*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*
Raspunsuri - Pagina 9
anca_27 spune:
Fetelor, daca Sara roade la un sfert de mar, se cheama diversificare? Nu stiu daca-i place gustul sau ii freaca in mod placut gingiile... Mi-am facut un suc de mere si s-o tin ocupata i-am pus o bucata in mana, si mai cu ajutorul meu si putin singura, si-l indeasa in guritza, si-acum povesteste satisfacuta, cu mainile in gura pana la jumate...
Otilia, sa va fie de bine plimbarea , si mie-mi cade asa de bine cand o mai ia si altcineva pe zibe, acum e sor`mea la mine, pana maine am nanny .
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
monicus spune:
Lasa babyzapi sa nu iti para rau de hainutze... distractia a fost la maxim, asa-i? Sunt clipe frumoase, draga mamica...si o sa mai fie.. Bravo dulce cozanacel.... ca reusesti sa mamanci ce iti da mami.
Pupici
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Noi ne laudam cu o mare mozoleala cu mancarica. L-am imbracat pe Raphael cu niste hainute din care n-am mai reusit sa scot petele de suc de morcov si l-am pus in scaunul de masa afara in gradina. I-am dat cateva lingurite eu dupa care l-am lasat sa-si bage manutza in canuta si sa se serveasca singur...rezultatul : piure peste tot pe fatzuca lui, pe hainute, pe scaun... am avut grija doar sa nu-si bage in ochi ...mare distractie. Am zis ca o sa facem asta de 1-2 ori pe saptamana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica cameliam pentru vot cu o cozanacica dragalasa ca mami. Ma bucur ca sunteti ok. Sa aveti grija de voi... Santate si numai bine.
citat din mesajul lui cameliam Multumim de urari! Laura, Alra - da, asa o sa fac, perseverz un pic cu NAN, NAN2 combinat cu NAN1 cateva zile, poate se obisnuieste... Monicus - votat in fiecare zi Anca - poate nu te-au platit sa faci reclama, dar eu salivez deja de la ce-ai povestit tu acolo cu steamer-ul... ma gandesc sa luam si noi De maine incepem si noi cu a doua masa diversificata, supica crema de legume. Eu in reteta de la dr am brocolli si conopida, insa am citit despre ele ca ar cam da gaze si pot crea disconfort in burtica... voi ati dat asa ceva la bebei pana acum? Mi-a mai zis si ca pot sa-i dau biscuite in fructele de dimineata si apoi cu iaurt seara la 18. Si sa las stresurile cu glutenul ca nu-i cazul. Cereale a zis ca sa nu-i dau deloc. Sunt un pic nedumerita, recunosc... Edit: am uitat sa zic, cu raceala suntem ok Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
monicus spune:
BRAVO.. CA ATI IESIT LA PLIMBARE.. A FOST SI O VREME EXCELENTA NUMAI BUNA PENTRU PLIMBARI LUNGI. ASA AM FACUT SI NOI.. DAR IN POLITEHNICA... SI AM STAT ORE BUNE SI AM FACUT FOTOGRAFII NU MULTE. SA AVETI PARTE DE PLIMBARI PLACUTE IN CONTINUARE SI SANATATE SI PUPICI, DRAGA MAMICA DE DOUA GOGOSELE MINUNATE. PUP[PUP]
citat din mesajul lui Otiliav Ne-am hotarat sa ne plimbam prin Cismigiu azi. E tare frumos afara!Plecam Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
ginye55 spune:
7 lunite!
Remus de Anes
La multe lunite cozonaceilor care mai implinesc o lunita azi!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
monicus spune:
Superbe poze... am vazut o cozanacica ffff fericita. La cat mai multe lunitze frumoase... si sa va aduca multe , multe bucurii dragi parinti. Pupici
citat din mesajul lui cameliam Poze: Juma' de an, juma' de tort Laura si eu sunt intrigata de treaba cu biscuitii... cat despre brocolli/conopida, cred ca amanam un pic. Nu zicea nimic sa fie speciali biscuitii, ci sa fie din aia simpli. O sa-i caut ceva BIO, si daca se poate si fara gluten, tre' sa fie pe undeva, de ex. www.biomania.ro/produse-pentru-copii/biscuiti" target="_blank"> aici si o sa-i fac si cereale in casa (ma gandesc la orez paserat in iaurt, porumb sub forma de mamaliguta mai incolo). Edit: tocmai mi-a adus aminte maica-mea ca se pricepe sa faca biscuiti de casa... mai BIO de-atat nu cred ca gasim Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
monicus spune:
Multumim frumos de vot draga mamicaFlowersTot inainte cu diversificarea si numai succese la tot ce ii dai sa mamance. Adervarat ceea ce spui. pentru copilul tau esti cum spui tu si asa trebuie sa fim.
citat din mesajul lui Flowers Babyzapi, a facut febra si aseara si azi, poate maine nu mai face .Vai, ce baiat mareeeee…Raphael mananca singurel. Oceanborn, distractie placuta la mare.Sa faceti un castel mare pentru printul Thomas. Olivia, sunt rasfatata timpului…pustoaca ,ah…inca se mai intampla sa mi se spuna domnisoara…la cei 31 de ani impliniti cred ca-i super compliment. Eu nu ma mai stresez cu diversificarea pentru ca…zic eu ca-s pe drumul cel bun.Dimineatza mananca fructe ,azi i-am dat piersica si un covrigel cu vanilie strivit cu sucitorul.Am trecut, cu rabdare, de faza cu datul peste maini si improscat tot din jur.La inceput mananca cu pofta, apoi ,cand se mai plictiseste incep sa-i cant si am grija sa nu fortez.Daca vad ca face fetze-fetze si-si ridica funduletul maraind ii zic “Gata?” si dintr-o data se lumineaza la fata si zambeste, da din picioruse.Parca m-ar intelege. Nici nu mai avem nevoie de barbitza. La pranz ii dau piure de tuti legumili introduse pe rand si blenduite, dar nu asa fin ca la borcanase.Ii plac legumele mai mult decat fructele. Eu nu i le-am introdus separat, ci combinate.N-as fi putut s-o conving sa manance piureuri simple din anumite legume (gen ardei, dovlecel)pe care personal le alergam prin supa pana prin generala.Pastrez la frigider si pentru a doua zi cand incalzesc si pun putin unt.Seara ii dau cereale, dar nu mereu,depinde cand serveste celelalte mese.Noi suntem certate cu ceasul, nu ne face el noua program. Bebecris, am semnat petitia. Monicus, Anca, asta-i si telul meu, sa fiu pentru fete :mama , prietena , confidenta si sa tin familia unita no matter what. Monicus, votat. Alra bb3 iese din discutie.Am dus munca de lamurire cu soatza o jumatate de an pentru Bria. Diamisha, soacra stie ca-i dai lucrusoarele aduse pentru nepotica? Amalia, catinel, catinel dar mergeti la sigur cu diversificarea.Bravo!Astazi am inregistrat si noi un success:bea apa din biberon.Unul primit,care pana azi a stat in tipla c-am zis ca-i no name (Angel ii zice).Daca pana acum a zis pas la Avent(bibe+canutza),Primi pasi si Geoby cu termometru,am zis sa-l