Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_a spune:
ileanooo vai cat m-am gandit la tine!!!bei si nici nr de tel nu-l mai am
si l-am cautat in lista de pe mailul comun si nu il ai acolo....
Bine ca sunteti bine, tare ma bucur ca ai revenit!
eu ocupata...acum Matei doarme si lenevesc si eu ca indata vine juniorul de la gradi.
Noi suntem bine si toti la numar
cum se zice.
Va
si va doresc toate cele bune!
proud mammy
ana_a spune:
eu nu pot sa stau asa de mult in parc cu copii....niciodata nu am luat vreo masa in parc.Nici nu ma vad cu mancare dupa mine...e bine ca aveti curaj sa stati asa de mult plecate ![]()
De exemplu Matei cam face kk dupa fiecare masa si nu vrea sa faca decat acasa! Am iesit intr-o zi la un gratar in curtea vecina si sa tot agitat si sa plans pana m-am dus cu el acasa sa-si faca omu nevoile....si ne-am intors bine dispusi ![]()
Am fost plecati cate o zi la pescuit la un lac din apropiere si Matei sa "incuiat" pana acasa na facut kk dar cum banuia si el ca suntem "departe" na facut scandal....
Insa in parc eu mai mult de o ora maximmm 2 nu rezist, si nici copii.
nu v-am spus ca are o paturica preferata cu care doarme. Nu poate dormi fara ea, o tine strans cu manutele si este destul de nasol cand avem de plecat pe undeva cu caruciorul...ca ne trebuie si paturica si cum sa incalzit afara tare greu imi este sa io indes pe marginile carutului sa nu se inveleasca cu ea
Este tare haios cum o cauta cand i se face somn si o trage dupa el pe jos, apoi se aseaza pe ea si o strange in brate...
Noaptea se tot invarte in ea si se mai trezeste ca nu si-o poate trage de sub el sa o tina in brate....tot o treaba suntem cu ea...in plus ar trebui spalata zilnic...abia o spal la 3-4 zile si asta daca am noroc sa fie vreme buna sa i se si usuce ca altfel e jale....
Nu stiu cum a reusit sa se ataseze asa de ea, de la 8 luni o cara dupa el peste tot ![]()
proud mammy
M&M spune:
Ziua buna si de la mine!!..
Am avut ceva treburi de rezolvat, asa ca mai toata ziua am fost pe drumuri, iar Mihaita a ramas la ai mei...
Sambata , am fost la controlul de 9 luni...

Mihaita nu a luat i8n greutate decat 30 de grame in ultimele 5 saptamani!!...Pe cat am incercat sa fiu de relaxata si sa gandesc logic inainte sa trag vreo concluzie pripita, ei bine, pe atat de stresata sunt de sambata.SI, ca sa fie totul " frumos", Mihaita cum am intrat in cabinet a inceput sa planga isteric, 10 min in continuu....Nu stiu daca a plans vreodata pana acum atat de mult si atat de puternic...
Turtu,
suntem in aceasi oala...La 9 luni, Mihaita are 7910 grame si 72 cm...Insanatosire grabnica Marei, si da, era infectios = otita...
Fetele...puneti va rog link-ul cu tabelul cu datele despre pepenasi,,eu l-am pierdut de la favorits..
Din ciclul " oare noi suntem mame anormale??" ( Misha, Anka , Bobita), ieri la botez l-am lasat pe Mihaita afara , la umbra sa doarma in carucior ( botezul a avut loc la casa cumnatei) si, din cand in cand ma mai duceam sa vad ce face..Ei bine, la un moment dat simt miros de tigara ( noi nu fumam, iar eu sunt foarte sensibila si simt mirosul de tutun imediat)si, ma duc la Mihaita...Cand o tipa , bine mersi statea si fuma langa caruciorul lui Mihaita cu soacra-mea de fata...
Sa turbez nu altceva...Cadn am luat caruciorul de langa ele s-a mirat soacra-mea ca de ce il iau...
Mai tarziu am aflat ca tipa respectiva era si gravoda in 4 luni... Ma rog...m-a deranjat faptul ca soacra-mea era de fata dar nu a zis nimic...doar ca de ce iau caruciorul ca doar se fuma, nimic altceva..
Asa . m=am descarcat si eu..
Citesc di urma si revin..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
ana_a spune:
cristina, nici in lungime nu a luat? Poate are o perioada de stagnare, cum au majoritatea bebelusilor la un moment dat! Daca este vioi si bine dispus sigur isi revine el luna viitoare!
Cu plansul....poate la speriat ceva din cabinet, sau poate vocea doctoritei, oricum, cam de la 8-9 luni bebelusii incep sa planga cand vad strainii care vor sa intre in vorba cu ei, incep sa aiba si ei preferinte, asa ca nu are de ce sa iti faci griji, sigur se va mai repeta si in alte momente!
proud mammy
AnnaBaby spune:
Spuneam mai devreme ca ma bucur de vremea frumoasa? Guess again...ploua cu tunete!

