*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*
Raspunsuri - Pagina 4
Amalia spune:
Cameliam sa va traiasca Alexandra si sa va bucurati de ea!
La multe lunite si pentru bb Elisa de Otilia si bb Eduard de Darling
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Citat: |
citat din mesajul lui cameliam Azi dam de baut, Alexandra face 6 luni! Imediat, imediat, la ora 12:10! La multi ani si pentru ceilalti cozonacei care azi fac 5 luni! Elisa Andreea de Otiliav Eduard de Darling_ Sa creasca mari si sanatosi! Noi o asteptam pe tanti dr sa vina sa ne vada, dar deja nu prea mai avem semne de raceala... Eu caut pe net o idee ce tortulet sa-i fac, sa-i placa ei cum arata si noua sa ne placa sa-l mancam Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
oceanborn spune:
Neata!
si noi ne-am trezit la 4 jumatate cu chef de povesti....acum a picat rupt.
Ieri am montat caruciorul sport si m-a apucat si pe mine nostalgia..cu toate ca landoul e ca si nou pt ca l-am folosit foarte putin, mai mult am folosit scoica..
Olivia incet incet intrati in ritm, lui Thomas nu-i place morcovul nici acum. Nu ma gandeam sa ne apucam inaintea voastra...dar noh, nu-s toate dupa cum ne planuim...
Thomas ieri nici la fructe si nici la legume n-a mai fost interesat sa tina lingurita ,si am murdarit doar bavetica.. deja e un pas inainte.
Aici chiar a venit vara! azi mergem la mare sa incercam apa pentru prima oara, cu vf-ul degetelor de la picioruse(i-am luat un set de lopatici si alte "scule "pt nisip...de parca anul asta s-ar juca cu ele dar ne-am gandit amandoi la aceeasi chestie cand le-am vazut...ce o sa ne mai distram ..eu si sotul, in nisip anul asta..)
Weekend placut va doresc tuturor!
mami de Thomas
Amalia spune:
Madutza LA MULTI ANI cu intarziere pentru ieri!
Sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!
Cum ai sarbatorit..sau astazi chefuiti?
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
oceanborn spune:
MadutaLa multi ani si tot ce-ti doresti!(pt ieri)..
noroc cu Amalia...
La multe lunite pentru cozonaceii ce serbeaza astazi :
Alexandra de Cameliam
Elisa de Otilia si
Eduard de Darling
mami de Thomas
madutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra am o intrebare incendiara mamicile de bb2, voi l-ati exclus total pe bb3 din planuri sau va mai ganditi? eu trebuie sa pun in pod hainutele masura 56-62 si ma ia asa o nostalgie cand ma gandesc ca nu o sa mai imbrac nici un bebe cu ele ... ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Nu l-am exclus deloc, chiar ne gandim cand sa il proiectam. Numa ca sa vedem daca se va putea cu problemele mele de sanatate. Oricum, eu as vrea sa si infiez, sotul nu.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
madutza spune:
Multumesc Amalia si Ocean! Mai bine mai tarziu decat niciodata. Cine mai are acum timp si stare sa se uite prin toata listuta, va inteleg fetelor!
Ieri am scos familionul la un restaurant + o familie de prieteni care caum locuiesc in Canada si au venit in vizita. Au si ei un baietel cu fix 1 luna mai mare decat Andreea. Cu ocazia asta am discutat despre cul acolo la cresa se da laptele direct din frigider, copiii sunt tinuti numai pe jos cu usile si geamurile deschise, cum sunt mai mult dezbracati...M-am simtit bine si m-a apucat in acelasi timp tristetea pentru ca e posibil sa nu ii mai vad poate 10 ani de acum.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
babyzapi spune:
Neatzaaaa!
La multi ani cozonaceilor sarbatoriti azi!
LA MULTE LUNITE ALEXANDRA, bebelina CAMELIEI
Va dulce pe toate, am multe de facut si nu pot sa stau mai mult acum. Revin mai arziu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Madutza,La multi ani cu bucurii,impliniri si tot ceea ce iti doresti!
La multe lunite pentru cozonaceii sarbatoriti astazi: Alexandra de Cameliam ,Elisa de Otilia si Eduard de Darling!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Otiliav spune:
Neata!
Va invitam si noi la si , ce a crescut bb. E o varsta tare frumoasa, rade in hohote mai mereu, face mutrisoare, face brrr, brrr, rade la titi. Apropo, mi-a dormit vreo 7 ore (am fost afara si in vizita la o vecina cu 2 copii si a obosit rau) si de dimineata nu ma mai puteam misca de pietre. Norocul meu ca a facut fata si a supt de 2 ori pana acum ca deja ma gandeam ca mi-a facut cadou de 5 luni prima mulsoare manuala.Ei si uite asa bifaram 5 luni de alaptat exclusiv, pana acum nici o picatura de lapte praf. E adevarat ca am fostmai relaxata a doua oara dar e si ea mult mai cuminte.
Multumim de urari, vi le intoarcem inzecit!
Alra, noi ne gandim serios, nu ca am vrea baiat. Daca s-ar intampla curand de preferat sa fie tot fetita. Hainute pastrez cateva de amintire, restul le dau, nu stiu ce sa fac cu carutul/patutul ca nu avem asa spatiu. Cu Elisa a mers tare bine si frumos crescutul, nu mai avem in cap sperietura de bb cu care am ramas dupa primele luni cu Ana. Si cand le mai si vad cat de frumos se inteleg .
Am citit multe raspunsuri si m-am bucurat ca sunteti obiective. Chiar ati observat ca si Ana are o mica diferenta, la ea este chiar pupila o idee mai mica. Cu Elisa m-ati luminat ca, are falcuta putin mai mult peste ochisorul drept. Si eu care ma gandeam sa nu cumva sa aibe canalele lacrimale infundate sau ochisorul umflat. Cand va creste probabil se va vedea mai putin. Fratele meu a fost operat la un ochi iar fratele sotului are niste dioptrii complicate rau. Face parte din farmecul lor .
Ii spuneam ieri Anei ca asa o pupam si pe ea toata ziua. La care ea tare afectata imi raspunde: "Da, si eu trebuia sa indur..." .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
lauramiron spune:
Otilia, intr-adevar se vede diferenta la ochisorii Elisei in unele poze...dar este atat de dulcee, cu falcutele alea numai bune de pupat Iar in cada sunt superbe amandoua!!
Si noi le facem baie impreuna in cada mare, doar ca tati intra cu ele si o tine pe Caterina. Tati e responsabil de baia Rebecai de cand am bagat-o in cada mare si pe ea, adica de pe la 7 luni fac baie impreuna (tati cu slipi, of course). Este momentul lor
Diamisha, eu m-am intors la lucru cand avea Rebeca 5 luni, ma refer la prima nastere. Pana la un 1 an am mers cu 6 ore, dar nu m-a intrebat nimeni daca alaptez! Ei m-au chemat si asta a fost conditia mea ca sa ma intorc asa curand. Cei de la Serviciul Personal mi-au spus ca legea imi da acest drept, deci n-a fost nici o problema. Acuma....nu stiu daca s-a modificat ceva la lege de atunci, poate depinde si de angajator.