Mamici si gravidute de Constanta (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Vai ,ce surpriza mi-ai facut Mav,...Deci v-a placut? Ma bucur ;sper sa-l vedem si noi curand...Sotul mi l-a recomandat...

AndreB,stiu ca tb. sa-ti multumesc pt. ceva dar am uitat si pace...nu-mi amintesc
Pe langa ca mi-ati rasfatat papilele gustative,in seara asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Vai ,ce surpriza mi-ai facut Mav,...Deci v-a placut? Ma bucur ;sper sa-l vedem si noi curand...Sotul mi l-a recomandat...

AndreB,stiu ca tb. sa-ti multumesc pt. ceva dar am uitat si pace...nu-mi amintesc
Pe langa ca mi-ati rasfatat papilele gustative,in seara asta ...

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

Se pare ca tu stii...despre ce film e vorba? ca-s tare curioasa

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Isi ... ce film? Alina, vreau si eu? E acela pe care l-ai descarcat tu? Inseamna ca mi-l dai si mie...

O carte imi mai recomandati si mie? Am citit Femeia sfasiata - Simone de beauvoir - simpatica... de seara, usoara. Dar iar ... caut alta. astept recomandari.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Uite asta: http://augustrushmovie.warnerbros.com/

Ma duc la nani...ca maine la 7 cine sare din pat? Nu eu,Ioan.Dar si eu dupa el... puuup Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Cred ca e super filmul...il vreau si eu

Ina,
imi place ca ai timp de citit! Eu n-am mai citit de mult, spre rusinea mea. Ma delectez pe forum

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor!

larisel, felicitari pentru gemeni! oaaau, ce surpriza! sa ai grija si sa mergi la eco din timp!! nu stiu ce sa-ti spun, unde ai mai putea merge sa fie ok...poate la sanmarina, eu am mers la dr bendescu, foarte draguta si din cate am inteles si profi. daca cineva stie altceva, sa zica.

eu sunt in probleme cu bona, pleaca tanti a noastra vineri si ma va ajuta altcineva, dar se pare ca nu va fi de durata, deci ma pregatesc sa caut si sa vad ce o iesi...

seara asta a facut un 37,8 i-am dat imediat medicamentul si vad ca s-a linistit si a fost ok. in schimb ar dormi non-stop, pe bune, azi a dormit peste zi 4 ore si seara urla efectiv de oboseala, l-am pus sa-l schimb si s-a pus pe o parte si efectiv sa adoarma acolo si alta nu. asta pe la 9 seara, trezit la 8 jumate azi-dimineata.

am vazut poze de vineri dupa ce am plecat eu, mi-a parut tare rau ca a trebuit sa plec, dar duty calls... de altfel nu am nici un weekend liber luna asta. nu e fun, da' trebe.
si nici masina nu am, da' asta nu e nimic nou

am inceput mesajul la 9 si il trimit acum. deja e marti

later edit: efectiv da' efectiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Gata, imi fac "mea culpa". Cum nu am intrat de cateva zile si am vrut sa ma pun la curent cu tot ce ati mai facut, mi-a luat cateva ore (neuronu' din dotare prelucreaza informatiile mai greu) pana am reusit sa citesc. Numai ca dupa ce am admirat poze de pitici, mamici si tatici de la petrecerea Brianei (la multi ani cu multa intarziere) si am vazut ce frumosi sunteti toti/toate, am si uitat ce vroiam sa scriu fiecareia in parte.
A, am admirat si pozele Andreeide la recital si sunt fantastice.
Deci, acum, ca si asa e tarziu, mai scriu doar putin. Cat sa ii urez Rubiei bun venit si lui Larisel felicitari pentru bebei.
Angi, cu rezultate foarte bune si nu numai pentru julituri ci si pentru rani mai adanci, eu de obicei dezinfectez cu betadina, dupa ce spal bine locul cu apa (chiar si de la robinet) si apoi unguent propoderm, pe baza de propolis. S-a intamplat insa sa folosesc, cand n-am mai avut propoderm, Asocilin sau Mibazon, care de fapt sunt de uz veterinar insa dau rezultate extraordinare. O prietena a folosit Asocilin si pe arsurile de gr. II si III ale sotului, pe fata si pe maini, capatate in urma unui gratar, si nu a ramas cu nici un semn.
Adina, stii ca ma gandesc la tine oricum, chiar si cand nu intru, nu? Si culmea, ma gandesc si la Chazli. M-a fermecat omul acesta. De aceea am si uitat sa intreb ce e cu durerile alea. Gata, am devenit fan declarat, cu atat mai mult cu cat mi-a zis Anita. Si asa nu mi-a mai spus nimeni de 25 de ani.
Am si eu o intrebare pentru cine stie sa imi raspunda. Stiu ca am o deficienta de calciu, si doctorul mi-a recomandat sa iau calciu. Insa doctorita de familie mi-a spus ca daca am dureri (de care eu am uitat sa intreb doctorul) ca de contractii, sa nu iau. Si tare sunt in dubii...
Pe de alta parte, stie cineva ce e cu vaccinul antitetanos obligatoriu pentru gravide? Ca ar trebui sa ma duc sa il fac peste vreo 10 zile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina78

Isi ... ce film? Alina, vreau si eu? E acela pe care l-ai descarcat tu? Inseamna ca mi-l dai si mie...

O carte imi mai recomandati si mie? Am citit Femeia sfasiata - Simone de beauvoir - simpatica... de seara, usoara. Dar iar ... caut alta. astept recomandari.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Simone de Beauvoir ,usoara ,de seara? Hmmmm ,pe asta n-am citit-o.Sa mi-o imprumuti si mie daca merita.
Eu mi-am propus ultimile carti ale Ilenei Vulpescu pt. odata cand o fi...Am citit cateva si am vazut ca au mai aparut: 'Viata ,viata legata cu ata', 'Arta compromisului','De-amor ,de-amar de inima albastra"...astea chiar merg de seara,in opinia mea...Ce spui tu pare mai grele... Cel putin asa imi amintesc eu " Amintirile unei fete cuminti"...

Mergi la inceput

Andata,din ce spuneai tu ,durerile nu pareau contractii;deci ai putea lua sau intreaba-l cand te duci cu rez. analizelor.
Eu n-as face nici un antitetanos nika,dar tu faci cum crezi.
Si, obligatoriu? Pe mine nu m-a legat nimeni M-au intrebat daca vreau sa-l fac si am raspuns :no way! Chiar asa!.
Oricum m-am resemnat:n-am o relatie prea buna cu medicul de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

"Insa doctorita de familie mi-a spus ca daca am dureri (de care eu am uitat sa intreb doctorul) ca de contractii, sa nu iau. Si tare sunt in dubii..."

pai Ca poate provoca,,,,,, contractii... mai bine mananci branza proaspata; branza calcica...

monica si pt mine e deja marti

creem, am scris, August Rush e numele filmului......

acu' chiar ma duc la culcare, ma bombane sotul....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput