Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 20
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mokika Sa va spun despre purcelul meu: A invatat sa bea apica din recipientul cu pai .... ne-a luat mult pana am ajuns aici ... cu incercari si renuntari ... ca nu vroia apica decat din bibe, iar incercarile mele de a-i da apa cu paharul sau cu cana cu cioc se terminau cu palme dupa gat pentru ca blegutul se ineca. In fine, acum e fan pai. Dar si fan recipient (nu imi vine acum sa ii spun altfel). Ii place sa il intoarca si sa curga cele cateva picaturi pe jos, pe el, pe unde se nimereste. Si degeaba ii tot explic eu ca nu e voie, el nimic .... L-am luat si un pic de ciufulet .... nu-i pasa ...Si acum, pentru ca nu am vrut sa il mai las sa se joace cu el, s-a enervat si l-a aruncat, i-a tras si un sut. L-am apostrofat, se uita la mine cam curios ... si am zis sa aplic alta metoda (pe care am mai aplicat-o acum ceva vreme, si a dat rezultate, dar cred ca a uitat-o) ... Deci, l-am indreptat spre coltul de rusine ... si pe el l-a bufnit rasul. Degeaba mi-am schimbat tonalitatea, ii spuneam de ce il pun la colt, ca nu asa se procedeaza. Il intorceam cu spatele iar el avea impresia ca ma joc cu el, se intorcea cu fata ... si s-a pus pe ras .... e? ce sa fac eu acum? ca m-am abtinut cu greu sa nu rad si eu ... si am cedat. Acum a uitat de pai si de tot, dar pana ii face iar cu ochiul. De fapt, eu cred ca se trage de la placerea asta de a-si picura apa pe el, pentru ca asa a si invatat sa bea apa din el, i l-am lasat si vreo juma' de zi a facut ce a vrut, inclusiv l-am schimbat de vreo 3 ori, dar am fost multumita ca s-a invatat singur sa bea. Nu m-am gandit ca pe viitor va vrea sa-si satisfaca si alte "placeri". Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
ai ma Mokika ma...,nu mi se pare corect,zau!pai il lasi sa faca ce vrea cu apa,pana invata sa bea din pai si apoi,numai?pt el este o joaca...si nu oricum...una chiar f amuzanta.nu cred ca exista copil caruia sa nu-i placa sa s eude pan la piele,sanu intre in baltoace,sa nu faca plici in baie etc.
eu i-as satisface curiozitatea si as intra in jocul lui.m-as uda cu el,vreme de cateva minute apoi tot in joaca mergem la baie ne schimbam,punem cana sus si ne indreptam atentia spre o alta joaca.

nu vrei sa stii ce-i la noi cand Crinuta ne uda cu ap foto(de jucarie) si Claudiu ne alearga pe amandoua cu fas-ul cu care uda hainele la calcat
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Mokika Si cine stie daca pana la urma nu se va renunta la acest impozit forfetar? Ca sunt foarte multi contra. |
se mai poate?da doamne sa fie asa.
contabila zicea ca pana la sf lui iunie tre sa platim
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
crisis81 spune:
Vreau si eu o chestie din aia cu care atasezi copilu' de tine (de panza), nu stiu cum se cheama dat am mare nevoie. De unde pot sa iau?
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
dandusa spune:
| citat din mesajul lui crisis81 Vreau si eu o chestie din aia cu care atasezi copilu' de tine (de panza), nu stiu cum se cheama dat am mare nevoie. De unde pot sa iau? Cris mami de Teodora![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
sling,pouch sau wrap.
poti lua unul de www.sling.ro/" target="_blank">aici.calitatea,pretul si serviciile sant de nota 10 plus.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
DanaAlex spune:
Dandusa, nu, nu ai luat-o pe aratura, dar dupa ce l-am postat am observat ca AngeliquedeS vrea sa inchida discutia pe tema asta, asa incat am sters ce scrisesem ca nu era frumos sa pedalez eu pe ideea asta...daca vrei sa raspunzi ceva, spune, ca stiu ce-am scris si putem discuta, oricum in mare sunt in asentimentul ei, mi-am aratat pozitia mai sus.
Cat despre spitalul judetean constanta....ce sa zic...daca tu esti multumita, eu nu sunt, daca tu ai fost mai norocoasa, eu n-am fost si tot asa....stii depinde fiecare la ce ne raportam si ce pretentii avem...eu una nu sunt multumita de conditiile de acolo si de faptul ca esti tratat mai rau decat un animal...stii ce e culmea!!!ca se dau legi prin care conditiile de la o ferma de animale sa intruneasca cerintele UE, dar nu se da o lege prin care un spital sa indeplineasca norme de curatenie decenta...cat despre personalul sanitar ce sa zic...te invidiez ca tu n-ai cheltuit nimic
...oricum nu despre asta era vorba, ci despre condiile infecte de igiena...hehehe ce aiurea suna..."conditii infecte de igiena", trist, dar adevarat...
dandusa spune:
| citat din mesajul lui DanaAlex ...daca vrei sa raspunzi ceva, spune, ca stiu ce-am scris si putem discuta |
daca tot ai sters respectandu-i cererea lui Angi,chiar nu mai are rost sa disecam noi
am si uitat ce am vrut sa zic| Citat: |
Cat despre spitalul judetean constanta....ce sa zic...daca tu esti multumita, eu nu sunt, daca tu ai fost mai norocoasa, eu n-am fost si tot asa....stii depinde fiecare la ce ne raportam si ce pretentii avem...eu una nu sunt multumita de conditiile de acolo si de faptul ca esti tratat mai rau decat un animal...stii ce e culmea!!!ca se dau legi prin care conditiile de la o ferma de animale sa intruneasca cerintele UE, dar nu se da o lege prin care un spital sa indeplineasca norme de curatenie decenta...cat despre personalul sanitar ce sa zic...te invidiez ca tu n-ai cheltuit nimic |
am specificat ca am fost multumita de personal.nicicum de conditiile din spital...am si spus ca am luat o 'chestie' de acolo etc.
fara sa te superi,dar partea cu "la ce ne raportam si ce pretentii avem..." a sunat urat
.chiar si o mamica de la tara ar vrea conditii deosebite pt ea si copilas.dar,daca astea sant...astea le accepti.ai de ales oricum!pt mamicile cu o stare materiala mai buna,exista saloane cu plata,unde conditiile sant altfel.eu am ales,ce mi-am permis.altele sant pretentiile mele...,dar ce mai conteaza ce pretentii am,daca nu-mi permit?!n-am spsu ca n-am cheltuit...am cheltuit cum se aude ca 'trebuie'...doar ca pana sa dau bani am avut parte de tratament normal,asta vroiam sa subliniez.mai exista si oameni in spital...si vb lui Claudiu..."cum d-zeu,nu nimeresc si eu un dr care sa faca ceva aiurea,sa sa-mi vb nu stiu cum sau,sau...?!"

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
crisis81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
sling,pouch sau wrap. poti lua unul de www.sling.ro/" target="_blank">aici.calitatea,pretul si serviciile sant de nota 10 plus. ![]() .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Multumesc mult! Gata am comandat
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
madaluta spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Mada, niciodata nu am spus si nu am sa spun asa ceva, de cate ori nu au fost opinii contrare aici, la noi, ne-am certat vreodata? Doar ca m-a durut afirmatia Alinei care practic m-a luat la rost cu "crezi ca atitudinea ta a fost (/ar fi) un exemplu bun pt copilul tau?" si dandu-si seama probabil ca a fost un pic prea mult a adaugat ea din proprie initiativa cuvintele care au provocat confuzia, ca mai bine tacea... Nu cred ca atitudinea/reactia mea a fost sau ar putea fi un exemplu prost pt copilul meu, pt ca nu imi sta in fire nici sa ma cert ca la usa cortului, nici sa injur, nici sa fiu mahalagioaica de aceea m-am simtit jignita si indurerata si i-am replicat folosind propriile ei cuvinte. Cum sa spun ca daca nu sunteti de acord cu mine mai bine sa taceti? Am spus vreodata? Sunt de-a dreptul trista, inseamna ca atatia ani de cand ne cunoastem nu valoreaza nimic, daca ai aceasta parere despre mine. Cu toate ca nu simt ca am gresit, poate doar cu faptul ca mi-am deschis inima in fata voastra intr-o problema care m-a afectat, nu cred ca meritam sa fiu judecata ca fiind un model prost pt copilul meu, dar imi cer scuze daca v-ati simtit jignite de ceea ce am spus. Cu asta inchid subiectul pe care imi pare rau ca l-am deschis si nu am sa mai pomenesc nimic despre asta ![]() Va sarut cu drag ![]() Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
tocmai pentru k te stiu atat de bine am spus k am ramas perplexa... dar acum s-au lamurit lucrurile si ma bucur k nu e cu suparare

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
mai cristina, da' tu esti culmea, mai mami mai!!!
pai te intreaba lumea aicea ce vrei pentru aia mica, si tu zici ca nu stii... si acuma ti-ai comandat singura sling. ntz ntz ntz.
lasa, ca-ti luam noi patut [:P]
a, despre spitalul judetean su fug d eel ca dracu' de tamaie, am ajuns doar la urgenta de vreo 4 ori (o data pentru mine) si pe bune dac aimi mai trebuie alta experienta.
am plecat la medgidia sa nasc, si adevarul e ca as fi ajuns si la unguri la cat travaliu am avut
. acolo curatenia e punctul forte, si inchipuiti-va ca 1/2 daca nu mai mult dintre mamici erau tiganci, n-am avut rezerva, si baia comuna (2 toalete pe tot palierul) era practicabila!! la curatenie si personal nota 10 (mai putin niste fitzoase de la neonato, cam cu nasu' pe sus).
intr-adevar, daca era ceva cu bb la constanta ajungeam, desi daca mi se dadea de ales bucuresti scria pe noi.
cred ca igiena si tratamentul uman sunt importante. iar eu am mers cu credinta ca eu si copilul vom fi bine. cam asa fac de obicei.
eu va pup, maine zi grea, poate ajung si la targul de haine sa vad daca mi-a adus nenea sutiene marime majora, si apoi fac bagajul cupilului, la 3 jumate birou, apoi microbuz la bucuresti si ne intoarcem duminica. nu stiu daca mai apuc sa intru.
tzuc,
Mokika spune:
Dandusa, stiu, ai dreptate si sunt complexata din punctul asta de vedere. De-aia sunt printre voi, am de invatat multe din experientele si din sfaturile voastre. Si incerc sa si aplic .... dar cateodata, pur si simplu nu se poate. Si eu il cam las sa faca ce vrea, in ciuda mamei care e cu "nu e voie" sub nas toata ziua.... dar in momentul acela nu putem sa ii acord atentia pentru jocul asta si am preferat sa nu il las, pentru ca tot eu trebuia sa sterg dupa el pe jos si covorul (ditamai magaoiaia, cand s-ar fi uscat?) - caci nu era afara, unde s-a si invatat sa faca minunea asta .... si apoi, mai e problema si de timp la mine ... e prea scurt pentru cate am de facut ...
Mav - foarte ca lumea site-ul acela. M-a inspirat si pe mine iar preturile sunt ok. Numai ca eu nu am cumparat niciodata toale fara sa probez ca nu imi sta bine cu orice croiala .... nu stiu daca sa ma risc de data asta ca chiar am pus ochii pe ceva.
Andicu - ce faceti? cum a fost la vaccin? Ca urmam si noi. I-a dat dr. ceva inainte de vaccin? Si dupa? Sunt foarte interesata.
Pupici! Il pregatesc pe Teutzu de culcare si intru apoi sa deschid noul capitol.