Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Ce ma bucur ca au scris Narcisa, Ileana si Biri!!! Acu ca v-ati apucat de scris, sa nu va mai opriti, pliiizzz!
Noi suntem bine, cred ca la Mirunel i se duce buba, ca a inceput sa pape mai bine, oricum maine mergem la control. In rest ea e foarte alerta, umbla in 4 labe, de fapt fuge, merge si tinuta de maini si se ridica de tot ce apuca, iar mai nou se catara.
Vazut poze frumoase cu Eevi - o dulceata cum impinge caruciorul!
Timi si Nick la plimbarica, impartind jucarii.
Alexandra de maitreyi in lesa...buna idee by the way!
David de Iris tare smecher cu sapca intr-o parte!
David de Flo in parc cu familia...ce frumosi sunteti!
Nancy frumusica si cocheta si mamicuta ei super sexoasa!
Eu tre' sa gasesc locuri noi de distrat copilu, ca in carucior la plimbare nu sta mult, in parc se plictiseste repede dupa ce se da pe toate leaganele, tobogan si balansoare...
pepenimea, fug sa-i fac papa, si putina ordine prin casa cat doarme.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Tecky spune:
Salutare!
Am avut musafiri in weekend si nu am mai intrat dar sunt la zi cu cititul.
Am admirat toate pozele noi,toti pepenasii sunt superbi.
Am fost ieri in Herastrau cu niste prieteni si a venit un baietel care avea vreun an si ceva cu mama lui de mana si i-a dat o palma in cap Ralucai...
Sa mor si alta nu dar ce puteam face?M-am socat vazand ca nici mama lui nu i-a zis nimic si i-am zis:daca stiti ca bate copiii mai mici de ce-l lasati sa se apropie si ea:da de unde sa stiu eu ce are el in cap?....
Ileanna,Narcisa,Biri bine ati revenit!
Fug sa-i pregatesc copilului sa pape si dupa iesim afara.
Va pup
kamelya spune:
Adriana bafta la examene si licenta
Madina eu am inteles ca Vigantol se da pana la 6 ani
eu inca nu am pus-o pe Daria pe olita;mai asteptam
la botez a fost frumos...Daria nu sa dus decat la tati sau mamaie...a mers tinuta de manute si a fost ceruta si in casatorie de un baietel de 2 ani ![]()
ieri am fost in parculet de la 14 pana la 19
ma duc sa-i fac cereale si sa iesim afara
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
bobitamica spune:
TECKY...si pe mine ma enerveza chestia asta. Si eu am iesit cu Irina si a venit o fetita de vreo 2 ani max si i-a pus o minge pe fata...minge cu care se juca pe jos evident. Si i-am dat-o la o parte ,la care mama-sa "nu-i face nimic,stati linistita...
Imi venea sa o bat pe aia mica...dupa aceea a luat-o de par pe Irina...apoi i-am spus si eu mamei ei ca e racita...sa vezi cum aluat-o pe fie-sa de mana si au zbughit-o...Irina intr-adevar avea muci in nas...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
AnnaBaby spune:
Salut fetelor.
In sfarsit a venit caldura si la noi, sper ca de acum asa ramane si nu mai e frig, ca m-am saturat de vremea asta capricioasa, cand cu ploaie, cand cu vant, cand cu soare...
Ioana a sta ieri toata ziua la curte la bunica sotului, a venit acasa obosita si a dormit neintoarsa (de la 11 jumate, ca pana atunci a miorlait de vreo careva ori
), dar pana la 8 dimineata nu a mai scos nici pis. Poate asta e reteta succesului, sa o tin toata ziua afara, dar din pacate nu pot, ca mai sunt si alte treburi de facut, nu pot sa ma tin toata ziua de plimbari... Plus ca acolo ba se plimba cu premergatorul, ba sta in brate, ba mai sta in carut, cu mine nu as putea decat s-o tin in carut la plimbare deci nu-i convine, si tot asa...
Azi am avut o gramada de treaba, am stat la bucatarie de dimineata cu Ioana urland in scaunul de masa, ca nu vroia deloc sa stea singura, dar aveam oale pe foc, legume de taiat, etc, chiar nu aveam cum sa stau sa ma joc cu ea, asa ca am indurat urletele
. Dupa ce am terminat cu mancarea am trecut la rufe, am de bagat vreo 4 masini
, dar macar acum doarme Ioana, insa dupa ce se trezeste si papa vreau sa iesim la plimbare.
Ile ma bucur tare mult ca ai aparut, imi era dor de tine si de Vladut!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ileanna spune:
atb, iza, bobita, anna, dr anca, Tecky, dia multam de uelcam! 
bobita merci de raspunsul cu indemnizatia! Si eu tot la al doilea dosar depus parca la sf lui ian. Parca avea cineva un nr de tel ... Daca e, rog sa-mi dea si mie.
Mai apropo de stat afara cu orele (peste 4 ore) - si eu am facut asta. Pe urma am bagat de seama ca nu fac bine. De vreo 2 saptamani copilul meu care manca exemplar, ajunsese sa o faca numai in maraieli si scancete, desi deschidea gura. El iesea afara de pe la 9 dimi la 3 cand venea sa pape masa de pranz (fructele le papa in parc). Dupa ce mi-am pus la greu problema ce e cu copilul meu, am tras concluzia ca la ora mesei el era mort de somn si de foame si iesea o harababura intreaga. Pt ca prindea el in parc 1 ora acolo de somn, dar in parc nu doarme bine. Asa ca acuma pun somnul ca prioritate si ies undeva ... 2 ore si asta numai dupa ce ma asigur ca a dormit intre 10 - 12. Iar la masa de pranz sa fim acasa si sa pandim somnicul de dupa masa. Am tras concluzia ca nu-i stiu programul de somn de peste zi si nici nu l-am lasat sa-si faca unul, zapacindu-l 5 ore afara. Asa de rau imi ajunsese cu masa incat se chiraia la toate cele 3 mese diversificate desi la alea de dimi si dupa masa clar nu ii era somn. Dar ajunsese sa asocieze linguritza cu ceva naspa. Bine ca m-am prins la timp. Acum mananca din nou bine ...
Dar ma rog, asta e doar experienta mea si concluzia pe care am tras-o. Nu exclud sa fie gresita. Cred ca nu e foarte bine sa obosesc copil asa mic atatea ore afara in dracarime (care iti mai da si in cap dupa cum se vede) si ca are nevoie sa stea numa vreo 2 ore, apoi in casa si eventual dupa masa si somn ... iesim iar vreo 2 ore. Sa mai vad ...
narcisa.s spune:
Si zi asa, Capri...Pai pregateste amandina.Oricum, in caz ca venim, anuntam!
ATEBEULE, cred ca inainte, in drum spre Beclean...
Biri, ce tare-i ginerica!Cum merge el singurel...Vai vai si cum o sa-i intoarca el la Anna tot ce Anna i-a facut cand era mai micut!
Da, Diuta, mai intram.Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
ankalaura spune:
Narci - va asteptam 
Noi facem ca si Ileanna... Cu exceptia ca o cam "dau" pe Erika dupa Eliza... Iesim la 11 jumate, mergem la gradi dupa Eliza, apoi in parc. Stam numai o ora - pana la 1 -, venim acasa, mananca fetele, doarme Erika, si mai iesim dupa amiaza cam tot doua ore.
Erika nu mai doarme in galagie, iar in parc as chinui-o.
Cat despre evenimente neplacute... incercam noi sa le evitam. Daca vine vreun copil la caruciorul nostru, ma asez eu langa el si ii arat jucariile sau o pazesc pe Erika daca vad ca e vreo tentativa de pocneala. Pana acum nu am patit-o. Mai nasol e cu aia mici care merg la Eliza... S-a jucat o data unul mic langa ea, cu lopatelele noastre, si i-a aruncat Elizei o ditamai lopata de nisip in fata de am zis ca nu e adevarat.... De atunci, nici Eliza nu ii mai prea lasa pe aia prea mici pe langa ea... A vazut ea ca aia mici calca in picioarele formele de nisip pe care le face ea, sau pleaca cu tot cu jucarii... samd..
