Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 19
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Da, Alina, cred ca este un bun exemplu atitudinea mea, unul foarte bun. Sa stie ca nu trebuie sa se lase calcat in picioare, ca nu trebuie sa inghita si sa taca si sa plece cu coada intre picioare. Sa stie sa se apere atunci cand are dreptate si sa nu se dea deoparte pe sine pentru oameni nesimtiti sau needucati. Nu-i poti schimba, dar nici sa nu ichizi ochii. Eu asa am procedat in viata, fara sa fiu mahalagioaica, fara sa imi dau in petic, cand am avut dreptate am mers pana in panzele albe si am atras atentia oricui si oriunde asupra ceea ce au gresit! SI daca nu iti place raspunsul meu, atunci da, mai bine taceai. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
fiecare parinte are principii diferite de educatie.. daca tu mergi pe cel de genul "nu trebuie sa se lase calcat in picioare, ca nu trebuie sa inghita si sa taca si sa plece cu coada intre picioare" mamicile din parc poate merg pe altul de exmplu:" sa se descurce singur si sa-si rezolve singur problemele, nu sa se ascunda dupa fusta mamei.."sau:" cel mai puternic invinge", sau eu stiu ce altte principii...sunt liberi sa aleaga,cum de altfel cred k si noi suntam liberi sa ne exprimam opinia, mai ales cand ni se cere ... Ultima fraza a mesajului tau chiar m-a lasat perplexa....poate k nu am inteles-o eu bine sau poate ceea ce ai scris nu e ceea ce ai gandit...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mav
iti inteleg supararea, dar ce rezolvi cu asta?! absurda nu esti, nu e normal, dar judeci pripit.... pierzand din vedere ca nu toata lumea gandeste ca tine.... tu doar pt atat iti faci sange rau?! ohoooo...... sa vezi ce urmeaza..... sincer, crezi ca atitudinea ta a fost (/ar fi) un exemplu bun pt copilul tau chiar intentionezi sa-i educi tu pe parintii copiilor din jur?! (probabil ca mai bine taceam ) Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Mada, nu ai de ce sa ramai perplexa, nu am facut altceva deca sa o citez pe Alina, am folosit propriile ei cuvinte.
De fapt MIE nu imi vine sa cred ca nu sunteti in asentimentul meu atunci cand spun ca este INADMISIBIL ca un parinte sa nu reactioneze la violenta atunci cand este de fata....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui AngeliquedeS
Mada, nu ai de ce sa ramai perplexa, nu am facut altceva deca sa o citez pe Alina, am folosit propriile ei cuvinte. De fapt MIE nu imi vine sa cred ca nu sunteti in asentimentul meu atunci cand spun ca este INADMISIBIL ca un parinte sa nu reactioneze la violenta atunci cand este de fata.... Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
am uitat sa precizez k sunt de acord cu tine privind reactia sau ma rog lipsa reactiei mamicilor din parc, dar ti-am zis..am fost marcata de fraza ta si de aceea am uitat esentialul. eu intelesem k daca nu suntem de acord cu tine mai bine sa tacem si de-asta am fost intrigata... scuze dc am inteles gresit...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Mada,
niciodata nu am spus si nu am sa spun asa ceva, de cate ori nu au fost opinii contrare aici, la noi, ne-am certat vreodata? Doar ca m-a durut afirmatia Alinei care practic m-a luat la rost cu "crezi ca atitudinea ta a fost (/ar fi) un exemplu bun pt copilul tau?" si dandu-si seama probabil ca a fost un pic prea mult a adaugat ea din proprie initiativa cuvintele care au provocat confuzia, ca mai bine tacea... Nu cred ca atitudinea/reactia mea a fost sau ar putea fi un exemplu prost pt copilul meu, pt ca nu imi sta in fire nici sa ma cert ca la usa cortului, nici sa injur, nici sa fiu mahalagioaica de aceea m-am simtit jignita si indurerata si i-am replicat folosind propriile ei cuvinte.
Cum sa spun ca daca nu sunteti de acord cu mine mai bine sa taceti? Am spus vreodata? Sunt de-a dreptul trista, inseamna ca atatia ani de cand ne cunoastem nu valoreaza nimic, daca ai aceasta parere despre mine.