Si colac peste pupaza ne-a prins ploaia prin oras, cu Ioana imbracata cu rochitica, fara ciorapei, cu bulanase goale
si cu maneci scurte
. perfect! Noroc ca eram cu o prietena cu masina, ca altfel ma vedea fericirea!
Insa, partea cea mai frumoasa a zilei a fost cand m-a pupat Ioana, efectiv m-a prins cu manutele de dupa gat si si-a lipit buzele de obrazul meu, asta fiind cand i-am cerut un pupic!!!!!!! 

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
M&M spune:
Am vazut si eu poze cu David de Flo , un frumos ganditor..Flo, sunteti o familie fruoasa
vazut poze si cu Eevi , deja e mare..impinge caruciorul singurica
!!!felicitari!..
Frumoase peisaje ..
Narci??? Pe ce data veniti???..Sper s anu se suprapuna peste concediu..
Anais..
Vazut si poze de la intalnirea Timeei cu Nicholas...ce am mai ras!!...
Eu nu i-am dat nimic lui Mihaita pentru imunitate...
Madina, stiu ca Misha o avea in lista de mess pe Mikicris. Nu a mai intrat demult...Sper ca sunt bine fetele..
Biri, felicitari pentru primii pasi ai lui Anthony...baiat mare, ce mai!!!
ooooo..Ile, welcome back!!
Vladut..ceva poze cu Gandacelul?? Si eu sunt la litera D. Am depus dosarul in februarie, la sfarsit , iar in aprilie mi-a venit recalculat.
Vazut poze cu smecherasul David de IrissUn simpatic foc...
Vazut si poze cu Alexandra plambandu-se prin iarba..
O sansa pentru Stefanel
M&M spune:
Kamelya, nici eu nu l-am pus inca pe Mihaita la olita...

O sansa pentru Stefanel
M&M spune:
Ana_a, cred ca dr l-a pseriat..de faza cu plansul la persoane straine eu zic ca a trecut, nu mai plange, dar nici nu se duce la oricine in brate..In ultimele 3 luni a luat in greutate doar 200 de grame...ceea ce s-a suprapus exact cu inceputul mersului de-a busilea, ridicatului in picioare, asa ca am zis ca e oarecum normal sa nu ia in greutate , mai ales la cata energie are...CE FRUMOS CA MATEI DEJA ARE O PATURICA FAVORITA , A LUI SI NUMAI A LUI!!
Anna, si aici sta sa ploua...deja tuna si fulgera..Uau!!! Ce surpriza ti-a facut Ioana!!!
Misha, din pacate da, se strica si al noi vremea...
eu trebuie sa ajung din nou la dentist intr-o ora...
O sansa pentru Stefanel
kamelya spune:
cris ti-ai depus dosarul in Hambarului sau la sectorul 4?eu l-am depus in Hambarului la inceputul lui februarie si pana acum nimik...si eu tot la litera D sunt...cred ca tre sa dau o fuga pana acolo...dar mi-e sila si tare mie ca dau peste vro tanti plictisita...cam am noroc de ele
uite si likul:evolutie pepenasi
eu am cantarit-o pe Daria la inceputul lui Mai pe cantarul nostru si imi arata ca are 9 kg si avea pampersul si un body cu maneca lunga de masurat nu am masurat-o
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008