La fel de bine, probabil ca si Eliza deranjeaza alti copii mici ca alearga cu astia mari, tipa toti, si tot asa... Macar nu a dat niciodata peste vreunul mic, sa il darame sau sa il loveasca...
E destul de complicat sa ii impaci pe toti...
dana81 spune:
Salutare!!!
Si noi am haladuit tot week-endul pe afara, dar pare ca nu i-a facut pofta de somn Clarei oricat de obosita e tot dusmanul somnului a ramas.
mi-a venit coletul de la Next..sunt foarte, foarte incantata de punctualitate si de hainutze ..numai ca sunt putin cam mari chiar daca sunt 9-12, dar asta e bine avem timp sa le imbracam![]()
Stand de vorba cu o mamica despre ham aceasta mi-a spus ca i-ar deforma sternul si ca nu o invata sa cada...VOI CE PARERE AVETI DESPRE CEL HAM DE SUSTINUT MERGRETII???
As vrea sa imi iau si eu o masina de facut paine..CE IMI RECOMANDATI???
Uitam sa le urez "bun revenit" fetelor cucuietelor
DYNARA Clara e ragusita de 2 saptamani iar dr orelist ne-a spus ca daca nu are febra nu tuseste sa o las in pace, are o inflamatie a laringelui care pana la 1.5 ani e mai sensibil asa. Xena spunea sa-i mai pui ceva cald la gat, si eu zic ca functioneaza ,numai ca Clara nu suporta sa ma apropii cu ceva de gatul ei.
Saptamana viitore incep si eu sesiunea ultima din viatza mea sper...cred ca imi ajunge atata carte... iar licenta o dau in februarie ca acum nu-mi arde
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
turturica spune:
Mai primiti o oaie ratacita? 
N-am mai reusit sa scriu pe aici, zilele trec incredibil de repede. Sint ocupata si cu serviciul, in zilele in care sint acasa iesim o gramada pe afara ca tot vreme frumoasa am avut, asa ca nu prea mai apuc sa scriu. Va mai citesc, dar cind termin de citit ce s-a scris mi se termina si mie "pauza", asa ca de-aia n-am mai scris de ceva vreme.
Azi sint acasa, ar fi trebuit sa fiu la servici, dar Mara ne-a facut 3 zile de temperatura, credeam ca sint dintii. Insa cind am vazut ca se ajunge la 39.8 am plecat la spital unde am primit diagnosticul de ear infection. Nu stiu, asta-i otita pe romaneste? Acuma sintem pe antibiotice din nefericire, ca sa nu mai zic ca maninca si mai rau decit inainte.
Ca noi cu mincatul stam tare prost. Nu se da in vint dupa nimic, maninca tare putin si n-are rabdare sa stea la masa, ei ii trebuie joaca. In luna a 8-a avea doar 7.350 kg, asta de la 7.100 cit a avut in luna a 6-a, deci mare lucru nu pune pe ea, sint curioasa cit o avea la controlul de 9 luni, dar nu am sperante prea mari.
Am vazut ca si atebeu' si didi sint la categoria pana, dar noi sintem manechine si mai serioase, nu stiu cind om reusi sa trecem pragul de 8 kile. Asa ca acuma ma bag si eu la cura de slabire ca sa fiu in ton cu fie-mea ![]()
Problema e ca mie imi place mincarea, ei nu [:((] Insa trebe sa slabesc pina luna viitoare cind mergem in Grecia.
In rest, Mara merge la cresa unde ii place, e innebunita dupa copii, se intelege bine cu doamnele de acolo, s-a adaptat perfect. Imi pare bine ca treaba asta merge bine, imi faceam procese de constiinta inainte sa inceapa cresa, insa cred ca a fost o solutie excelenta, se socializeaza cu copiii, prinde si limba germana si invata o gramada de lucruri noi.
narci, drum bun acasa. Cite ore faceti pe avion?
sper sa reusesc sa intru mai des.
pupici tuturor
Mami de Mara (19.08.2008)