*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*
Raspunsuri - Pagina 5
anca_27 spune:
La multe lunitzeeeeee!
Fetelor, eu sunt cu ochii pe steamer, spuneti-mi repede...am pus si vasul pt supa, tb pusa apa in el sau se depune de la aburi, condens? Sunt planta si-n carte nu scrie nimic daca se pune apa sau nu.... de aburit abureste intr-o veselie da-n vas nu s-a depus nimic.... no?
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
lauramiron spune:
Otilia, Camelia, Darling sa va traiasca cozonaceii si sa creasca frumosi si sanatosi!!
Camelia, eu cred ca nu are nimik daca mergi cateva zile cu laptele combinat, chiar si mai mult. Daca asa ti-l accepta, nu vad de ce ar trebui s-o fortezi sa accepte direct formula a doua. Poate are gust diferit si nu-i place, sau are nevoie de mai mult timp pentru a accepta noul gust
Vorbeati de gradinite...eu stiu ca la stat (nu vorbesc de cele particulare care au propriile reguli) pana la 3 ani nu ii primesc la gradinite sau camin, ci doar la crese. Pentru gradinite/camin copiii trebuie sa stie sa manance singuri, sa mearga la wc singuri, nu ii primesc cu biberoane cu lapte. Sigur ca se fac exceptii, mai ales daca avem vreo cunostinta pe acolo, ca doar asa e la noi
In alta ordine de idei, ieri am tuns-o pe Cati...cu masina de tuns Eu am tinut-o in brate cu o jucarie si sora-mea a tuns-o cu nr.12 E super dulce, parca e o gogosica
Ii cadea parul foarte tare, prin toata casa aveam par de-al ei, ca sa nu mai spun ca in manute si in gurita avea permanet fire de par
Acuma e super
monicus spune:
Felicitari pentru rezultatele de la dr. Gata cu vaccinurle de 2 in 2 luni acum la un an, asa-i? Sanatate si va pup
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Am fost si noi la pediatru astazi.Alexia are 7300 gr (a luat 200 gr luna aceasta) si 67 cm.A plans la vaccin de mi se rupea inima...Bine ca a trecut... Tuturor cozonaceilor vaccinati azi le uram o noapte linistita si fara reactii adverse! Eli,Mav mult succes la sofat! Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
monicus spune:
Multumesc frumos pentu vot si pentru vorbele calde.. Pupici..
citat din mesajul lui anca_27 Monicus, votat si eu una-ntruna. Cat despre ajutor, mame....si la mine e cam la fel. Zic eu cu gura mare ca n-am nevoie de ajutor, insa, de multe ori, citindu-va, nu neaparat astept un ajutor, cat tanjesc dupa ce si cum ar trebui sa fie acum mama, sau bunica. Pe zibe o ia cu frica in brate, sau doar daca i-o dau eu, prea multe nu ma intreaba despre mine sau ea, si din toata relatia mea cu ea, incerc sa invat ceva - doar totul se intampla cu un scop, nu? - sa fiu eu pt zibe mama dupa care uneori tanjesc, prietena, confidenta, cea mai importanta persoana din viata ei, si TOT ce inseamna mama. Mav, tin pumnii la condus, e asa de fain, dupa cum spune si Eli Olivia, si la mine e nebuloasa cu dive, si-nca n-am inceput. Azi am luat un steamer si un storcator de fructe. Strocatorul e Moulinex, l-am incercat, e super, se poate colecta si pulpa ca sa nu-i dau suc chior, steameru e no name, dar pare ok, maine il testez si va mai spun. Mirtha, te-am intrebat ceva de steamer pe mess, ignora mesajul, ca planta de mine nu citise toate instructiunile. Bravegirl, cum esti astazi? Babyzapi, nu-mi aminti de ministrul muncii, ca azi efectiv de frustrare ca ne iau si cele 2 mil - si la mine situatia e cam ca la tine - mi-au dat lacrimile de frustrare, si l-am injurat cum n-am mai injurat demult... Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
oceanborn spune:
Monicus, si eu votez de vreo 3 zile si o sa continui cat ai linkul pus!
In legatura cu lupta cu lingurita.. de pe DC:
"O ultima mentiune despre mincarea solida
O parte din experienta de a consuma mincare solida este si explorarea ei de catre copii. Aceasta include pipaitul ei cu degetele si cu intraga mina, precum si incercari de as introduce singur mincarea in gurita.
Cit de mult sinteti gata sa tolerati din acest proces este o decizie care va apartine. Dar este important sa va reamintiti ca acesta explorare este un pas absolut normal care-i ajuta sa stapineasca tehnica mincatului cu mina. Sfatul nostru este sa-i puneti o barbetuta ca sa nu se murdareasca si sa-l lasati sa exploreze in voie mincarea. "
mami de Thomas
monicus spune:
Alexandra de cameliam, Elisa Andreea de Otiliav, Eduard de Darling. La multe lunitze frumoase pentru cozanacei frumosi.. Sa fie sanatosi si voiosi.
Pupic
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
anca_27 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, eu sunt cu ochii pe steamer, spuneti-mi repede...am pus si vasul pt supa, tb pusa apa in el sau se depune de la aburi, condens? Sunt planta si-n carte nu scrie nimic daca se pune apa sau nu.... de aburit abureste intr-o veselie da-n vas nu s-a depus nimic.... no? |
Nu-mi mai raspundeti ca m-am dumirit cat de cat, si cu ajutorul Alinei pe mess. Modelul e www.zelmer.com/kitchen_appliances/steam_cookers/model_37z010/" target="_blank">asta, mai are un vas deasupra, in care eu credeam ca se aduna supa, da` supa se colecteaza de fapt dedesubt. S-o fi adunand si deasupra, da-n carte nu scrie, probabil tb sa adaug eu apa. In carte sunt instructiuni doar cum se fierbe orezul.
Am gatit in el piept de pui, cartofi, morcovi si alte albituri, si porumb, brocoli si ardei. Au iesit suuuper, am mancat ca porcii , avea dreptate Mirtha, dezvolta altfel gustul legumelor, si are dedesubt si-un locsor pt pus mirodenii, eu am pus usturoi, patrunjel, busuioc si oregano.
Na, ma opresc ca nu m-au platit astia sa le fac reclama... .
Monicus, votat!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
monicus spune:
Multumim frumos de vot. Pupici...
citat din mesajul lui oceanborn Monicus, si eu votez de vreo 3 zile si o sa continui cat ai linkul pus! In legatura cu lupta cu lingurita.. de pe DC: "O ultima mentiune despre mincarea solida O parte din experienta de a consuma mincare solida este si explorarea ei de catre copii. Aceasta include pipaitul ei cu degetele si cu intraga mina, precum si incercari de as introduce singur mincarea in gurita. Cit de mult sinteti gata sa tolerati din acest proces este o decizie care va apartine. Dar este important sa va reamintiti ca acesta explorare este un pas absolut normal care-i ajuta sa stapineasca tehnica mincatului cu mina. Sfatul nostru este sa-i puneti o barbetuta ca sa nu se murdareasca si sa-l lasati sa exploreze in voie mincarea. " mami de Thomas |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
monicus spune:
Multumim frumos de vot Pupici
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Nu-mi mai raspundeti ca m-am dumirit cat de cat, si cu ajutorul Alinei pe mess. Modelul e www.zelmer.com/kitchen_appliances/steam_cookers/model_37z010/" target="_blank">asta, mai are un vas deasupra, in care eu credeam ca se aduna supa, da` supa se colecteaza de fapt dedesubt. S-o fi adunand si deasupra, da-n carte nu scrie, probabil tb sa adaug eu apa. In carte sunt instructiuni doar cum se fierbe orezul. Am gatit in el piept de pui, cartofi, morcovi si alte albituri, si porumb, brocoli si ardei. Au iesit suuuper, am mancat ca porcii , avea dreptate Mirtha, dezvolta altfel gustul legumelor, si are dedesubt si-un locsor pt pus mirodenii, eu am pus usturoi, patrunjel, busuioc si oregano. Na, ma opresc ca nu m-au platit astia sa le fac reclama... . Monicus, votat! Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!
babyzapi spune:
Noi ne laudam cu o mare mozoleala cu mancarica. L-am imbracat pe Raphael cu niste hainute din care n-am mai reusit sa scot petele de suc de morcov si l-am pus in scaunul de masa afara in gradina. I-am dat cateva lingurite eu dupa care l-am lasat sa-si bage manutza in canuta si sa se serveasca singur...rezultatul : piure peste tot pe fatzuca lui, pe hainute, pe scaun... am avut grija doar sa nu-si bage in ochi ...mare distractie. Am zis ca o sa facem asta de 1-2 ori pe saptamana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii