*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (49)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Multumim de urari!

Laura, Alra - da, asa o sa fac, perseverz un pic cu NAN, NAN2 combinat cu NAN1 cateva zile, poate se obisnuieste...
Monicus - votat in fiecare zi
Anca - poate nu te-au platit sa faci reclama, dar eu salivez deja de la ce-ai povestit tu acolo cu steamer-ul... ma gandesc sa luam si noi

De maine incepem si noi cu a doua masa diversificata, supica crema de legume. Eu in reteta de la dr am brocolli si conopida, insa am citit despre ele ca ar cam da gaze si pot crea disconfort in burtica... voi ati dat asa ceva la bebei pana acum?

Mi-a mai zis si ca pot sa-i dau biscuite in fructele de dimineata si apoi cu iaurt seara la 18. Si sa las stresurile cu glutenul ca nu-i cazul.
Cereale a zis ca sa nu-i dau deloc.
Sunt un pic nedumerita, recunosc...

Edit: am uitat sa zic, cu raceala suntem ok

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ne-am hotarat sa ne plimbam prin Cismigiu azi. E tare frumos afara!Plecam

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Buna dimineata si de la mine!

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Neata mamicutelor!
Va ofer o calda! Imi e un somn de mi-am rupt falcile de la atata cascat. Luca s-a gandit sa coaca un kk de dimineaa si probabil ca l-a sacait burtica din cursul noptii si dai si te scoala...23, 24, 2, 5...si la 6...fugiti ca ne muta nasul!
Asa ca acum butonam amandoi calculatorul si-l privim cu jind pe tati care s-a culcat la loc. (adica eu il privesc..)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mai, ai nostri baieti s-au vorbit. Si eu am avut acelasi program, cu trezit la 23.30, la 1, la 2.30, la 4, ca la 6.30 sa culmineze totul cu un kk care a iesit prin body si salopeta, de l-a manjit pana la umeri....Ne-am trezit si l-am schimbat, a supt, dar ti-ai gasit sa mai doarma! Si acum el povesteste si se joaca (asta cand nu se scarpina), eu il pazesc de scarpinat cu ochii carpiti de somn si tati doarme in sfarsit linistit. Uf!

Ti-am vazut mezinul in vanutza! E un frumos!

Mai, mamici, pe la ce varsta se pun ai nostri prunci sa doarma mai mult de ora 6-7? Si sa nu-mi spuneti ca la adolescenta!!!

Ami, Oti, Diana si celelalte mamici cu puiutzi mai mari de 3 ani: cum dorm cei mari?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

La multi ani Madutza!

La multi ani Alexandra, Elisa si Eduard!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Andy. Imi pare rau sa te dezamagesc, David a ramas la fel de matinal si acum. Nici macar anul asta ca a inceput scoala, nu l-a facut sa se scoale mai tarziu. Rar se mai trezeste pe la 8..
Diferenta este ca el nu ne mai deranjeaza de multi ani. Se trezeste si-si face de lucru pana ne trezim noi.

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Mai, mamici, pe la ce varsta se pun ai nostri prunci sa doarma mai mult de ora 6-7? Si sa nu-mi spuneti ca la adolescenta!!!

Ami, Oti, Diana si celelalte mamici cu puiutzi mai mari de 3 ani: cum dorm cei mari?

Andy, mami de Andrei

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Interesant punct de vedere al doctorului vostru...ma refer la biscuite vs. cereale. Adica de ce-o fi mai bun biscuitele care are si zahar, si grasimi hidrogenate, si ceva E-uri pe acolo decat cerealele simple?! Sau se referea la ceva biscuiti speciali pentru bebelusi?
Cat despre gluten, nici medicul nostru nu ne-a stresat cu asta.
Eu inca nu i-am dat nici brocoli si nici conopida, insa stiu ca sunt tari unde se incepe cu conopida (Alra de exemplu i-a facut lui Nicolu') Brocoli ii voi introduce zilele urmatoare, conopida...nu stiu de ce n-am incredere....poate pentru ca eu n-o suport

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Multumim de urari!

