Pepenasi de iulie-august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

irolf, eu ii dau Yvonnei niste pastilute pt imunitate, de la Fireman, cu propolis, echinaceea si vitamina C. Sunt putin acrisoare, ea le mananca pe post de bomboane. Uite linkul aici. Eu le-am luat de la Sensi blu.

Merg la culcare, ca maine ma duc cu Dav si la controlul de 9 luni si trebuie sa ajung si la kineto pe la 12.
bobitamica, mergi la kineto? Poate ne vedem pe acolo.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetelor n-am disparut chiar de tot, nu m-a rapit nimeni (din pacate) da daca n-are si ziua asta vreo 25 de ore asa ....

Va multumesc din suflet de urari, abia acum am intrat si am citit un pic din urma si mi-e tare rusine ca nu am raspuns atunci . Va iubesc si va pup pe toate

despre noi: mergem de la vreo 9 luni jumate, acuma deja f bine, alearga dupa sor-sa prin toata casa, e haios rau asa cu mersul lui cracanat. papa bine numai mincare gatita de moa, in rest nu mai pune gura. incearca sa ia singur cu lingurita din farfurie, o fericire totala... spalat pe jos apoi de jde mii de ori pe zi, dar asta e.
o striga pe sora sa AAAA! au inceput sa se joace chiar frumos (uneori ) deci planul meu ca se vor distra unul pe celalalt se pare ca a functionat.
in rest ... sper sa am timp mai mult sa pot intra mai des.
pupici

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza la pepenime!

???? Dau cu mare placere la fiecare!

Printre si facut mancare am intrat putin sa va salut...o zi bunaaaa!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Buna dimineata mamicutze!!!
Ete si lupul (adica eu), fix cand lumea intreba de fete disparute. Moamaaa, ce senzatie ciudata am sa tastez ... n-am mai facut asta de ceva timp, nu gluma. Ba am fo' pana peste urechi, ba 3 saptamani fara laptop, ba 1 saptamana nu mi-a venit bona ca s-a internat (de fapt azi e ultima zi cand sunt fara ea). Fetele care stau singure si cu 2 copii ... NU O SA VA INTELEG IN VIATA MEA. Trebe sa vin sa vad!!!! Bine, presupun ca mai aveti un sot care va ajuta seara, da' tot nu-mi iese calculul .
Na' ce sa zic, sper (din nou) sa intru zilnic. Si nu mai zic ca am de citit 1 tona.

Altfel suntem f f bine, am un copil bestial ... zau ca nu meritam asa ceva. Chiar ma enerveaza ca mi-l lauda toata lumea ... parca mi-ar lua ceva din el si ma enervez pt ca io il iubesc oricum si nu m-ar interesa nici daca ar fi altfel. Oricum e perfect!!! Eh, nu ma luati in seama ... caz clasic de Canutza om sucit si sociopat .

Biri ce mistoooo ca merge Anthony . Offfffffffff cat astept momentul asta!!! Vladutzica mea merge tinut de mani si din cand in cand mai da drumul la o mana ca sa ia ceva, dar se dezechilibreaza. Am reusit si eu sa-mi descarc din camera video tot ce am filmat in 10 luni si vreau sa zic ca NU POT sa cred!!! Nu pot crede ca copilul asta a fost la un moment dat lipit de pat ... nu isi putea misca nici macar capul ... decat manutele si piciorusele, si nici sa planga calumea nu putea ... Wowwww.

Indemnizatia - n-am citit din urma. Dar mai sunt fete care nu au primit???? Eu nu. Si sunt cu litera D. Si incepe sa ma usture. Tre sa-mi duc dosu' pana in Hambarului. Ank o sa ma duc pi mess peste tine sa mai imi zici una alta ca stii ca la aiestea tu esti mama mea si eu is handicapata.

Va imbratisez de revenire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Wooow, lume noua!!!! Biri, Ile!!! Ma bucur sa aud de voi ca sunteti bine si ca pepenasii cresc frumos!
Biri, felicitari pt. reusita fratiorilor de a se intelege in cele din urma si distra impreuna. Hai ca ce-a fost mai greu a trecut. De-acu sa te tii cand s-or alia impotriva ta!
Ile, la fel am facut si eu, filmulete de pe la o luna incepand, si cand ma uit la ele nu-mi vine sa cred ca a fost asa mic. S-au adunat de un dvd si merg azi-maine sa mi le treaca de pe caseta pe dvd.
Flo, multam fain de cafea, acum o savurez!
Kimmy, inca tot hodinesti dupa plimabrea de ieri? Un energizant, ceva?
Pup you, ca ma duc la cartile mele...ce n-am nici un chef de invatat...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

M-am apucat sa citesc eticheta de la SanaSol, care cica e natural nu? De aia il prescriu pediatrii, ca cica e natural. Daca era dupa fosta nostra doctorita, ar fi trebuit sa ii dau Erikai cate 10 ml pe zi, multe zile la rand
Contine, printre cele vreo 18 chestii enumerate, urmatoarele:
Sorbitol - pe numele lui, E420 - poate duce la dureri de stomac si poate agrava sindromul colonului iritabil si intoleranta la fructoza
Sorbat de potasiu - pe numele lui, E 202
Agar - E406, asta provoaca astm si alergii
Acid citric - E330, unul dintre cele mai periculoase. Este cancerigen.

Pai da, luam medicamente sa ne tratam de ceva si facem altceva

Edit: mananc litere la greu, ma duc sa pap ceva...

Ileeeee bine ai revenit!

Biri te iertam!

_

Mergi la inceput

Aaaa iar ma uitat ceva

Septilin am folosit, e foarte bun. Ideal ar fi buna o cura de 3-6 luni. Insa am folosit 2 luni si tot a dat rezultate bune.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Atbule crezi tu ca scapi asa usor de noi Sa scapi odata de iegzamene ca iar luam cluju de-a lungu si de-a latu!Maama ce comentarii bestiale stii tu sa bagi la poze
Am obosit putin ieri,dar as repeta experienta oricand .Incredibil ca desi ieri a fost vreme asa de schimbatoare,Timi parca scapa deja de mucisori.Tot nu doarme bine pana nu primeste laptic,asa ca am dormit doar de la 3 la 8...ca a venit si sotul acasa si mi-a sforait in toate pozitiile.M-am dezobisnuit intr-o saptamana.

Fetele bine ati revenit! Vrem pozeee!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

'neata..

IRISS...noi abia pe la 13.30 o sa fim la kineto. Irina doarme dimineata pana la 11.30,apoi papa de pranz si abia la 13 reusim sa iesim din casa. DAr eu vreau sa merg dupa-amiaza pe la 17. Cred ca e mai putin aglomerat si Irina e mai bine dispusa...

ILEANNA...bine ai revenit!! il gegatura cu indemnizatia...mama a fost azi dimineata acolo si m-au cautat in calculator dupa CNP si i-au spus ca luna asta imi vor intra banii plus 200 lei alocatia copil. Eu mi-am depus dosarul pe 14 ian.si e al doilea dosar.DOamne Ajuta!ca astept banii asia...

BIRI..felicitari pentru piciul mergaret!! a mea nu are inca nici un gand. Abia incearca sa se ridice...dar nu-i nimic...o sa alerge ea...si atunci vai de noi..

ATB...asa e si Irinuta mea..trebuie sa stau cu ea sa o distrez...Are si momente cand vrea sa stea singurica,dar in general trebuie sa fie cu mine...

NARCISA...ce sa iti sun,decat spor la bagaje si sa aveti un zbor linistit !!oricum mai intri pana atunci...

Nu mai stiu ce vroiam sa va scriu...
Si noi iesim afara si stam cate 5 -6 ore...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Bine ati revenit fetele!
Am fost ieri in parculet si ne-am distrat de minune cu o fetita de 5 ani dupa ce era sa ne dezmembreze alta fetita salbatica de maxim 4 ani carutul. Am pomenit-o in gand pe Ileanna. Taica-su ii spunea nu pune mana dar nici ca a luat-o si i-a smuls aia toate jucariile atasate si vroia sa se aseze in carutul noastru, ditamai copchilul in carutul sport care e destul de fragil Era sa fac o criza si cred ca mi-a vazut fata ca au plecat acasa. Asta dupa 30 de min de circ la care a mea se uita uimita.
Ma gandesc ce fain e cu 2 copii ce frumos se joaca, asta cand nu se bat

Am admirat pozele noi cu Alexandra,Eevi, David de flo si David de Iriss si Timi cu Nick.

Ce bine ca a venit vara, ce frig e la voi Yael. Finlanda e una dintre tarile cu cea mai tare profilaxie stomatologica din lume.Sunteti pe maini bune Si e frumos ca se practica in scoli, gradinite educatia asta profilactica deoarece se investeste in asta. E mult mai usor sa inveti un copil sa-si ingrijeasca dintii si asta sa faca parte din viata lui de adult decat sa-l convingi sa stea pe scaun sa-i gauresti dintii cu freza

O zi buna si spor la treburi!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput