Mamici si gravidute de Constanta (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Adina, multumesc de sfat. Azi am fost la doctora de familie sa iau trimitere pentru analizele gratuite si mi-a spus de chestia cu calciul. Si mi-a spus in plus de vaccinul antitetanos pe care cica ar fi musai sa il fac dar pe care eu vreau sa il evit. De aceea intrebam despre el, ca mie mi-a spus ca e obligatoriu, iar eu nu mai tin minte daca am mai facut asa ceva sau nu la sarcinile anterioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Andata, ma scuzi ca intervin, iti spun din experienta mea, mi s-a recomandat calciu in sarcina si la fel mi s-a spus ca poate da contractii dar ca sa le evit sa iau in paralel magneziu care le impiedica sa se produca. Asa incat toata sarcina am luat Calciu cu D3 si magneziu, fara calciu nu am riscat sa stau fiindca nu am vrut sa ajung o epava dupa ce nasc. Tu poti intreba medicul si faci cum consideri corect. Pupam

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Buna dimineata!

Va scriu repede si eu de la serviciu, pana nu incepe nebunia.

Sa va povestesc ce mama denaturata SUNT EU!

Aseara, in parc, dupa ce am alergat dupa teo de mi-au sarit efectiv capacele, am decis sa il las in pace sa vad ce face. Si s-a cam indepartat de mine, dar eu l-am urmarit cu privirea continuu. A gasit un grupulet de copilasi cu care s-a jucat, se mai uita in stanga si in dreapta dupa mine, ma striga asa, putin speriat ... maaamaa ... ii trecea ca se lua cu joaca dar, intr-un final ,mamicile si-au luat copiii si au plecat. Atunci, vazandu-se singurel, a inceput sa plaaanga .... mi s-a rupt sufletul ... nu am stiut cum sa ajung mai repede la el, l-am luat in brate, l-am pupacit, i-am sters lacramioarele .... lui i-a trecut, dar mie, nu! Toata noaptea am avut mustrari de constiinta. Mama rea, nu?

Ina - eu acum recitesc "Cel mai iubit dintre pamanteni". Mi se pare ca il redescopar, altfel inteleg acum. Imi place Marin Preda. Daca te tenteaza ... nu mai pot acum sa scriu sa dezvolt subiectul ... si cine stie cand voi mai putea scrie.

Ma tenteaza si pe mine sa vin la Crisis. Acum, depinde si ora ... ca eu sunt conditionata, fiind in cursul saptamanii.

Va pup si va doresc o zi buna.

Edit: Am vazut si eu August Rush - am plans de m-am umflat, foarte mult mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Crisis, probabil ca vom veni si noi, dupa ora 16, sunam inainte.... Daca e prea tarziu si veti fi obositi, amanam. Noi am fost des la Valu in ultima vreme si tot o sa mergem (si ne putem opri si la voi)... ca Sebi se simte f bine acolo...

Pt Andata si Ralina (ca tot am raspuns adineauri la clubul scutecelor):
pt branza calcica eu folosesc 250ml lapte pasteurizat, UHT, cu grasime 3,5% si doua tablete de calciu lactic.
scot cutia de la frigider, pun lapticul la incalzit, pisez tabletele de calciu lactic intre doua linguri si adaug praful in ibricel...
las pe foc pana se separa branzica de zer, apoi trec prin strecuratoare (atentie: nu sita!) de inox si astept sa se racoreasca branzica.
obtin destula branzica delicioasa pt amandoi copiii, n-am masurat-o/ cantarit-o, insa daca i-as pregati-o doar lui bb, mi-ar fi de ajuns 125ml lapte+ o tableta de calciu (evident, pt o singura masa si avand in vedere ca bb papa branzica in combinatie cu altceva).
pt ca antonio este constipacios de felul lui, ii dau branzica doar amestecata cu para si pruna.... asa e ok, altfel e vai si amar de curuletul lui....

Astept si eu, de la cunoscatoare, reteta de branzica pregatita cu zeama de lamaie sau suc de portocala, ca n-am incercat niciodata si nu stiu cum se procedeaza...

Ralina, tu nu citesti la 'Cozonacei', la Clubul Scutecelor?! S-au asternut zeci de pagini de discutii constructive despre diversificare....

Lulu, ce mai faceti?

Adriana, ai fost la dr? Spune-ne si noua....

....azi il am si pe sebi acasa... nu era in apele lui dimineata... a cerut sa ramana acasa, sa se odihneasca...!? offf...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Si eu, tot in viteza, de la birou, inainte de munca, sa-mi priasca!

Andreea, Matei e super! moama de dexteritate la virajele la stanga!

Ca vorbeati si de carti- mie mi-a placut foarte mult "Memoriile unei gheise"de Arthur Golden, cartea, caci filmul..hmm, ca intotdeauna, nu se compara cu cartea citita. Si pt ca m-a prins genul, am inceput de curand "Foc in pavilionul de ceai", Ellis Avery. Numai ca citesc o pagina la 2 zile, din pacate. Daca vine vara si o sa am mai mult timp de pierdut pe-afara, poate asa, sa-mi iau cartea dupa mine.
Iar cartea care mi-a placut la nebunie si am recitit-o de nenumarate ori este " Sa vii ca o parere.." de Pavel Corut.
La filme nu ma bag, eu ma chinui sa-mi vad serialele mele, cate-un episod cu chiu cu vai, maxim o ora, ca pana il culc pe Filip si culeg toate cele din urma lui, se face 11.00 si doar sa fiu sa m-apuc de filme si sa ma culc pe la 01.00 !

Cris, mi-e teama ca nu o sa ajungem joi. AM vorbit cu dna dr Sima si joi ne asteapta la vaccin, acel ROR sau Priorix de care mi-e tare frica si nu cred ca o sa-l expun pe Filip in ziua aia la atatia copii, afara.. Imi pare tare rau! de venit , venim noi sigur, nu scapati de noi! in caz de se schimba ceva, eu te anunt inainte, oricum!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Va multumesc pentru sfaturi/urari

Mav nu reusesc sa vad ce spune doamna dtr in linkul dat de tine ,pot sa citesc doar inceputul articolului.Si crede-ma ca nu reusesc nici aici sa citesc tot ,intru la 2 -3zile sa citesc ,de raspuns nu ma las pitica iar cand o fac tot telegrafica sunt....asa ca de odisee nici vorba

Si ca sa va dati seama cat de pe fuga fac totul....va aduceti aminte ca am cerut sfaturi despre sling sa fie fix sau reglabil.Am gasit cinci minute sa dau comanda de sling ,spre final incepuse sa planga zana si din viteza /neatentie in loc sa il trimit l-am bagat in draft.DAr eu asteptam slingul

Iar plange nu mai vrea sa stea deloc in patut

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, nu am reusit sa-mi fac programare ca am avut control la o firma si a trebuit sa stau sa lucrez.sperrrr din tot sufletul sa ma linistesc azi si sa ajung saptamana asta pentru ca nu am nici un semn nimic in continuare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si am pierdut si nr de telefon al dlui dr de mobil ca as fi vrut sa-l sun inainte.dar am avut telefonul la reparat si nr era salvat in telefon nu pe cartela si l-am pierdut.are cineva nr dr zaher de mobil personal?era ceva cu 0722 sau 0723 parca.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adriana,
betiosarele imping ceara si ajuta la formarea dopului.am citit de copii cu varsta de 4 ani,care au ajuns la orl pt ca nu auzeau bine.li s-a scos dopul si nu-i deloc o experienta prea placuta...noi nu folosim betisoare pt interior.sterg cu prosopul sau cu betisor doar pavilionul extern al urechii,niciodata in interior.
cera iese singura,singurica...
Cris,
esti atat de haioasa,ma distrez teribil,citindu-te...,ai un stil f optimist,fericit si glumetcine va dreseaza rotwailer-il?
noi nu vom veni la intalneala de joi,Crinuta aseara a tusit...azi este ok...inca nu am descoperit cauza febrei si nu pot sa ma afisez cu semnul asta de intrebare!stii cum e...,ce mie nu-mi place,altuia nu pot face!trimit ceva dragut pt printesa

pe aceasta cale,fac un apel,suna ciudatmamicilor cu copii muciosi&co.va rog io mumossss si din sufletelul meuuuuu,nu mergeti la Cris cu piticii bolnaviori sau macar anuntati femeia sa stie sa dea un oscilo prevenitv sau sa nu raspunda la sonerieeste vb de un copil miccc,miccc...pt d-zeu

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

si am pierdut si nr de telefon al dlui dr de mobil ca as fi vrut sa-l sun inainte.dar am avut telefonul la reparat si nr era salvat in telefon nu pe cartela si l-am pierdut.are cineva nr dr zaher de mobil personal?era ceva cu 0722 sau 0723 parca.

varsta lui razvan

0723.560.460

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput