Pepenasi de iulie-august 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Nici la mine nu a mers forumul azi, asa ca abia acum pot sa zic:

LA MULTI ANI FERICITI DIANAMI!! SA-TI LUMINEZE DUMNEZEU FIECARE ZI!
LA MULTI ANI MICHELLA!! SA FII FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIE!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Salu' again!
Multumin fetelor pt. urarile de sanatae si incurajari!
Azi a fost mai bine, nu a mai facut febra, ca aseara a facut iar, saraca era ieri ca o legumita, nici sa zburde in pielea goala pe pat nu a mai putut, ar fi vrut, da a cazut bleaga, intinsa...mi-era tare mila de ea.
Azi a reusit sa pape cereale, putin pireu de legume cu carne la amiaz si seara 5-6 linguri de mar cu biscuite si pufuleti (astia din urma seprat, ca sa aiba totusi ceva in stomacel).
Iza si eu am o prietena ce are psoreasis, si ei ii iese tot de la stress sau caldura. Sper totusi la tine sa nu fie asa ceva! 
Mitzy multa sanatate puiutului, iar tie putere sa-l poti ingriji! Te 
Moni nici noi nu stam la incaltat, mai rau e cu papucii cu sireturi, ca le desface imediat, de fapt trage de ele inainte sa apuc sa le leg
. Cu siropurile, ea a papat cu pacere nurofenul, inca sugea seringa, da' acuma augmentinul nu-i place, tare ma chinui sa i-l dau...
Noi cred ca mergem maine la un miting aviatic, sper sa-i placa la Miruna.
Si in incheiere, as dori sa va pun o intrebare intrebatoare: cE CEREALE IMI RECOMANDATI, CE SE PUN IN LAPTELE DE SEARA, DAR DOAR CAT SA-L INGROASE SI SA SE BEA DIN BIBERON?? Ca ma gandesc cat nu mananca sa pot sa-i dau ceva cat de cat consistent...
Despre balti si mizerie eu sincer sunt pro...deocamdata
ma gandesc ca o sa-i iau cizme de cauciuc si sa-i dea batatie...Repet, deocamdata, in necunostinta de cauza...
cat despre mancatul singura sau bucatele eu m-am grabit ca nu mai stiam ce are de nu mananca nicicum, acum ca stiu, dupa ce se rezolva problema, mai incercam, dar daca nu-i place, nu o fortez, revenim la pireuri. Noi avem noroc ca e tare spatioasa bucataria, si nu murdareste tare. Ma rog ea si la pireuri se face purcica, ca isi duce mana la gura si-si intinde pe toata fata, da cu mana peste lingura, sua ia o inghititura si se intoarce cu gura plina si musca din spatarul la scaun, dupa care se freaca cu parul
, asa ca la noi orice metoda e ok, ca tot se lasa cu "purcire" maxima...
pepenimea, noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
madina71 spune:
[quote]citat din mesajul lui flo1980
Offf cred ca e naspa, eu am onicomicoza la maini de multi ani, am luat tratament cu orungal si degeaba, am auzic cazuri in care si-au extirpat unghia de 6 ori si apoi tot a revenit....tre' sa imi fac oja mereu, s-au imbolnavit toate unghiile !
[quote]
Flo, si eu am, sau am avut, sper sa-mi fi trecut onicomicoza, am fost si eu mai demult la mai multi dermatologi, aproape toti mi-au dat ceva pastile nu mai stiu cum se chemau si diverse unguente si solutii pe care trebuia sa le aplic pe unghii seara si sa le infasor cu folie... Nu am facut niciodata asa pt ca trebuia sa stau fara oja ca doar nu-mi puteam da in fiecare dimineata, eu mergand in perioada aia la serviciu. Aratau oribil fara oja, mi-era rusine cu ele si invidiam fetele care aveau unghii sanatoase si frumoase si mi-as fi dorit si eu sa-mi dau doar cu lac peste ele... In fine, dupa ani nu s-a mai putut, mi se agravase si se intinsese la aproape toate unghiile de la maini, unele chiar se facusera inchise la culoare, ce sa mai, oribil!!!! Intr-o zi m-am enervat si am taiat toata partea bolnava si am inceput sa-mi dau cu Exoderil solutie si unguent si acum vreau sa zic ca mai am doar trei unghii pe care le mai tratez astfel seara, dar nu s-ar zice ca mai sunt bolnave... Am taiat mereu partea care crestea si era bolnava din unghie. Poti sa incerci si tu asa, solutia o picuri sub unghia bolnava iar crema tot asa, o aplici sub unghie. La mine a mers...
Acum aveam probleme cu exfolierea si imi dau cu lotiunea de la farmec cu B5 pt unghii, mi le-a intarit si parca nu se mai exfoliaza, insa mi-a ingrosat cuticulele ceva de speriat.
moni_or spune:
BOBITA, mie nu imi apare ca m-ar fi adaugat cineva pe lista, ca sa dau accept. Deci nick-ul meu e moni2400 fara spatii fara nimic, sa nu-l fi bagat gresit cumva. Daca nu, eventual da-mi si nick-ul tau si cumva ne-om adauga una pe alta ![]()
Fetelor, multumesc de raspunsuri, inseamna ca nu e al meu singurul incapatanat, mai fac si altii asa.
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
bobitamica spune:
'neata..
YAEL...super hainutele de ploaie si de joaca....
MONI...eu sunt lilianasro tot intr-un cuvant
Ma duc sa pregatesc papa pentru maimutzica mea...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
flo1980 spune:
Buna dimineata!
Madina multumesc foarte mult, am sa incerc ca nu se mai poate asa. Mi-ai luminat ziua, credeam ca nu m-ia citit nimeni mesajul...
Diana
pe tine si puiutii!
Mitzi multa putere! Esti o mama exemplara!
Azi v-or fi 27 grade, cred ca parcurile or sa fie supra-aglomerate....
O zi buna tuturor!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
buna dimineara si de la noi!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Gabriela82 spune:
nici mie nu mi-a mers forumul ieri
spun si eu cu intarziere La multi ani Diana si Michella! sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri 

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Kimmy spune:
Hello
Flo foarte nasol cu unghiile,nu stiu ce sa zic,n-am auzit de asa ceva 
Azi a facut Timi pentru prima data pisu la olitza
,ieri am pus-o fara pampers pentru prima data pe ea.
Weekend placut fetelor!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
gvali spune:
de la ce varsta face copilasul vostru la olita? Eu inca nu am incercat, abia avem 10 luni, mi se pare cam devreme. Si chiar daca as incerca sa=l pun, cum fac? Ca il apuca toate cele in timpul mesei, trebuie sa-l pandesc?