Pepenasi de iulie-august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sper ca nu ne-ati uitat!Suntem bine, slava Domnului!Ne pregatim de venit in Romania, luna viitoare.Eu cu Anais ca Vil mai are treaba pe aici.Mno...Va anunt cand cumparam biletele si cand stim exact data iar daca ajungem pe la Bucuresti poate ne intalnim, daca sunteti pe acasa...Ma gandesc ca e perioada concediilor...Oricum...
Ankule, sa pregatesti mama ecleru ala cu ness, da?
Ca sa nu mai zic de Sun cu amandina ei cu tot!
Va pupam tare si sa nu ne uitati...Terminam cu organizatul si intram din nou!

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Despre XYLITOL (oficial). E f. bun.

Si despre E-uri.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

ATB-ule...subscriu.Si mie imi e dor de fete.De toate...Si de Yael imi era dor, si de Bobitamica...si de Mariana din Suedia.Vad ca si Yael si Bobita s-au intors.Urmeaza restul...Hehehe

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Si mie imi e dor de fete .

Narcisule, , abia va asteptam. Dau si io niste miniamandine de la cofetaria de la care iau eu de-i fac poze in fiecare luna fetii cu lumanarica .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Narcisa ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine!

Cautand informatii despre imunitate am dat peste raspunsul unui dr pe un site, il pun si aici ca poate intereseaza pe cineva

" frecventa maxima a infectiilor respiratorii superioare este intre 3 si 6 ani, cand un copil cu mecanisme de aparare intacte contacteaza in medie 7-10 episoade/an.Aceasta perioada coincide cu intrarea in colectivitate( gradinita). Asadar, doar o frecventa #8220;aparent#8221; crescuta a acestora nu semnifica neaparat un deficit de imunitate. Doar venind in contact cu acesti germeni( si sunt peste 200 incriminati), poate organismul sa isi sintetizeze anticorpii cu rol de protectie.
In privinta cresterii imunitatii, intr-adevar, pe piata romaneasca exista numeroase produse disponibile. Americanii insa sustin ca singurul factor intr-adevar dovedit a fi eficient si absolut necesar este o nutritie sanatoasa, diversificata, cu aport de proteine corespunzator( anticorpii fac parte din categoria proteinelor din sange)- lapte, carne, ou si cat mai multe fructe si legume proaspete, ce aduc vitamine si minerale indispensabile organismului. O perioada de somn suficienta este de asemenea necesara.
Multa vreme s-a considerat ca principala modalitate de transmitere a infectiilor respiratorii superioare este pe cale inhalatorie( respiratorie). Recent, s-a demonstrat ca mult mai des contactul direct este cel incriminat. Astfel, spalatul mainilor cu regularitate, si mai ales inainte de masa, devine cea mai eficienta masura, si depotriva cea mai simpla in combaterea trasmiterii infectiilor interumane. Este un obicei pe care adultii trebuie sa il respecte cu rigurozitate si sa il implementeze cat mai devreme posibil la proprii copii, inainte ca acestia sa intre in colectivitate."

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, ce siti de Forever Kids si Spetilin ati dat asa ceva la copii?

Mergi la inceput

Septilin am vrut sa scriu se vede ca-i tarziu, ma duc sa ma culc.

O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Cisuleeeee, da de Cluj nu zici nika? Pe-aici cand vii, inainte de Bucuresti sau dupa? Si de-aici ce preferinte ai? (inafara de tricoul rosu cu muschi al lui fii'miu )

Aaaa, si pe biribu am uitat s-o strig ieri la apel! Biri, sa nu crezi ca scapi asa usor!!!! Unde umbli?

Dr. Anca, bobitamica, va multumesc pentru urari, sa fie! Numa' sa ma lase piscotelu' sa invat! ca daca nu-l bag in seama 5 minute se apuca de tipat din toti plamanii lui. Chiar nu stiu cum mai rezista vecini...
Multumesc de raspunsurile legate de ochisorul rosu, cred totusi ca a fost de la curent, azi i-a mai trecut, nu se mai vede decat o pata micuta galbuie.

Azi ne-am intalnit din nou cu Iza si Timi, si cred ca nu se mai intalnesc cu noi degraba!!! Ne-am plimbat 6 ore!!! (de la 2 la 8). Ne-a batut soarele in cap, ne-a prins si ploaia, ni s-a facut si frig la un moment dat, ne-au trecut si transpiratiile de la atata impins la carucioare (al meu ca al meu, dar al Izei era super incarcat cu de toate, ca o mamica grijulie ce este ). Dar asta este, noi ne-am ales sa mergem la plimbare paaaaaana in parcul central, cale lunga sa ne-ajunga! Macar daca s-ar fi ars din calorii... ca la atat efort a trebuit sa ne si ospatam nitel (nu va zic unde sa nu dati cu rosii!) Acuma am si zis ca asta chiar a fost o plimbare sa ne tina minte fetele ceva vreme, ca daca ma apuc de invatat nu imi mai permit atata lux de timp, atunci o sa ies maxim 1 ora-doua si nu zilnic. Deci, ne-am simtit super, ma bucur ca Iza e pe-o minte cu mine si ne intelegem de minune, rar mai gasesti asa persoana deschisa si prietenoasa ca ea. Apoi de Timea si Nick nu mai zic... ei ba se iubesc, ba se cearta, ba isi ganguresc, ba se musca unul pe celalalt... mno, deocamdata cat sta fiecare in "banca" (caruciorul) lui e bine, sa vezi cand or incepe sa se inghionteasca de la jucarii... Daca va plac intalnelile noastre hazlii mai uitati-va pe picasa, alea vechi le sterg, sa nu ocupe prea mult spatiu. de data asta n-am facut prea multe poze pebtru ca acolo unde vroiam sa facem ne-a apucat ploaia, iar dupa ce a trecut ploaia, puiutii au adormit. Iar seara eram deja prea obosite pt. alte poze... Enjoy!
Mno hai ca fug la picasa! Bye!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu am fost la stanciu si mi-a recomandat sa-i dau multi tabs imuno kids, timp de o luna, sunt 30 pastile, parca sa zic ca nu a mai racit, toata iarna am tinut-o in aerosoli si drumuri la budimex.

nu mai retin daca dupa 1 an sau dupa 1,5 ani se da vigantolette in loc de vigantol, sunt pastilutze care se topesc in guritza.

si de septilin am auzit ca este bun.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Fetelor, mai stie cineva ceva de MIkycris? O fi bine?

Mergi la inceput