Pepenasi de iulie-august 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Kamelya, multumesc frumos!!

Eu mi-am depus dosarul la sector, la sf lui febr, nu in hambarului..Vad ca majoritatea erorilor sunt la dosarele depuse in Hambarului...

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Am reusit sa ajung si eu acasa si nu ne-a prins ploia. Alex vroia sa ne oprim si in parc s-a innorat dintr-o data cat am stat in gradinita si acum am o stare de ameteala de la vreme.

Katalyna si eu i-am dat lui Alex pastilute si i le dizolvam in lingurita in putin ceiuc.

Iriss ii dai in fiecare zi pastilutele?

Hai ca fug ca ma striga "me-ma, ma-ma" e asa scumpica imi vine s-o pap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Salutare!!!
Si noi am haladuit tot week-endul pe afara, dar pare ca nu i-a facut pofta de somn Clarei oricat de obosita e tot dusmanul somnului a ramas.
mi-a venit coletul de la Next..sunt foarte, foarte incantata de punctualitate si de hainutze ..numai ca sunt putin cam mari chiar daca sunt 9-12, dar asta e bine avem timp sa le imbracam
Stand de vorba cu o mamica despre ham aceasta mi-a spus ca i-ar deforma sternul si ca nu o invata sa cada...VOI CE PARERE AVETI DESPRE CEL HAM DE SUSTINUT MERGRETII???
As vrea sa imi iau si eu o masina de facut paine..CE IMI RECOMANDATI???
Uitam sa le urez "bun revenit" fetelor cucuietelor
DYNARA Clara e ragusita de 2 saptamani iar dr orelist ne-a spus ca daca nu are febra nu tuseste sa o las in pace, are o inflamatie a laringelui care pana la 1.5 ani e mai sensibil asa. Xena spunea sa-i mai pui ceva cald la gat, si eu zic ca functioneaza ,numai ca Clara nu suporta sa ma apropii cu ceva de gatul ei.
Saptamana viitore incep si eu sesiunea ultima din viatza mea sper...cred ca imi ajunge atata carte... iar licenta o dau in februarie ca acum nu-mi arde

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Multumesc de raspuns.Maine merg si eu cu el la un control nu e fff ragusit dar e o schimbare in vocea lui, nu a ajuns la faza in care isi pierde vocea dar eu am citit de laringita ca e periculoasa si de aia m-am impacientat.
Despre ham eu voi lua din cauza problemelor mele grave la coloana care nu ma lasa sa stau aplecata pentru ca pur si simplu mi se blocheaza spatele.
Bafta in sesiune te admir ca faci fata.Eu singur nu as putea chiar vroiam sa fac scoala de soferi dar am mai amanat ca nu am cum sa invat nici amaratele alea de teste fiind toata ziua singura cu Andrei.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

turtu bine ca aparusi si tu. Ce bine ca Mara e ok cu cresa. Maaare usurare si multumire pe tine.

capri acu' am vaz ca ma cautai pe mess sa vezi dc nu am patit ceva ... Draga de tine

Aha, si tu ana!! Pai tel meu e 0723 686 488. Treceti-l careva pe mail ca io nu am parole si daca le am le uit, asa ca nu intru.
Cat despre paturica lui Matei ... e normal. Am uitat cum se cheama chestia aia cu lucrul favorit pe care si-l aleg. Vladutzi are un tigrisor portocaliu cu care a fost dragoste la prima vedere pe la 5 luni cand i l-am luat. Doarme cu el in brate.

cristina sar'na de uelcam. Ai depus primul dosar sau completare? (edit: acuma am vaz ca esti la sector). Ce mistooooo ... Esti norocoasa. Pozi ... ufff, tre sa pun. Mereu stau prost la capitolul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Biri, Ileana asa mai dati cate un semn

Flo multumesc pt raspunsu' cu Septilnul.

Danaham n-am avut la Alex, dar acum ma cam bate gandul sa iau, Andreea imi cere sa o plimb de manute. Daca o las in fund se smiorcaie si trebuie sa o iau de la capat. In conditiile astea cred ca ar fi bun pt mijlocul meu, nu stiu ma mai gandesc.

Turturica printesa bolnavioara, sa treaca repde si tu sa mai dai si pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

turtu bine ca aparusi si tu. Ce bine ca Mara e ok cu cresa. Maaare usurare si multumire pe tine.

capri acu' am vaz ca ma cautai pe mess sa vezi dc nu am patit ceva ... Draga de tine

Aha, si tu ana!! Pai tel meu e 0723 686 488. Treceti-l careva pe mail ca io nu am parole si daca le am le uit, asa ca nu intru.
Cat despre paturica lui Matei ... e normal. Am uitat cum se cheama chestia aia cu lucrul favorit pe care si-l aleg. Vladutzi are un tigrisor portocaliu cu care a fost dragoste la prima vedere pe la 5 luni cand i l-am luat. Doarme cu el in brate.

cristina sar'na de uelcam. Ai depus primul dosar sau completare? (edit: acuma am vaz ca esti la sector). Ce mistooooo ... Esti norocoasa. Pozi ... ufff, tre sa pun. Mereu stau prost la capitolul asta.

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

Banii de indem n izatie nu au nici cea mai vaga legatura cu litera alfabetica. Am fost eu in Hambarului prin martie, sa intreb de dosarul meu si de alte vreo3, printre care si al ankai. Depus pe 7 ian, (eu am depus pe 14 si era deja procesat), al ei era la mijlocul unui morman de dosare cat biroul, impreuna cu unele depuse pe 2 feb!! Deci, daca vreti sa aflati soarta banilor vostri, mergeti in hambarului, la ultimul etaj, e chiar biroul din fata scarilor.

Acum despre fetisurile lor, a mea are unu urs favorit, bai grea viata am cu ursul ala. Ma capiaza, nu doarme fara el, nu il gasesc prin casa, ne trezim la 10 seara ca toti cautam ursul de banganim. Drept urmare, am fost si am mai luat vreo 4, din care unul l-am lasat la maica-mea, aici era alta tragedie, ca uitam sa il duc de acasa. Deci, daca vreti sa fiti relaxati, luati mai multe la fel, cat mai gasiti. Yvo are aproape 2 ani juma si nu se desparte de el.

irolf, cam in fiecare zi ii dau pastielele alea, uneori uit si imi cere ea de la obraz. In ultimul timp ii dau cam 1 dimi si 1 seara.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu am sunat in aprilie si mi-a spus ca sunt programata la plata in mai, numarul este 321.50.91 dupa ce raspunde robotul se formeaza 24 si raspunde doamna indemnizatieacum astept sa apara, sper sa nu care cumva sa indrazneasca sa nu apara ca merg peste ei si fac circ

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ile ti-am trecut nr de tel pe e-mail

katalyna mersi ...o sa sun la ei...

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor

Am intrat si eu sa va salut. Noi suntem bine...am incercat sa recuperez cate ceva din urma..dar nici o sansa sa apuc sa citesc tot.
Cu unele fete mai vb pe mess...
Eu inca nu am intrat intr-un program normal, de om aflat in concediu...mereu am de facut cate ceva cema termina din toate punctele de vedere. Noroc de Denisa care e foarte cuminte si nu am treaba prea multa cu ea. Are 7 dintisori si se pregatesc caninii. Nu am avut probleme si dureri foarte mari...sau cel [utin nu a aratat. De masurat nu am masurat-o si nici nu am cantarit-o, desi chiar azi am fost la doctor. Sunt bolnave amandoua, asa ca sut pe antibiotic. In rest..toate bune si frumose.

si revin maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

helau, helau

madina in cartile vechi zice de vigantol pana la 2 ani. in cele noi zice sa se dea pana la 7 ani cu pauze din aprilie pana in septembrie,iar la formula de continuare in loc de lapte de vaca pana la 4 ani.

olita niic nu imi bat capul pana la 1 an jumate, 2.

flo multumim de reteta. suna foarte fain
campiile inflorite din poze le-am gasit langa iasi, intr-o padure care se numeste barnova si care se intinde pe o arie foooarte mare

biri suna bine ce zici tu acolo felicitari bipedului

ile uelcom bec

narci la iasi nu vii la un taiat de mot?

dr.anca, capri, flo, dia, tecky, cristina multumim ca ne-ati admirat in poze

ana si a mea are o paturica si cand adoarme adoarme gadilind franjurile de la paturica, numai ca e groasa si nu stiu cum am sa i-o schimb cu una de vara.

noi sambata am fost in vizite, dupa care la padure, dupa care in parc. am plecat la 10 si ne-am intors la 8. miroase toata a soare , ieri la padure, in parc, iar la padure si apoi la un gratar. plecat la 10 intors la 8. azi a fost mai putin plimbata dar tot franta a picat. i-am facut baita si m-am dus la o tigara dupa urmand sa o culc. liniste si pace cand am intrat in casa - baby adormise. are vreo 2 zile de cand nu mai mananca 200 g ci se opreste pe la 170. laptele la fel...aseara a mancat 130 ml fata de 230...sotul meu zicea sa nu aiba rosu in gat ceva...tre sa ajung saptamana asta la pediatra la masuratori asa ca numai bine vedem daca e vreo problema.

o seara faina! io ma bag la invatat

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput