Mamici si gravidute de Constanta (53)
Raspunsuri - Pagina 14
AndreB spune:
Crisis, dat fiind conditiile neprielnice (atatea fete cu copii bolnaviori), vremea asta capricioasa... eu propun s-o lasam cu toate pe saptamana viitoare cand va fi si mai frumos, ca sa ne vedem cu totii... Pana la urma 2 veniri consecutive te vor consuma mult mai mult (acum de cand esti cu pitica) decat inainte, iti spunem noi din experienta... Vorba Dandusei, n-au intrat zilele in sac, vara-i lunga si secetoasa, stai fara grija ca la o umbreluta in curte si un pahar de suc o sa tot venim....
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
crisis81 spune:
Ok! Atunci o lasam pe saptamana viitoare pe marea intalneala si tot atunci bagam si un gratar.
Daca totusi e cineva care vrea sa vina maine eu oricum stiti ca sunt acasa si ma plictisesc teribil singura asa ca sunteti bine venite... si maine si poimaine si oricand.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Adryana_4u spune:
Andicu, n-are nici o treaba ROR-ul, l-am facut noi luna trecuta si am stat afara , n-am avut nici o problema.
Pupici
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adryana_4u Andicu, n-are nici o treaba ROR-ul, l-am facut noi luna trecuta si am stat afara , n-am avut nici o problema. Pupici Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
Merci mult, Adryana. M-am linistit!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
www.reteteonline.ro/2009/01/mica-printesa.html" target="_blank">retete pentru bebelusi intre 6-12 luni
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
DanaAlex spune:
Salut!...urata zi, in consecinta plictiseala maxima....program administrativ si net...
Crisis81 ramane pe data viitoare sa venim si noi, maine nu cred ca va fi de stat in curte. Sfatul meu e ca atunci cand ai musafiri si in special copii mici sa o tii pe mititica ta mai protejata, in sensul sa nu stranute in nasul ei cineva sau sa puna mainile pe mainile ei sau alte masuri anti virusi pe care le consideri tu...oricum daca e sa se imbolnaveasca virusii circula prin aer, asa ca ...c'est la vie...capata imunitate. Totusi e bine s-o protejezi mai excesiv acum -sezon de varicela, virusii permanenti de gripa/receala si altele care or mai fi- avand in vedere varsta mica si faptul ca abia de la 2-3 luni poti incepe cu sirop, niscaiva medicatie. Nu te supara, e doar o opinie capatata din experienta proprie, care sper sa nu deranjeze pe nimeni.
Mav, a propos de retetele postate, eu am o oala zepter(de ciorba) achizionata mai demult si as vrea sa mai iau una, cea mica de mancare, dar nu stiu un distribuitor, asa ca daca stie cineva poate ma ajuta, va rog.
O zi buna !
mav spune:
DanaAlex, Mirela79 este distribuitor Zepter.... Ii zic sa-ti dea un PM cu nr ei de tel!
Fetelor, a nascut Liana30 (cea mai veche aspiranta pe care o stiu eu inca de cand era forumul vechi)!!!!!! O fetita grasunica de 3480 gr Anne Marie Catalina! Sa fie sanatoasa olteanca cea mica si sa aiba mult noroc!
mav spune:
DanaAlex, dupa mine, nu exista 'oala zepter de ciorba' Poti gati in vasul respectiv orice, inclusiv un pui intreg!
Vad ca n-ai activata optiunea de mesaje private (PM)... Am incercat sa-ti sriu pe YahooMesenger, dar cica nu e valida adresa indicata de tine in profil.....
DanaAlex spune:
Mav, ti-am trimis eu pe pm coordonatele mele:mess si nr. tel, daca esti draguta sa i le dai Mirelei, multumesc frumos... "oala zepter de ciorba" in sensul de oala mare, stiu ca se gateste orice in ea, desi nu sunt mare bucatareasa, ceea ce vroiam sa spun e ca vreau o oala mai mica, cea mare e incomoda in multe cazuri, grea si greu de spalat.
Pupici
madaluta spune:
.. va mai amintiti k ma plangeam k din cauza unui examen nedat la timp era sa pierd tot masterul? dupa cereri, memorii si insistente la decan am primit aprobarea sa-l mai dau o data in sesiunea din vara...
Am stat eu calma si linistita k inca n-a venit vara si azi cautand ceva intr-un sertar dau de un referat pe care trebuie sa-l predau la examen si imi amintesc k trebuie sa ma uit pe site sa vad daca s-au programat examenele... cand ma uit sa pic jos nu alta.. examenul e azi!!! am zis k lesin..am alergat intr-un suflet la facultate sa vad ora la care se tine si am respirat cat de cat usurata k e la 17 si nu-l pierdusem. Dar va dati seama k de la ora 13 si pana acum a trebuit sa citesc un curs de 100 pag??? Habar n-am ce am retinut sau nu, sau daca am retinut ceva, dar n-am alternativa. totusi ii multumesc lui DD k m-a indemnat sa caut data exemenului. Chiar daca azi e 13 ma gandesc k poate pentru mine va fi cu noroc. va pup.vorbim cand ma intorc desi nu voi sti rezultatul caci examenul e pe calculator...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita