*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*
Raspunsuri - Pagina 8
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Anca saru' mana pentru tratatie! Asta e festin deja.
Noi (eu cu Luca) suntem treji de la 6:30. Urasc trezirea inainte de 7....ieri s-a sculat la 5:50. Aseara ni s-a facut pofta de gratar si cum n-am ajuns pe nicaieri am facut noi unul acasa..pe aragaz(ca stam la bloc)...dar ne-a apucat 23 pana ne-am culcat...si acum pic de somn.
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Miky-ea spune:
Cameliam, tare de tot 1/2 tort !si foarte scumpa Alexandra!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei , sa fiti sanatosi voiosi si sa va bucurati parintii: Remus de Anes, Maria Diana de Lorellay, David de malinas, Sonia de Esaria, Maya-Maria de Andreea_23!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
oceanborn spune:
Neata!
La multe lunite sarbatoritilor zilei!!
Cameliam buna idee...peste o luna ma iau dupa tine
Amalia tu esti rac(zodie), acum am vazut, de aceea imi esti asa de draga...am 2 prietene foarte bune in zodia asta, scorpion cu rac cica ar fi semne de apa si se inteleg...
Duminica placuta!
mami de Thomas
oceanborn spune:
Am uitat!
Azi e Ziua mamei, se serbeaza in multe tari, asa ca va doresc din suflet tot binele din lume, mamicute dragi!!!!sa aveti parte numai de bucurii din partea cozonaceilor minunati!!!!!
Happy mother's day!!!
mami de Thomas
Amalia spune:
La multe lunite sarbatoritilor zilei: Maria Diana de Lorellay, David de Malinas, Sonia de Esaria, Mayza-Maria de Andreea_23 care astazi implinesc deja jumatate de an de existenta si pupici speciali pentru scumpul nostru mic, cozonacelul de nota ZECE care astazi implineste 7 lunite: Remus de Anes!.
Sa fiti sanatosi frumosilor, sa va bucurati parintii si sa cresteti mari!
poze cu minunile mele
Amalia spune:
Oceanborn esti o scumpa ca de obicei!
poze cu minunile mele
Amalia spune:
Cameliam super ideea cu tortuletul! O sa fie foarte incantata cand il va vedea, mare fiind.
Citat: |
citat din mesajul lui cameliam Poze: Juma' de an, juma' de tort Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
poze cu minunile mele
babyzapi spune:
La multi ani cozonacei sarbatoriti azi
Eu am gasit solutia ca Raphael sa nu-mi mai dea peste maini cand vin cu lingurita. Pe tavitza de la scaunul de masa i-am pus o jucarie cu ventuza si asa ca da din manute in jucarie si chiar papa mai bine pt ca nu mai pierdem timpul cu alte trucuri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Hello!
Noi am facut o mega-plimbareala ieri cu fetele prin oras, 7 ore , taxi/Cismigiu/McDonalds/metrou/mers pe jos juma de ora/vizita=intalnire cu 2 familii de forumisti/taxi acasa. Am venit rupti efectiv, fetele au adormit amandoua la intoarcere. Iar eu m-am trezitcu o mare durere de spate desi ma asteptam sa ma vait de picioare.
Eu m-am bucurat ca am mai pasat copii, ba Onitzei, ba cumnatilor si sotului. Cu nazdravana am avut rau de furca, nu cunostea Cismigiul dar alerga de nebuna inainte. Iar la locurile de joaca musai sa fie doi adulti cu zapacita.
Asa ca azi ne limitam la parcurile din cartier.
Miky-ea, eu i-am facut Prevenarul ca intra in schema obligatorie in Norvegia, ca altfel sigur nu o intepam. La 3 si la 5 luni si dupa aceea la un an, ii facem luni a doua doza. Daca incepeti la 7 luni veti face o doza mai putin fata de noi, practic la un an voi faceti doza 2 iar noi pe numarul 3. Asa am priceput eu din prospect.
Diamisha, trebuie sa recunosc ca am chicotit citind mesajul tau despre soacra. Tocmai ce intrasem si eu sa va vait de a mea dar n-am mai avut timp. N-am priceput ce limba vorbeste ea. Cumva e romanca plecata de multi ani in State?
Eu am facut marea greseala sa fac contul pentru alocatiile fetelor la aceeasi banca unde lucreaza soacra. Si ce-mi transfer din Norvegia am bagat acolo iar ea daca face o interogare de sold vede cat si unde cheltuim bani cu cardul . M-a enervat la culme ca are replici de genul "vai dar cam mult cheltuiti" in conditiile in care chiar avem niste limite de bun simt inspre zgarcenie si oricum ar fi ma irita sa dau socoteala ce fac cu banii mei.
Distanta face insa minuni, cand sunt in Norvegia primesc numai mailuri dragute, oricum salvez tot, tot ce scrie ca sunt patita .
Incerc insa sa nu cumva sa ma exteriorizez in fata Anei, vreau ca ele doua sa aibe o relatie frumoasa, independent de discutiile dintre parinti si bunici. Si acum ca tot suntem in tara de multe ori le duc la ea sa le vada, ca stiu ca se bucura mult.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre