Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 15
isidora spune:
Of,Mada,Doamne ajuta! Da-mi tel. daca te necajesc mucii copiilor,poate scapati mai usor cu homeopate.
Si de ce nu te duci tu in week-end la Bucuresti cu Cip saa faci cumparaturile pt. nunta? Ce crezi ca gasesti aici? Acolo e plaja mai mare si pt. copii si pt. tine.
Revin ca s-a trezit Ioan...
AndreB spune:
Mada, la tine ca-n filme! Daca si iei examenul, esti mare dom'le!!
Adina, se pare ca D-zeu tine de-adevaratelea la tine si nu la violonist, spectacolul din seara asta s-a anulat si v-a fi reprogramat ulterior pe motive de deces tatal. Un om si pianist deosebit. Sa-l odihneasca in pace!
Intamplarea zilei: am un mixer electric Phillips cu accesorii de 700w (tel, 2 tocatoare, cana mare, blender) luat acum 2 ani fara o luna. Cotor electric care se asambleaza cu diverse, f. practic. Folosit intensiv, de mai multe ori pe zi, toata perioada asta... i-a venit si lui sorocul, s-a ars, dar nu o consideram o proasta investitie, isi facuse treaba...
Merg azi la magazin cu certificatul de garantie inca valabil o luna si imi spune, da, nici o problema va dam altul, dar trebuie sa ne aduceti toate componentele sa vi-l schimbam complet. Deci m-am facut cu un mixer puternic nou-nout.... acum ce sa zic, traiasca Phillips, ca a trecut inlocuibil in loc de reparabil. Deci mai sunt si unii care se respecta pe lumea asta de smenari.
Surpriza serii: dupa 3 ore de plimbarit si shopping-arit prin centru (niste incaltari de vara, blugi scurti, etc suzete la copil etc. iaurturi etc...) vin acasa unde lasasem bona cu Matei. Intru si vad o curatenie din prag, cum nu am vazut in viata mea pana acum,.. inclusiv covorul din camera de la Matei stralucea... Intreb bona ce si cum. raspuns: a dormit Matei 3 ore si si-a ocupat si dansa timpul cu ceva, ca gasise Vanish de covoare la mine in dulap si dca a spalat covorul din sufragerie a spalat si la Matei si pe jos in toata casa... Copilul era hranit cu dovlecel umplut proaspat facut tot de ea, cu hainutele schimbate, pampers uscat si veselo-linistit. Eu cred ca infiez pe aceasta doamna, ca prea e buna cu noi...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
selen80 spune:
Fetelor, dar chef de "vorba" ati avut, nu gluma!
noi ieri am fost la Buc, la morfologie, la dr Herghelegiu....ca sa nu intru in prea multe detalii (cum li s-a stricat ecograful exact cand mai aveam 2 pers in fatza, samd...), va zic doar ca bebelina noastra este foarte bine, corespunde parametrilor de varsta (nu auzeam acolo decat "aspect normal....aspect normal"), deci ne-am intors acasica fericiti nevoie mare la pozici n-a prea vrut sa stea, isi tot punea manutzele pe fatza, dar tot a prins-o domn dr intr-o ipostaza simpatica (azi am uitat poza acasa, dar maine o scanez si pun link...)
Imi pare rau pt toti copilasii bolnaviori, insanatosire grabnica va doresc!
Ce ma amuza sa citesc din nazdravaniile copilasilor vostri! cand o veni si randul meu......din pacate poze nu pot vedea de la munca (doar ce e pe picasa/google - vazut poze de Crisis, f frumoase protagonistele, si m-am indragostit si eu de cada lor), iar acasa ajung destul de tarziu incat sa nu mai am nici un chef de intra pe net....dar m-ati facut tare curioasa sa va vad pe toti...
Larisel, felicitari pt gemanuti, sa creasca mari si sanatosi!
Rubia felicitari si tie pt sarcina, si parca am citit ca ai vrea sa ajungi la dr Herghelegiu...sa stii ca eu mai am o programare pe 21 mai, daca te ajuta, ti-o pot ceda, pt ca noi am fost ieri (tot asa, in locul altcuiva..)....daca pica in vreuna din perioadele propice pt morfologie, da-mi un PM si rezolvam cu "transferul".....
va o gravidutza fericita nevoie mare!!
22+ cu ursulica noastra
nunta
9 luni
AngeliquedeS spune:
Mada, chiar ca-n filme, ce sa spun, ce noroc ai avutca ti-ai adus aminte
Andre, per total ati avut o zi excelenta. Jos palaria pt bona voastra, uite ca ati gasit exact ce-ti doreai si ai avut intuitie buna cand ai ales-o pe ea.
Selen, felicitari pt vestile bune de la eco, nimic nu te bucura mai mult decatacel "aspect normal" auzit in mod repetat
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
andata spune:
Sanatate multa micutilor raciti.
Mada, asteptam vesti bune ca ai luat examenul. Dar cred ca DD nu-ti dadea de stire daca nu era sa il iei.
Larisel, uite un link, pentru un proiect legislativ care sper sa se si concretizeze, referitor la indemnizatie pentru fiecare copil in cazul sarcinilor multiple http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=15523
mav spune:
madaluta, vezi pm!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Mokika spune:
Seara buna!
Va pun si eu pe fuga cateva poze de la munte si alte cateva cu Teo prin curte.
http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/3528843862/in/set-72157618004237901/
Crissis - cred ca e mai bine ca ai amanat-o pe saptamana viitoare. Mai bine sa ne vedem mai multe ... mai ales ca mie imi este un dor de voi toate ....
Sanatate multa puiutilor bolnaviori si sa se refaca rapid.
Mie dr. Sima mi-a dat sa ii dau putin Imonurezistan junior pe la sf. lui Aprilie, o cura de 10 zile ... a zis ca o sa fie o viroza, mai usoara ... ce-i drept, dar asa se intampla cand vine caldura ... sper sa fi fost benefic pentru Teo.
Si pentru ca nici nu am venit bine de la munte, deja fac planuri pentru urmatoarea iesire ... in Delta, de data asta. Un we de relaxare ... adica sa ma relaxez dupa zilele petrecute la munte ... ca greu am reintrat in circuit. Si fara sa ma gandesc ca duminica am primul examen deh! a inceput sesiunea!
Ma duc fuguta sa il imbrac pe Teo ca azi nu l-a scos tati pe afara. Sa ia copilul o gura de aer curat dupa ploaie ... poate la noapte o sa doarma mai bine.
Va pupic pe toate.
mav spune:
mada, vezi poate iti place vreo rochita de www.yokko.ro/romana/tinute/11/" target="_blank">aici
adina, te rog mult, cand poti, mai cumpara-mi o 'omida mancacioasa', ca ma bazaie sebi ca-i placea tare mult cartea aceea...
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
isidora spune:
Mav,tocmai am luat alta sa o inlocuiesc pe aceea pe care ti-am dat-o In ritmul asta fii'miu n-o sa aiba niciodata omida mancacioasa Am gasit-o in mall la carturesti,mai erau 2 ,la predania -le epuizasem stocul .Cand mai ajung iti iau.
Ah,si de la yokko mi-am luat anul trecut o rochie draguta ,dar mai sobra putin,cu care am fost la Andre la concert.Prima din link o vad pe Mada,i-ar veni super si imi place si mie.
Mada,au si in mall yokko,nu asa mare ca la Buc. dar poate gasesti ceva.Si preturile sunt decente.
Eu am conspectat Jurnalul Fericirii,in facultate;era a cincea oara cand o citeam si stiu si acum citate intregi pe dinafara
Dar sa vezi Bastovoi... E pur si simplu o altfel de lectura;si daca odata eram convinsa ca nu voi putea citi niciodata mai mult de 2 pagini dintr-o carte similara,azi nu ma mai satur de ele.Enjoy!
Simona,am vazut poze superbe,Sara e o delicioasa ,iti vine sa papi din ea...Si mie mi-a placut hotelul din Bulgaria.Unde si cum se chema?
Mokika,ma bucur ca va ganditi la o noua iesire,se vede ca va priit prima.Parca ati pozat ce-i mai frumos,majoritatea sunt tablouri...
Doc,de la dinti era ? Cum mai sunteti?
Dandusa?