ca am auzit ca ar fi trei in toata sarcina si as vrea sa le fac.
crisis extraordinare sunt pozele mai ales in alea in care doarme cu tati si alea cu baitza.sa va traiasca Teo
andicu ,filip ca de obicei un ingerash
7+
AndreB spune:
Am intrat sa va arat Schumacherul de Constanta... la motz la Briana a calarit masina lui Costi (volan, schimbat viteze + urcat efectiv pe ea), a doua zi am ajuns in tara piticilor de la casa de cultura si am gasit simulatorul de condus... daca vedeti ce viraje la stanga face omuletzu cu mainile petrecute corect una peste alta... si nu i-am aratat nici unul dintre noi, doar ce a spionat pe Adina si pe Kris am impresia, ca noi mai greu cu locomotia in masina perioada asta...
aici: http://good-times.webshots.com/video/3012988980102871261xdkQFP
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]