Laura, Alra - da, asa o sa fac, perseverz un pic cu NAN, NAN2 combinat cu NAN1 cateva zile, poate se obisnuieste...
Monicus - votat in fiecare zi
Anca - poate nu te-au platit sa faci reclama, dar eu salivez deja de la ce-ai povestit tu acolo cu steamer-ul... ma gandesc sa luam si noi

De maine incepem si noi cu a doua masa diversificata, supica crema de legume. Eu in reteta de la dr am brocolli si conopida, insa am citit despre ele ca ar cam da gaze si pot crea disconfort in burtica... voi ati dat asa ceva la bebei pana acum?

Mi-a mai zis si ca pot sa-i dau biscuite in fructele de dimineata si apoi cu iaurt seara la 18. Si sa las stresurile cu glutenul ca nu-i cazul.
Cereale a zis ca sa nu-i dau deloc.
Sunt un pic nedumerita, recunosc...

Edit: am uitat sa zic, cu raceala suntem ok

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Daaa, vin si eu in completarea Amaliei s-o dezamagesc pe Andy nici Rebeca nu doarme mai mult de ora 8 decat extreeem de rar, de cele mai multe ori e in picioare la ora 7 Diferenta fata de David al Amaliei este ca Rebeca nu-si cauta de lucru singurica, ci ne trezeste imediat si cu siguranta ii trebuie ceva care inseamna ridicat mami sau tati din pat

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Andy. Imi pare rau sa te dezamagesc, David a ramas la fel de matinal si acum. Nici macar anul asta ca a inceput scoala, nu l-a facut sa se scoale mai tarziu. Rar se mai trezeste pe la 8..
Diferenta este ca el nu ne mai deranjeaza de multi ani. Se trezeste si-si face de lucru pana ne trezim noi.

Citat:

Andy, mami de Andrei

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Aoleu, Laura! Pai eu speram sa fie asa cum zice Amalia...Si nici daca ii lasi desene pregatite nu merge? Pai asa, pana incep ei sa doarma mai mult, ne obisnuim noi sa dormim putin! Asa, ca parintii nostri....

Andy, mami de Andrei

Edit: acum m-am uitat sa vad diferenta de varsta dintre David si Rebeca....ooo, deci mai sunt sanse..... Ami, de cand nu va mai deranjeaza David?

Mergi la inceput

Andy, cu alte cuvinte....imbatranim

Citat:

Aoleu, Laura! Pai eu speram sa fie asa cum zice Amalia...Si nici daca ii lasi desene pregatite nu merge? Pai asa, pana incep ei sa doarma mai mult, ne obisnuim noi sa dormim putin! Asa, ca parintii nostri....

Andy, mami de Andrei

Edit: acum m-am uitat sa vad diferenta de varsta dintre David si Rebeca....ooo, deci mai sunt sanse..... Ami, de cand nu va mai deranjeaza David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Andy noi am avut ocazia sa-l mutam pe David in camera lui abia la 5 ani. Pana atunci a dormit cu noi in camera, in pat separat (stateam in garsoniera).
Stiind care ne sunt conditiile, am incercat de la bun inceput sa-l invatam sa ne respecte orele de odihna, asa ca dupa 1 an cand a inceput sa inteleaga ca se doarme...cel care se trezea dis de dimineata cand facea el ochi, incerca sa-l tina cat mai linistit sa doarma celalalt. Ne jucam..da' mai in liniste...si duceam degetul la gura ca "face nani tati...sa nu-l trezim".
In jur de 2 ani a inceput sa se joace din ce in ce mai mult singurel si-i era suficient ca suntem cu el in camera (chit ca dormeam)...nu mai cerea concursul nostru la joaca in cursul diminetii de fiecare data. Exceptii au existat mereu...

Citat:

Andy, mami de Andrei

poze cu minunile mele

Mergi la inceput