Mamici si gravidute de Constanta (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Andata,
nici eu n-am facut vaccinul.dar m-a trecut in catastife cum ca l-am facut.la Raducu m-a intrebat doar daca l-am facut la Crinuta...i-am zis ca ,da!si nu l-am mai facut...
despre Ca,stiu si eu ca da contractii...,dar mai multe nu...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Viraje cu o mana sau cu doua, chestiunea ramane: stie Matei sa conduca mai bine decat mamica lui (asta daca o iei la bani marunti)...
Adina, nu ai pentru ce sa-mi multumesti, sincer, ieri s-a intamplat la fel de ad-hoc pentru toata lumea prezenta la noi, asa ca, fiecare a avut de castigat.
Remediul anti-julituri: banala crema de galbenele, in 2-3 zile vindeca complet.
Carti? Filme? ma chinui de cateva saptamani sa citesc ultimele 10 pagini dintr-o carte, caci imi propusesem o carte la 2 saptamani sa termin, concluzia, nu mai reusesc sa ma concentrez la nimic care nu se finalizeaza in 2000 de cuvinte... Jalnic....
Nu neg ca este atractiv filmul din trailer, dar cand am vazut ca e vorba de un copilas ratacit care isi cauta parintii (chiar cu happy end), asa mi s-a sfasiat inima ca n-as mai avea puterea sa privesc cap coada asa ceva... va las pe voi... mie de la copil incoace mi s-a schimbat perspectiva ...
Teoretic venim si noi la Crisis , acum depinde de vreme, starea copilului, bunavointa Adinei....

Edit: Bunica de Bucuresti (adica mama) dragalea Mateiu intr-una, in filmuletz, bona este ok dar asemenea manifestari nu cred ca presteaza, cu tot dragul pentru copil sau cel putin eu nu stiu inca...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Angi, multumesc mult de sfaturi. Nu stiu insa daca te ajuta cu ceva ce ti-am scris eu. Sandra a inceput cu juliturile mai ceva ca un baiat de pe la 5 ani si am avut mereu grija dupa aceea sa am in permanenta in casa betadina in primul rand pentru dezinfectat ranile. Nu ustura deloc si e eficienta. Ea a avut o taietura foarte adanca in palma (a cazut cu manuta intr-un gard de fier) si i-a trecut fara nici un semn. A mai avut si un incident cu frate-sau si s-a taiat in geamul de la camera lui la 3 degete, de a fost operata, si am folosit acelasi remediu. Nici acolo nu i-au ramas semne.
Mav, multumesc mult pentru reteta. Cred insa ca voi folosi lapte natural de vaca (sau lapte de vaca naturala ) in loc de lapte pasteurizat.
Adina si Dandusa, multumesc mult ca mi-ati zis de vaccin. Daca se poate o sa il evit si eu.
Carti - citesc acum "Cine suntem"- Dan Puric (multumesc din suflet, Adina), care imi place f. mult si in paralel recitesc "Copiii sunt din rai" de dr. John Gray. Nu stiu daca e intr-adevar dr sau psiholog, dar mi se pare mult mai bun decat multi din fostii mei profesori, chiar psihoterapeuti cu reputatie. Mai nou am descoperit si o carte veche, ratacita prin biblioteca, despre presopunctura si il folosesc drept cobai pe sotul din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dandusa, saru mana dar nu cred ca e asta.l-am vazut si eu pe net sau nu mai stiu unde, dar parca nu era asa nr lui.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Nastasie sigur e nr. asta. Iti spun sigur ca raspunde dl. dr. personal la nr. asta pentru ca l-am sunat chiar eu acum cateva zile. Poti sa suni cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

andata, reteta este aceeasi si cu lapte de vaca naturala (eu nici n-am de unde sa cumpar -de incredere- si pt asemenea volume mici, mi-e si mai comod cu laptele la cutie, recunosc); doar ca dupa ce fierbi laptele, il lasi sa se raceasca si abia apoi incepi operatiunea... asa m-a invatat o pediatra in varsta, care ma sfatuia cand era sebi bb...

mda... adineauri am constatat ca sebi e 'tuflit' si n-a vrut la gradi pt ca are muci (sa fie clar ca vineri, la ziua brianei nu i-a avut, ca altfel n-as fi venit cu el) si... l-am trimis la dr de fam., cu buni... rosuuuuuu in gat... antibiotic..... inseamna ca nu mai venim la crisis....
dandusa, ma alatur apelului tau...

de fapt, intrasem sa va cer parerea.... eu manufacturez pt sebi niste sarmalute din piept de curcan (de la tara, nu de la alimentara), orez, ceapa, patrunjel, morcov, invelite in foi de stevie (de la noi din gradina; pe care deja am oparit-o) si cu suc de rosii, tot de la noi din gradina (e de anul trecut, dar macar stiu sigur ce am in sticluta). vreau sa-i pasez si sa-i dau sa guste si lui antonio.
ce ziceti, e bine sau rau pt el?
de ce se zice ca-i mai 'grea' carnea tocata?! nu voi praji/cali nimic...

edit: nu mai e de actualitate intrebarea cu sarmalele, ca inca n-am terminat de impaturit, d-apoi sa le si fierb... asa ca azi i-am dat lui anto mancarea lui safe de la borcan....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! daria_ioana

Eu ma gandeam sa nu ma mai stresez asa de mult si daca nu am simptome deosebite sa astept cumintzica sa se faca data de 21 cand merg la Lutzescu si vad atunci. Oricum nici serviciul nu prea imi permite sa ma misc in voie (am program 8.30-18.00), iar greatza continua nu ma slabeste deloc si abia astept sa ma intind in pat cand ajung seara acasa.

Multumesc tuturor pt urari! toate fetele

6+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui adabalan

Nastasie sigur e nr. asta. Iti spun sigur ca raspunde dl. dr. personal la nr. asta pentru ca l-am sunat chiar eu acum cateva zile. Poti sa suni cu incredere.

Multumesc mult.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Imi pare rau sa aud k inca o intalnire organizata de noi se lasa cu mucosi si tusitori.. si Briana e pe lista mucosilor, deci nu vom veni la cris. chiar daca as veni cu darius,ma gandesc sa nu fim si noi purtatori de virus. cris, sper sa nu te superi, dar cum am zis si saptamana trecuta,nu au intrat zilele in sac. Decat sa va imbolnavim preferam sa pierdem intalnirea... e mult mai bine asa pentru toata lumea,dandusa are dreptate.

isidora: pe de-o parte ma bucur k a fost doar uimire si nu dezamagire, dar pe de alta parte as fi vrut sa am dreptate caci era cel mai bun motiv pentru mine sa renunt la moftul asta. nu am fost niciodata fumatoare( in sensul de dependenta) dar mi-a placut mereu sa trag asa cate o tigara din cand in cand... Acum am renuntat si vreau sa vad pentru cat...oricum, tie iti multumesc pentru asta...
Am inceput si eu " Cine suntem " a lui Dan Puric, s-o "conspectez", asa imi place de tare...

mav: cum au iesit sarmalutele, k tare curioasa m-ai facut cu frunza de stevie...

nu prea mai am timp sa scriu k s-a trezit darius si privirea soacra-mi ma arde in spate...
iseim la plimbare..vine cineva la pititci sau pe malul marii? eu mai incerc sa-l conving pe darius sa se joace in nisipul de pe plaja caci de vreo 3 ori pana acum a protestat si a inceput sa planga..ii e frica de ceva dar nus tiu de ce.
Pozele inca nu le-am descarcat..poate la noapte..vi le arat atunci...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Salut!
Foarte reusita petrecerea Brianei, ne-am simtit foarte bine. Multumim Madalina.

La multi ani, Ralina!

La multi ani, Daria Ioana!

Am vazut ca sunt copilasi bolnaviori, le doresc insanatosire grabnica. Vremea asta cred ca e de vina, parca prea cald dintr-o data.

Sara este sanatoasa, deci mergem joi sa o vedem pe micuta Teodora.

Si acum cu mare, da mare intarziere - poze mot Gabi (Ina).http://community.webshots.com/album/571999997ZzNLdL

simona si printesa Sara - (02.09.2007

Mergi la inceput