Cu toate ca nu simt ca am gresit, poate doar cu faptul ca mi-am deschis inima in fata voastra intr-o problema care m-a afectat, nu cred ca meritam sa fiu judecata ca fiind un model prost pt copilul meu, dar imi cer scuze daca v-ati simtit jignite de ceea ce am spus.
Cu asta inchid subiectul pe care imi pare rau ca l-am deschis si nu am sa mai pomenesc nimic despre asta 
Va sarut cu drag 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
Angi,
iti inteleg supararea
dar subiectul a luat o prea mare amploare in sufletul tau.nu merita,sincer!din parc si pana la calcultor,ar fi trebuit sa te calmezi si sa uiti sau cel putin s anu ti se mai para atat de grav,incidentul.fiecare parinte isi educa copilul prin stilul propriu.sant multi acre cred ca bataia este rupta din rai si-si lovesc copii,astfel educandu-i!la randul lor copii invata sa se apere lovind si rezultatul este cel de azi,din parc.nu-i vina copilului,este vina parintelui!din experienta mea,pot spune ca...eu as fi evitat instant situatia si orice schimb de vorbe cu adultul de pe banca.s-a vazut clarrrrr cat de dezinteresata este de copil...de faptul ca imbranceste/loveste etc.mi s-a intamplat si mie in parc...,m-am enervat...i-am spus copilului ca nu-i frumos si am plecat de acolo.i-am explicat Crinutei motivul pt care am plecat si gata.noi nu ne jucam cu copii care lovesc.iar cu parintii lor,nu prea avem ce discuta...de tras de maneca nici atat!
Danaalex,
vroiam sa-ti raspund la ultimul mesaj,dar a disparut
spune-mi ca l-am vazut si nu am luat-o pe arataura![]()
apropo de spitalul minunat...,ma simt norocoasa ca am avut parte la ambele sarcini de tratament deosebit din partea personalului.si nu-i vb de bani...la terapie intensiva dupa cezariana,nu eram in stare sa beau apa...,dar sa scort banii din geanta de la picioare.a durat ceva pana sa apuc sa le dau si cu toate astea s-au comportat exemplar.valabil si la prima sarcina.nu mi-au spalat nici un copil in chiuveta imputita din salon,pt ca nu am vrut eu!au venit,le-am explicat frumos ca nu-s de acord...am discutat putin in contradictoriu pe tema si gata...cu toata lenjeria me acalcata de acasa si prosoape pe perna etc...am luat amandoi(eu si Raducu),o 'chestie' de eram plini de bubite pe fata.in rest...,spital judetean.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Mokika spune:
Sa va spun despre purcelul meu: A invatat sa bea apica din recipientul cu pai .... ne-a luat mult pana am ajuns aici ... cu incercari si renuntari ... ca nu vroia apica decat din bibe, iar incercarile mele de a-i da apa cu paharul sau cu cana cu cioc se terminau cu palme dupa gat pentru ca blegutul se ineca. In fine, acum e fan pai. Dar si fan recipient (nu imi vine acum sa ii spun altfel). Ii place sa il intoarca si sa curga cele cateva picaturi pe jos, pe el, pe unde se nimereste. Si degeaba ii tot explic eu ca nu e voie, el nimic .... L-am luat si un pic de ciufulet .... nu-i pasa ...Si acum, pentru ca nu am vrut sa il mai las sa se joace cu el, s-a enervat si l-a aruncat, i-a tras si un sut. L-am apostrofat, se uita la mine cam curios ... si am zis sa aplic alta metoda (pe care am mai aplicat-o acum ceva vreme, si a dat rezultate, dar cred ca a uitat-o) ... Deci, l-am indreptat spre coltul de rusine ... si pe el l-a bufnit rasul. Degeaba mi-am schimbat tonalitatea, ii spuneam de ce il pun la colt, ca nu asa se procedeaza. Il intorceam cu spatele iar el avea impresia ca ma joc cu el, se intorcea cu fata ... si s-a pus pe ras .... e? ce sa fac eu acum? ca m-am abtinut cu greu sa nu rad si eu ... si am cedat.
Acum a uitat de pai si de tot, dar pana ii face iar cu ochiul. De fapt, eu cred ca se trage de la placerea asta de a-si picura apa pe el, pentru ca asa a si invatat sa bea apa din el, i l-am lasat si vreo juma' de zi a facut ce a vrut, inclusiv l-am schimbat de vreo 3 ori, dar am fost multumita ca s-a invatat singur sa bea. Nu m-am gandit ca pe viitor va vrea sa-si satisfaca si alte "placeri".
dandusa spune:
Andre,
sa-ti traiasca bona,minunata.mai rar gasesti asemenea oameni.
f utila experienta ta cu philips.ma bucur ca ai impartasit-o.
Mav,
de asemena...
azi am fost si am studiat oalele din tom.superbeeee.ne-am hotarat la cadoul nasilor lui Raducu.am gasit ceva chiar mai ieftin,tot gen steamer.bai si asa ma bate un ganddddd...sa-mi iau niste oaleeeeee
da' de ieri am niste nerviiii cu impozitul lui Boc,ca-mi vine sa-l dau in judecata...mooorrrr de nerviiii.ne-am trezit sa suspendatm firma pe 7 mai anul curent,datorita impozitului forfetar sau puii mei cum ii spune.si dupa ce platesc la urgenta printr-o combinatia 4 mil sa suspende firma...,aflu ca pe cele 4 luni din anul asta tre sa dam 8 mil la stat impozit
mi se face rauuuu cand ma gandesc ca acea firma sta degeaba de hait luni de zile...si cat a functionat,nu a produs nimic.
asa ca s-au dus banutii nostrii de concediu...si oalele raman vise,taica vise....
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Mokika spune:
DanaALex - referitor la spitalul nostru, ai invartit un cutit in rana .... mi-a rascolit amintiri neplacute, ce sa spun ... mai avem mult pana departe .... si mintea mea ingusta nu intelege de ce ne trebuie atata timp sa ajungem si noi la un minim grad de civilizatie ... si aici ma refer strict la conditiile de spitalizare. Referitor la comportamentul personalului, mai trebuie lucrat. Partea tanara, mi-a creat o impresie placuta, chiar dau dovada de implicare .... restul, partile apropiate de pensionare .... urat! Pe langa faptul ca au ramas mult in urma .... si nu sunt deschise noului.
Si mai vor sa le tina pana la nu's ce varsta pe baricade .... moaaama .... groaznic!
crisis81 spune:
Angi, Dandusa frumoase atitudini si extraordinar de calme. Citind postare lu' Kris ma puneam in locul ei..... hmmmmmm nu va zic ce iesea, dar garantez 100% ca nu mai venea mama(bunica) cu acel copil in parc never-ever de frica nebunei (adica eu)
sau poate... dupa ce-l educa. Mi-e greu sa-mi imaginez ca as putea sa vad pe cineva imbrancindu-mi copilu' si sa tac si sa plec mai departe. Mai am multe de invatat de la voi
.

Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Mokika spune:
Dandusa - mi-au placut si mie oalele acelea din Tom de la Kitchen shop, parca se numeste, nu? Si nu numai oalele ci si celelalte accesorii necesare intr-o bucatarie. Macar la salariu sa imi iau si eu cate ceva de acolo .... mi-am propus ... dar deocamdata, am botez pe 6 iunie, nunta pe 11 iulie, trebuie sa ne imbracam 4 persoane, dar la nunta .... cica vreo 2 mil o sa fie numai meniul .... mai vreau si cate o escapada pe undeva in vara asta .... poate ca o sa iau si concediu, .... vara-i vara, plaja-i plaja, copiii trebuie distrati, cine stie cum o sa mai iesim si din asta acum ... ca tot veni vorba de banuti ...
Imi pare rau de patania cu firma ... dar foarte multi au adoptat varianta cu suspendarea temporara a activitatii in ultimul timp. Si cine stie daca pana la urma nu se va renunta la acest impozit forfetar? Ca sunt foarte multi contra. Ideea este ca sunt altii care scot bani din asta acum. Ce ti-e si cu legile astea! Parca sunt date cu dedicatie.

)
Antonio(27 oct 2008)