Mamici si gravidute de Constanta (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Simona am vazut pozele! Multumim! Am citit ca Sara e ok. Nici Sofia n-a capatat nimic, prin urmare vrem sa venim la Cristina. Dar cum Angi nu mai vine....ne iei tu si pe noi? Please!
Te sun maine si vorbim...ca poate nici nu mai intri pe forum

Imi pare rau ca s-au imbolnavit atatia copilasi. Sper sa le treaca repede!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Cati, sigur ca va iau. Vorbim sa vedem ce ora e potrivita si pentru voi.

simona si printesa Sara - (02.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonasima

Cati, sigur ca va iau. Vorbim sa vedem ce ora e potrivita si pentru voi.

simona si printesa Sara - (02.09.2007

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

"Dumnezeu tine cu puturosii" spunea tata mai devreme cand ma bucuram eu ca a inceput sa ploua... pentru ca azi am lenevit toata ziua si nu am udat gazonul. Dar se pare ca tine DD mult la mine si la factura mea de apa pentru ca daca ii da tot asa in noaptea asta nu il voi uda nici maine.
Ce de griji am si eu......
Asa....... lista:

Simona
Adina
AndreB
Creem
Mokika
Mav
si si si ????????? mai cine? numai atat?

Saptamana viitoare oricum veniti iar si sper sa fim mult mai multe. Eu nu mai stabilesc o zi anume, o stabiliti voi dupa cum va e mai bine si ma anuntati ca eu sunt libera mai mereu (in weekend e ziua lu' mama, dar cam atat).
Pup si noapte buna!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

a propos de motzul Brianei, ca ma tin sa dau anuntu de cand am ajuns acasa:

am plecat de acolo fara un camion mic de jucarie (o prostioara de 5 lei pentru joaca in nisip..) la un ultim moment l-am vazut legat in lantz cu unele mai mari, se jucau Darius si Bibi cu ele... daca l-a ridicat acasa cineva il revendicam ca e fav-ul lui Matei cand merge afara... ma tot bazaie... o poza cu el aici:

http://entertainment.webshots.com/photo/2680830820102871261qaMOXS?vhost=entertainment

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Salutare si de la noi,
AndreB la noi nu este camionul, nu stiu nimic de el.

Copilul meu e bine, am citit ca multi copilasi sunt raciti, sanatate si insanatosire grabnica.

Crisis81 venim si noi, trimit pm cu detalii.

Toate cele bune, sper sa fie soare maine, acum inca ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
crisis, probabil n-ai citit cu atentie... sebi e mucios si nu putem veni... doar sa-l lasam pe el la bunica si sa venim doar noi, dar parca nu ma lasa inima... asa ca... data viitoare...

andre, l-am vazut pe matei jucandu-se cu camionul... nu l-am luat noi...
ooooooof...... e neplacut sa pierzi jucaria favorita....

mihaela, merci! adevarul este ca nu mi-am gasit timp sa vad daca pot descarca pozele.....

mada, au iesit f gustoase sarmalutele (da' cam putine, am numarat vreo 21 si deja s-au mancat vreo 7; daca vrei sa vezi poze cu ele, am deschis mess-ul), borsul e tot secretul

nu mai pot sa scriu... pisoiul meu mucos si alintat se pisiceste pe langa mine... vrea sa se joace la calculator... si cica: mami, stau aici, sunt la dispozitie!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Sanatate multa puilor! imi pare rau ca v-ati racit asa multi!

Filip e sanatos, slava Domnului, oricum n-a participat, dar maine ii fac ROR-ul si aveam emotii sa nu raceasca taman acum! oof, sa-mi tineti pumnii, ca ma streseaza rau vaccinul asta!!

Apropos: si-aminteste careva dintre voi care ati facut ROR (Priorix) la copii, trebuie sa stam in casa in ziua cu vaccinul?

Simona, am vizionat pozele. Sara e o scumpa si o frumoasa, iar palariuta roz de la motul Brianei ii sta tare bine!

Cu intarziere, La multi ani, Daria-Ioana!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Noi mai raportam un mucos la orizont: darius...am o mie de nervi cand ma gandesc la ce ma astepata cel putin o saptamana cu doi copii bolnavi... dar ma rog la DD sa fie doar o saptamana si nu mai mult k data trecuta.

Andreb: e la noi camionul..nu stiam al cui este caci sambata s-au mai amestecat si cu jucariile copiilor din tura a doua a petrecerii si noua ne lipsesc unele dar in schimb avem altele in plus.Il inapoiem cu mare drag si cu scuzele de rigoare.

Si mai avem la noi un biberon NUK de la cealata intalnire de la noi.Tot m-am tinut sa scriu, dar am uitat. Cine l-a pierdut sa spuna...

Simona: vai, ce m-a incantat zapada de la sinaia... nu m-am gandit k inca mai era zapada, fie si la cota 2000.
Cat despre bulgari, mi-a placut mult camera de hotel. Unde ati stat?
Si noi am vrea sa mai mergem un w-end la sf lui mai inceputul lui iunie, dar s avedem cum reusim sane organizam...

Deocamdata am inceput sa intru in criza de timp( a se citi de nervi) in legatura cu nunta, caci inca nu mi-am luat rochiile, cadoul finilor nu a venit, copiilor nu le-am luat nimic, cip nici atat...
Tot ce am cumparat sunt cosmeticalele miresei...Si mai sunt 3 saptamani..va dati seama??!!
Nu pot sa ma mobilizez nicicum fara cip..parca sunt jumatate de om daca merg in oras fara el... Dar vineri termina treba in bucuresti si vine acasa. sper sa rezolv in w-end toate cumparaturle caci apoi pleaca mama s si numai are cine sta cu copiii

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mav am citit dar am uitat imediat. Sunt zapacita de cap.
Andicu sa inteleg ca poate veniti si voi?
Dana abia astept sa ne cunoastem.

Sa-mi ziceti si mie pe la ce ore veniti .

Sanatate la piticii bolnaviori!

Va pup!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput