Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
kamelya spune:
Andreea inasanatosire grabnica fetelor
Mai-3 spor la invatat
O seara buna fetelor 
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
ileanna spune:
irolf 
irisss si katalyna sar'na de info. Cat despre fetis, asa am citit si io ca e bine sa ai mai multe exemplare din obectu care pica la interval. Ca sa nu il pierzi ... ca sa il poti spala, etc etc. Eu nu am mai gasit tigrisor din ala.
maitreyi helau. Paturica aia groasa - cred ca poti taia o bucatica din ea si sa o pastrezi ca fetis doar. Sa aiba Alexandra franjurii seara. Doamne cand va aud ca invatati ... ce vremuri ... Nu stiu daca as mai putea face asta.
Fetelor cine are Dolce??? Este un canal la astia - BabyTv ii zice. Nu e gen Cartoon ori altele, e chiar pentru bebei. Pe mine m-a salvat ca acuma imi pot imbraca in liniste copilul cand iesim afara. Ca era mica noastra drama.
Noapte buna mamici dragi 
irolf1 spune:
Eu chiar nu inteleg mamele care isi lasa copii in parc sa faca ce vor. Sa-i loveasca pe alti, sa le ia jucariile, fara sa le spuna nimic. Probabil merg pe ideea "e copil, n-am ce-i face". Eu n-am avut parte de evenimente neplacute, dar am si incercat sa le evit pe cat posibil. Adica daca Alex se duce spre un copilas mai mic, ii atrag din start atentia sa aiba grija. Cand ia jucarii, il trimit sa ceara voie si cand termina de jucat sa le puna la loc. Mai trebuie sa lucrez si sa-l fac sa inteleaga ca nu toti copii prefera sa alerge in parc
se duce se da pe langa ei poate-poate gaseste unul cu care sa se alerge![]()
Cat despre copii mai mari asupra carutului, am vorbit cu ei, le-am spus ca Andreea e micuta si se sperie daca o trag de maini sau mai stiu eu ce. Chiar eram o data in parc si o bunica si-a pus nepoata, care se jucase cu Alex pana atunci, sa se spele pe maini pt a o atinge pe Andreea pe mana.
Ileana noi avem dolce, baby tv e super, chiar ma amuzam la un momentdat cat de atent se uita Alex. Lui ii place f mult, chiar il aud fredonand. se uita mai mult la baby decat la minimax asa ca e achizitie pe termen lung![]()
violeta29 spune:
Salutare!Eu ma simt ca dupa razboi, am fost dimineata la dentist si mi-a facut rezectie la un canin, si toata ziua am trecut prin chinurile iadului,noroc ca a fost sotul acasa si i-am pasat-o lui pe alexandra caci altfel nu stiu ce m-as fi facut.Mai am un hop cand imi scot atele, si apoi cred ca am scapat de ce-a fost mai greu.
Spor la invatat fetelor care intra in sesiune
, mai am si eu doua saptamani si incepe nebunia,deja m-am apucat de invatat
Afara , noi nu avem nici o sansa sa stam mai mult de doua ore, fiindca se plictiseste domnisoara, de dormit sub nici o forma in carut(doar daca m-as urca si eu cu tzatza langa ea
)asa ca stam cu aproximatie doua ore in casa doua afara.
Obiectul preferat , alexandra inca nu are unul, ea se plictiseste repede de orice jucarie,iar de adormit ea inca adoarme la san,probabil de asta nu este interesata de altceva
Cam asta e, scuze ca nu mai nominalizez, de citit citesc tot, dar nu-mi mai ramane prea mult timp de scris.
Pup gasca vesela
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
ileanna spune:
Neatza!!! si o
fierbinte si parfumata. Macar asa, virtual. Ca eu trag din 10 ml ramasi de ieri.
Sunt up de la 6:15, am papat, ne-am jucat putin si acuma cred ca doarme dupa linistea din monitor. Bai de 2 zile se joaca singur in patut de nu mai poate si bombane 1 gramada cu jucariile. Chiar zici ca vorbeste o limba straina numai de el stiuta. Si tot de 2 zile adoarme SINGUR in patut, asa ... jucandu-se. Cand il vad ca e somnorila ii dau ceva jucarii, il las in pat si plec in alta camera cu monitorul. Si adoarme frate! Daca stau si eu in camera adoarme mult mai greu. Nici nu-mi vine sa cred si nu stiu cat o sa dureze. Si eu care ma chinuiam seara de seara (de fapt si la pranz) cu el pe picioare, cu muzica cu etc ...
irolf deci se uita si la aproape 4 ani??? Ce misto. Eu ma bucur tare mult de canalul asta. Ca alealalta mi se par creepy si stresante pana si pentru mine.
vio bine ca te duci la dintzar. Maaare treaba faci. Iti zic eu care am mega probleme cu dantura si un viitor fooooarte sumbru.
Acuma ca veni vorba de dinti sa va zic cat de mandra sunt de fratiorul meu (mama daca asa vb de frate-meu care e cu 4 ani mai mic ... cum o sa vb de copil cand o avea 30 de ani???) care a avut sambata absolvirea la facultatea de dintzari din Chicago USA. Mi-au dat lacrimile ca mi-a dat link pe youtube. Copil care a plecat de nebun dupa facultate si si-a rupt pingelele servind pizza in Chicago. 
Eh acuma ma bag sa pun niste music pe mp4 ca dupa ce vine bona o tai in parc la jogging.
Sa aveti o zi insorita!! 
M&M spune:
Neata!!!
Andreea, sanatate multa fetelor!!!
Ileanna, asa adoarme si Mihaita...
chiar acum 5 min m-am dus si l-am gasit cu niste papitoi in brate dormind...
Vio, si eu am porbleme cu o masea ..
, dar se pare ca sarcina nu a avut niciun rol cauzator al problemei ..
ma duc sa imi savurez cafelutza..
Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008 
O sansa pentru Stefanel
Chuny spune:
Neatza! Eu lucrez la blog !! ![]()
Sibylle
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
maitreyi spune:
neata 
eu in sesiune intru abia in 20 iunie
si tine pana la mijlocul lui iulie...dupa care practica de vara, 1 luna vacanta si iar sesiune da' de restante...n-am mai avut demult vacanta de vara 
ile cred ca asa am sa fac cu paturica 
toata noaptea a avut 24 de grade in camera. era fierbinte toata. mi-am pus la un mom dat ceasul sa sune sa ma duc sa ii iau temperatura. avea 37.7 deci era de la caldura mai calda si ea. da' tot am avut emotii. de-acu am sa o culc in tricou.
gata pauza. mai venim 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008