Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 8
creem spune:
Buna!
Sofi n-a avut nimica pana la urma, Slava Domnului! dar inca e sub observatie
Bunicu e genu "las ca nu pateste nimic, face anticorpi, si noi tot asa am crescut..etc." E om bun, dar....are 71 de ani si crede ca toate mai sunt ca pe vremea lui.
Angi...initial nu m-am panicat ca nu vazusem ce e in pahar, credeam ca e apa din care bea pisica...dar cand am vazut ce era inauntru sa mi se faca rau nu alta...iar bunicii cu texte de genu "las ca n-are nimic"....imi venea sa le crap capu (la figurat) sa-mi iau copilu si sa fug. Nu va mai zic ca au dus-o la pui, si s-a jucat pe acolo ...cand a venit era plina de gainat, iar pantofii (de 150 ron) plini. Ia socrela o perie si ii spala...si ii zgarie si ii juleste pe partea din fata...saracutii pantofiori...am dat o gramada de bani pe ei.
Hai ca v-am facut capul mare...da ma plang si eu la voi.
Andicu..se pare ca si Filip se intrece in nazdravanii! De acum incolo schimburi de hainute peste tot! (eu sambata n-am luat pantofiori si sosete e schmib si exact de ele aveam nevoie ca s-a bagat cu picioarele intr-un jgeab cu apa).
AndreB...am vazut filmuletul...Matei e sofer innascut!
Mada...un weekend intr-adevar minunat! Sa pui si poze, mai ales de la bulgari, eu pe litoralul lor inca n-am fost!
Crisis eu vin doar cu Sofia, tati va fi plecat.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Fetelor cu copii mai mari, cu ce ungeti juliturile nazdravanilor ca al meu are deja amandoi jenunchii juliti si o zgarietura la cot, copilul asta pur si simplu nu are decat 2 viteze, iute si foarte iute. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Exact asta vroiam sa intreb si eu de ceva timp, dar am tot uitat. Pentru vanatai ii dau cu arnigel, dar la julituri nu stiu cu ce. De la bepanten se inroseste foarte rau.
Miha, poate iti aduci minte de unguentul din plante!
Isidora, cu pasa am rezolvat repede cu reviken si pasta Petrini
Poze Maria Sofia
ina78 spune:
Am aparut si noi... Am fost plecati doua zile la Bucuresti si se cunoaste - un nou capitol si ramasa in urma cu uratul.
Asa ca... La multi ani!!! Multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti: Crisis81, Ralina si Daria Ioana. Scuzati intirzierea.. dar mai bine mai tirziu decit niciodata, nu?
Astazi a tunat si ne-a adunat. Ne-am vazut in parc cu Mada, Mokika si Tinna. Una mai dragutza ca cealalta si cu printii din dotare mai vioi si mai zimbareti. Ma bucur tare mult ca am reusit sa va vad, macar asa... din intimplare.
Vad ca ati vorbit despre diversificare... imi pare rau ca nu pot da sfaturi, dar Gabi fiind prematur, nu am prea tinut cont de carti, ci am avut o schema proprie, urmarita in deaproape de d-na dr.
Saptamina asta merg sa-mi inscriu flacaul la cresa... si am un gol in stomac. Sint curioasa ce voi simti cind am sa-l las prima data acolo - vom plinge amindoi cred.
Va pupam si va dorim o seara placuta.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
creem spune:
Ina...il inscrii doar, sau il si lasi deja? eu am inscris-o pe Sofia de anul trecut pentru toamna asta...inca nu vreau sa ma gandesc cum va fi
Poze Maria Sofia
isidora spune:
Scuze ,am uitat sa raspund:cu cicaderma -tot de la boiron.Cu asta i-a trecut nasul julit al lui Ioan in 3-4 zile.
ina78 spune:
Abia il inscriu. Eu vreau din toamna sa-l las. Sa vedem unde reusim sa aranjam. Ca e o adevarata "lupta"... pe pile si spagi.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
mav spune:
Adina, multumim frumos! De multa vreme n-am mai tremurat si plans la un film....: August Rush!!!
Noapte buna!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
isidora spune:
Citat Creem:Nu va mai zic ca au dus-o la pui, si s-a jucat pe acolo ...cand a venit era plina de gainat, iar pantofii (de 150 ron) plini. Ia socrela o perie si ii spala...si ii zgarie si ii juleste pe partea din fata...saracutii pantofiori...am dat o gramada de bani pe ei.
Lasa ,scumpa, ca peste cativa ani nici nu stii cate zerouri o sa-i aduca gainatul ala Eu zic ca merita investitia.
creem spune:
citat din mesajul lui isidora Citat Creem:Nu va mai zic ca au dus-o la pui, si s-a jucat pe acolo ...cand a venit era plina de gainat, iar pantofii (de 150 ron) plini. Ia socrela o perie si ii spala...si ii zgarie si ii juleste pe partea din fata...saracutii pantofiori...am dat o gramada de bani pe ei. Lasa ,scumpa, ca peste cativa ani nici nu stii cate zerouri o sa-i aduca gainatul ala Eu zic ca merita investitia. Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Esti o scumpa!
Mi-a trecut repede supararea, cu asa prietene!
Mav nu pot vedea acum filmultele, ca n-am sonor! MAine iti spun impresii
Poze Maria Sofia
creem spune:
citat din mesajul lui ina78 Abia il inscriu. Eu vreau din toamna sa-l las. Sa vedem unde reusim sa aranjam. Ca e o adevarata "lupta"... pe pile si spagi. Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008 |
Ina, mult succes la inscriere! Noi am inscris-o anul trecut prin iunie si ni s-a zis ca e tarziu, ca sunt multi inscisi, etc. Dar, o prietena buna de-a mea si-a du copilul la mijlocul lunii aprilie la cresa de prin inel II, nu stiu nr. exact, si l-au primit pe baietel. Dar din pacte s-a imbolnavit imediat si a stat apoi 2 saptamani cu tratament.
Asa ca textele alea cu " e tarziu" poate sunt spuse doar asa de senibilizare
Poze Maria Sofia