incerc si p-asta ,si-a mers. Andy, Julia doarme TUN. Cand era mica stateam cu soata la masa in bucatarie si vb in soapta sa nu trezim copilul care dormea in camera.Acum dormim toate trei in aceeasi camera , nu si in acelasi pat, dar Julia nu se trezeste nici daca tipa Brianna.Dimineatza sunt matinale amandoua. Lauramiron , si pe mine ma bate gandul s-o tund pe Bria ca-i intra parul in ochi.Acum i-am facut motz.Ne pui o poza? Cameliam , nu te-ai lasat cu tortul, pana la urma tot l-ai facut. O sa aprecieze Alexandra efortul…peste ani. Madutza, la multi ani, multa sanatate si mult succes la bb3. Otilia, are dreptate Ana, si Elisa ti-ar zice la fel daca ar putea La multi ani sarbatoritilor zilei:Alexandra, Eduard si Elisa. Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) poze noi |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
lauramiron spune:
Monicus, eu tot am votat zilele astea
Camelia, dulcica foc Alexandra, iar ideea cu tortul chiar foarte tare
Dandusa eu te admir tare mult ca poti dormi asa, si pe Crinuta o admir ca n-o deranjeaza bebele Noi ne-am obisnuit altfel, Rebeca o aude pe Ecaterina din camere diferite si se trezeste si vine la noi in dormitor, isi strica somnul si dimineata cand o trezesc pentru gradinita ....devine totul dificil Asa ca am grija sa n-o las pe Cati sa planga noaptea, o aud la cel mai mic scancet si sunt prezenta langa ea
Otilia, woow ce plimbare lunga ati facut Si ce bine ca-ti rezista fetele asa mult
Flowers, eu am tuns-o pe bebe pentru ca primul par oricum cade, si e mai moale si fin. Plus ca e cald deja si cu el scurt e muuult mai simplu. Cu masina de tuns mi se pare cel mai rapid si mai simplu mod de a tunde un bebe. Uite rezultatul http://good-times.webshots.com/photo/2916225510104281140GLUVaW
lauramiron spune:
Pai daca a si inghitit din el, atunci e diversificare
Eu i-am dat sa roada bastoane de morcov si le mozoleste bine pana se plictiseste si le arunca jos
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, daca Sara roade la un sfert de mar, se cheama diversificare? Nu stiu daca-i place gustul sau ii freaca in mod placut gingiile... Mi-am facut un suc de mere si s-o tin ocupata i-am pus o bucata in mana, si mai cu ajutorul meu si putin singura, si-l indeasa in guritza, si-acum povesteste satisfacuta, cu mainile in gura pana la jumate... Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
monicus spune:
In final ma intreb de ce mai suntem copii lor, daca nu sunt in stare sa ne ajute cand le cerem ajutorul. Eu i l-am cerut dar imi spune mereu ca nu poate,, dar nici nu a incercat sa vada daca poate,,, mi-a zis din start ca nu poate... si gata... Am spus ca in viata mea eu pe ea nu o mai rog cu nimic.. si pe Ana mea nu are sa stea acasa la ai mei fara mine. Asa ca o sa stea mutl si bine sa ajung pe la ei.. adica eu de anul trecut din august nu a mai fost acasa la ai mei. Si am spus cand ne vom lua masina... cine stie cand.. atunci o sa aduc,,, pana atunci poate sa astepte sa o aduc la ei. As ca dificila este varsta a treia. Pupici Mav si aveti multa grija de voi si Cozanacelul Antonio sa se faca mareeeee si sa mamance tot ce ii da mami.
Pupici...
si spune-ne ca nu am auzit... cu varsta de pensionare....
Ah, uitasem............
Da p-aia cu varsta de pensionare= 70 de ani, ati auzit-o????
citat din mesajul lui mav Buna dimineata! Of, nu ma mai joc... Vazand ca la pagina 21 nu era inca inchis capitolul trecut, nu mi-am imaginat ca aici deja s-au mai scris inca 7 pagini... pe care iar n-am timp sa le citesc... Mereu raman in urma si nu apuc sa mai zic si io o vorbulita... ramasei nevorbita; nebagata in seama...... Multumesc pt urarile primite in legatura cu sofatul! Deocamdata sunt o catastrofa... adik stiu ("recunosc comenzile" daca pot zice asa) ce-ar trebui sa fac, dar picioarele nu ma asculta, iar schimbatorul de viteze deja imi da cosmaruri... aaaa si nu va mai zic... ca instructorul imi spune: "Mai incet, Shumi! Mai redu, Shumi!"... ah, mi se pare atat de greu s-o tin la 40km/h.... ...Daaaaaar... azi mi-am cumparat ochelari de soare pt sofat. Ce biiine, tot m-am ales cu ceva! ......Apoi... as vrea sa scriu atat de multe... si zau ca-mi pica ochii..... asa ca iar o dau cotita.... Corina, din ce scrii, eu cred ca e cazul sa accelerati cu diversificarea.... De bine ce il laudam pe Anto ca papa tss... cum i-am introdus si a treia masa 'solida', mi-a dormit ... relativ... toata noaptea si ziua a supt numai de 3 ori (la ora 5- cand l-am pus eu sa suga, ca imi plesnea o tzatza; la ora 13- cand m-am intors de la examen si a fost ffff bucuros sa ma vada si a sarit cu gurita flamanda pe mine la propriu si inainte de somnul de noapte; am ramas cu o tzatzica nesupta.... si nici nu e asa plina... sper sa nu se duca lapticu').... Vreau sa va spun ca dimineata i-a mixat ta-su branza calcica & pruna & para si pe langa faptul ca a iesit un amestec delicios, de consistenta iaurtului (cu fructe), in sfarsit a avut si bb scaun fara supozitor... dupa branzica!!!! Diamisha, saraca de tine, prin ce incercare ai trecut cu soacra... dar ai povestit atat de savuros, ca am ras cu pofta alaturi de sotul meu, caruia i-am citit cu intonatie.... Dupa care, am profitat de ocazie si i-am aratat ca si mama-sa, din prea multa dragoste, se repede la Anto si bb evident ca plange... si eu imi musc limba sa nu-i zic ceva... sa n-o ranesc... si ca ar fi mai bine daca i-ar explica el situatia... Otilia, ti-a explicat bine Diamisha despre asimetriile corpului uman..... Din experienta mea personala... la Sebi este vizibil un ochisor mai mic decat celalalt, mai ales in caz de oboseala; dupa consultul oftalmologic (la Buc, la Clinica Oftapro) am inteles ca este ceva congenital, ca asta e conformatia ochilor/fetei... dar in plus... Sebi poarta acum ochelari pt hipermetropie.... Mergem la control o data la 6 luni... deja am schimbat 2 perechi de ochelari pana acum.... Pt linistea ta si siguranta& sanatatea fetei, ar fi bine sa mergeti la un consult... Vezi ca la Oftapro (primesc si bebelusi, am vazut eu destui pe acolo) se stabilesc programari cu cel putin 2 luni inainte, este fff aglomerat. Olivia.... in legatura cu dive... raaaaabdare, rabdare, rabdare! Respira adanc, numara pana la 10.... si mai incearca inc-o data, relaxata.... Ce n-am apucat sa va scriu... Acum vreo 3 zile... mi-a luat pofticiosu' mancarea din mana.... asa ca a gustat paine cu Almette (un fel de branza). Nu mi-a venit sa cred... a papat/mestecat paine! Bine-nteles, bucatele mici-mici, si alta data prea curand n-o sa mai primeasca (stiu ca am gresit!); dar era asa simpatic cum MESTECA painea... (aveam in cap imaginea lu' fra-su... care manca de toate, insa pasat, la 2 ani). Sa nu faceti ca mine!!! Monicus, eu o am pe mama la 10 minute de mers lejer pe jos departare. Si nu vine sa ma ajute. Nici n-o chem (prefer sa ma descurc singura cu toate, dar fara nervi), dar nici nu vine (sanatate precara.... mereu o doare cate ceva... are 67 de ani)...... In privinta lui Sebi, stiu sigur ca am procedat cat am putut mai bine; cel putin pana l-am dus la gradinita. La doi ani si 7 luni, nu mai purta scutece, manca singur cu furculita si cutitul, etc, etc... As avea multeeeee de laudat aci, insa... ce folos... ca mi l-au stricat la gradi....Bunicile insa ii pot 'strica' pe nepotei.... muuuuult mai devreme.... (Ex: pe la 1 an doar... mama mi l-a spurcat pe Seb la ciocolata) Eh, dar nu mai scriu nimic... ca e tarziu... si cad in povestiti extreme.... si n=o sa mai stiti ce sa credeti Merit sa merg la nani! Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!