Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 3
crisis81 spune:
Buna seara, buna seara!
Am mai intrat sa citesc dar sa scriu slabe sanse avand in vedere ca de vineri tot in musafiri o tinem. Si acum sunt jos cativa si mai tarziu mai vin vre-o 2. Eu asa imi sarbatoresc ziua, un weekend intreg. Am obosit rau de tot.
Macar e printesa cuminte si doarme mai mereu.... si daca nu doarme sta cuminte in carut sau in brate.
Constipatia ei era doar in mintea mea ca se pare ca un bebe este costipat daca nu iese 2 zile afara dar ea iese minim de 2 ori pe zi numai ca are un stil urlat-cantat de a . Cand o sa stea in fundulet o s-o pun direct la olita daca tot ma anunta cu juma' de ora inainte.
Felicitari noilor gravidute! Sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi!
Mamacita sunt foarte dragalasi bebeii tai si abia astept sa-i cunosc. Cea mica este atat de gingasa de cred ca nu poti sa nu o alinti non stop.
Am vazut si eu pozele de la petrecerea Brianei. Ma bucur ca v-ati distrat si ca ati avut vreme frumoasa.
Am terminat si noi cu buricul si cu resturile care mai ramasesera si am primit OK-ul pentru baita. I-am mai facut eu dus pana acum, dar in seara asta direct in cada.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita Chiar,larisel si rubia,felicitari;larisel,trebuie sa te monitorizezi mai frecvent,pana esti sigura ca totul este pe fagas normal.Daca nu sunt indiscreta,cine ti-a facut echo? ralina,petrecere frumoasa!Scuza-mi ameteala,dar despre ce"ceata"este vorba?Nu cred c-am citit,cand n-am timp practic cititul pe bie,asa ca poate repeti,ptr.d'alde ca mine,poate pot ajuta... creem,ralina,multumesc pentru complimente;si eu sunt tare mandra de piticii mei,mai ales ca,stiti cum este,dupa 35 ani creste mult posibilitatea aparitiei a tot felul de boli si malformatii,stateam cu inima cat un purice.Nu mai spun la Anabela,care a fost si prematura si cu retard serios de crestere... Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Am facut eco la Medicover cu doctoritza Priscu. Si chiar mi-a zis ca unul dintre saculeti este cam micut si cam turtit si mi-a recomadat eco peste o saptamana. Din pacate am programare la ginecolog tocmai pe 21 mai si probabil voi mai face un eco toi la Medicover saptamana viitoare.
Multumesc pt urari!
Si voiam sa te felicit pt cei doi copilasi minunati si frumosi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
6+
asa incepe odiseea mea
larisel spune:
citat din mesajul lui AndreB Buna seara! tocmai ce am coborat din masini de la pescuit. Am fost dincolo de Mangalia la balta Limanu (invitati de cumnat) cu tot familionu' inclus junioru. Baietii au prins 2 crapalai (unu de 6 kg si unu de 10,5 kg) buni de preparat in fel si chip. Soare, plaja, gratar.. o nebunie! Am vazut pozicile Mamacitei, copilasi frumosi si poznasi, dar nu ma pot abtine sa nu remarc: daca imi garanteaza cineva (in care sa am si maxima incredere) ca voi arata si eu la 40 de ani dupa al doilea copil la fel de bine (a se citi si tanara) sincer m-as baga la asta fara nici o discutie... Deci, super - mamica! Si eu astept pozele de la motz. din tura de dimineata, daca se invredniceste cineva... Felicitari noilor gravidutze, profitati de odihna, incarcati-va de energii pozitive, luati-va vitaminele la timp si mancati sanatos, ca bebeii stiu si singuri ce au de facut ca sa creasca frumos in burtica, daca respectati toate astea. Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007) My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/ Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf] |
Ce te faci cand nu prea poti manca mai nimic?! Ca mie mi-e un rau numai cand ma gandesc la mancare. Mai ciugulesc pe ici pe colo dar doar prostioare (covrigei, pufuleti etc.), pe cele bune nu le pot suferi...sper ca doar deocamdata si pt scurt timp.
6+
asa incepe odiseea mea
larisel spune:
Superbe pozele de la motzul brianei. Toate aveti niste mandretzi de copii. Sa va traiasca si sa va aduca multe multe bucurii!
6+
asa incepe odiseea mea
AngeliquedeS spune:
150 de poze de la motata Bri http://community.webshots.com/slideshow/571918456nzvzDu din lipsa de timp nu am apucat sa le denumesc cum a facut Andre dar intelegeti voi...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
ralina spune:
citat din mesajul lui mamacita ralina,petrecere frumoasa!Scuza-mi ameteala,dar despre ce"ceata"este vorba?Nu cred c-am citit,cand n-am timp practic cititul pe bie,asa ca poate repeti,ptr.d'alde ca mine,poate pot ajuta... |
Mamacita esti saritoare ca intotdeauna."Ceata" mea cea mai deasa acum este diversificarea, pe care dr pediatru m-a sfatuit sa o incep cu sucul de fructe intre mesele de lapte(asta la 5luni jumate),apoi sa bag la 6luni supa de legume in care sa ajung la 6 luni jumatate sa bag si carnita de pui.Sa ii dau banana dupa 8 luni ptr ca se digera greu ,capsuni dupa 3 ani ....
Eu am citit ca ar fi mai bine sa incep cu supa de legume(exista riscul sa o refuze daca incep cu fructele),la ora unei mese si nu intre mese ,sa dau completare san pana ajung sa inlocuiesc total o masa de lapte.Grea problema ...cu ce incep eu diversificarea
Sa nu mai spun ca imi adancesc nedumerirea cand citesc ca diversificarea se face de la 4 luni ptr copii hraniti cu lapte praf si de la 6 luni cei alaptati ,dar continua schema ca si cum copilul e diversificat de la 4 luni si obisnuit cu biberonul.Pai cum ajung eu sa ii dau 100ml de suc cand pitica nu vrea biberon sau suzeta?o sa stau o jumatate de zi sa ii dau cu lingurita
Mi se pare taaaaare greu ,daca ar fi dupa mine as alapta exclusiv mult si bine.
Ce te faci cand nu prea poti manca mai nimic?! Ca mie mi-e un rau numai cand ma gandesc la mancare. Mai ciugulesc pe ici pe colo dar doar prostioare (covrigei, pufuleti etc.), pe cele bune nu le pot suferi...sper ca doar deocamdata si pt scurt timp. |
Larisel pana pe la 12 saptamani cam asa este.Anul trecut pe vremea asta eram in aceiasi situatie.La mine au mers bine acriturile ,cu cat mai acru cu atat mai bine .Aveam niste corcodusi pe care ii jumuleam zilnic,mai devoram si cate o lamaie cu putina miere.
Thea,minunea noastra
mamacita spune:
citat din mesajul lui AndreB Am vazut pozicile Mamacitei, copilasi frumosi si poznasi, dar nu ma pot abtine sa nu remarc: daca imi garanteaza cineva (in care sa am si maxima incredere) ca voi arata si eu la 40 de ani dupa al doilea copil la fel de bine (a se citi si tanara) sincer m-as baga la asta fara nici o discutie... Deci, super - mamica! |
Rectific:41 ani
Multumesc pentru asemenea complimente,desi nu le merit ...inca,adica mai am de dat vreo 5 kg ca sa fiu cum eram inainte de Alexut;si afyrusutele se tin scai de mine,nici cu dalta nu pot sa le dau jos...
dandusa spune:
Ralina,La multi ani fericiti si impliniti!
Larisel,felicitari pt gemenasi
Rubia,bine ai venit!sarcina usoara!
Adriana,
de curiozitate,folosesti betisoare de urechi pt pitika?stiu ca astea ar fi de vina cand sant mici prb cu auzul.de ce nu vb cu dr pediatra mai bine?povesteste-ne mai multe despre voi...
Mamacita,
v-am admirat...,santeti f frumosiam senzatia ca ne-am intersectat prin parc,dar nu sant sigura.la ce memorie am...mi-ar placea s ane cunoastem
de aproape 24 de ore,Crinuta este cand febrila...,cand sub febrila.apatica,fara pofta de mancare,fara chef de joaca,fara chef de nimic.nu are nici un alt simptom.am studiat gat,urechi,nas.nu stiu pe ce sa dau vina.astept sa vad ce se mai intampla.
mai este vreun pui mic cu simptome asemenatoare?cineva care a fost la ziua Brianei?
ma tot gandesc la vaicela.cica asa debuteaza...
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
creem spune:
Angi, foarte reusite pozele! Multumim!
Am vazut ca a fost distractie mare si dupa ce am plecat...pacat ca n-am mai putut sta.
Cristina...dupa atatia musafiri mai ai chef si de noi saptamana asta?
Va pup...nu mai pot sta, ca-s de pe laptopu sotului
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
mamacita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Am facut eco la Medicover cu doctoritza Priscu. Si chiar mi-a zis ca unul dintre saculeti este cam micut si cam turtit si mi-a recomadat eco peste o saptamana. Din pacate am programare la ginecolog tocmai pe 21 mai si probabil voi mai face un eco toi la Medicover saptamana viitoare. Multumesc pt urari! Si voiam sa te felicit pt cei doi copilasi minunati si frumosi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! 6+ asa incepe odiseea mea |
nastasie,crisis,larisel,multumesc ptr.complimente!
larisel,de aceea te-am si intrebat;sincer,eu,daca mi s-ar fi spus ca exista posibilitatea unei problemute,m-as fi dus la cineva mai cunoscut in ceea ce priveste eco,de ex.la dr.Peteanu(ea),care vede foarte bine la echo.Sau la dr.Lutescu(ea).Cam in ele doua am incredere in Constanta in ce priveste depistarea unor probleme.La noi,la salile de nasteri/operatie ajung si cele carora nu li s-au depistat problemele,desi au fost la control,dar unde nu trebuie,asa ca nu va pot povesti tragediile ce apar in consecinta.Fa-ti o programare sa vezi ce si cum!