Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 21
Mokika spune:
Va astept la NOUL CAPITOL http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137408
mav spune:
mokika, doar ce scrisese adina ca magazinul respectiv il gasesti in city mall, daca am inteles bine.
angi, te-ai legat exact de ce nu trebuia, poate ca a fost o gluma proasta, dar ai scos-o din context. nu se poate sa te arati atat de jignita si sa nu-mi lasi dreptul la replica.
eu as fi procedat ca si dandusa, mi-as fi luat copilul si as fi plecat de acolo. nu ai rezolvat nimic comentand, cu siguranta pe ton ridicat, in fata copilului.
cat a depins numai de mine, eu l-am invatat pe sebi sa fie sociabil, pasnic si bun; niciodata nu a lovit alt copil, nu a smuls jucaria nimanui, nu mi-a facut crize ca vrea una sau alta, etc....
eu cred ca in situatia data, era mai bine sa fi 'intors obrazul'... violenta/ furia, fie ea si numai verbala si asa indreptatita, in fata copilului, nu poate fi un exemplu bun.
ti s-a parut tie ca ti-ai/i-ai aparat drepturile, dar intr-o alta situatie (de genul descris de tine in ultima fraza... ca vei face si drege fata de alti parinti mai putin "buni" decat tine), i-ai face mai mult rau lui pupicu cu atitudinea ta, crede-ma, sunt patita!
exprimarea ta (cum ca tu iti educi copilul bine si altii gresesc)... mie mi-a inspirat trufie... si trufia mamei il va costa mai devreme sau mai tarziu... pe copil. chiar sunt patita.... si sunt convinsa ca o sa intelegi mai bine ce ti-am scris acum, peste 2-3 ani, cand pupicu va fi "gradinar".
ai sa vezi tu! crezi ca ai facut dreptate, tu ai ultimul cuvant... in vorbe... dar in fapte, oalele se vor sparge in capul puiului....
stii voba aia... putini si buni.... prosti, da' multi...
si la final, dar nu in ultimul rand, iti cer scuze, imi pare rau ca te-am jignit, nu asta a fost intentia mea! 
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!