Copilasi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
roller025 spune:
Buna dimineatza!
Irinuca, totul e bine cand se termina cu bine!
Monica, pompoane pregatite! Va fi usor, stai linistita! Pupici!
POze vad deseara acasa, aici n-am voie
Roxane, sa-ti traiasca crestina!
Pupe si fug la munci. POate dupaamiaza scap la un shopping... Asta daca nu trebe cumva sa-mi iau alta masina de spalat, ca a mea cam face fitze de vineri...
O saptamana usoara!
g_ioana spune:
Neatza,neatzavine vara bine-mi pare,tralalala
Azi sunt bagata in facut dosare,mi-am pregatit actele sa-mi depun dosar pentru avansare pe post si i-am facut dosarul si mandrei pentru avansare la grupa mare
Doamna Bibi maine suntem cu pampoanele pregatite
Alicecum esti azi?
Vivia cum a fost la munte?
AndreeaP este gata bagajul de spital?
Daria intrebai de Amironeanu,eu din pacate nu stiu nik,dar poate se indupleca Anjelica noastrasi ne scrie,ca parca Stefania era colega de gradi cu Rares.
Sa avem o zi excelenta,revin cand imi iau pranzul,ca nu-mi pica bine daca nu ma uit la poze si nu va cetesc
edit:ieri am fost la shoping cu mandra sa ne marim colectia de sepci si palariute...a vrut din start "o sapca jumatate de baieti si jumatate de fete"asa ca i-a placut asta
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/mai%202009/?action=view¤t=P5091248.jpg
azi sper sa o conving sa-i iau si o palariutza
leeloo2004 spune:
ioana - e foarte frumoasa sepcuta!
Dna. Bibi eu am pregatite...o prietena de-a mea a nascut ieri desi era programata la cezariana pe 18...! Bafta miine si tinem pumnii sa decurga totul cu bine!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
eladea2005 spune:
nu m-am abtinut sa nu ma uit la pozele voastre...
Roxana, sa-ti traiasca printesa...
poza asta e superba..
http://family.webshots.com/photo/2264249990088100014KxPeyu
sa fiti sanatosi si fericiti!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristalina spune:
Buna ziua!
Ce bine e acasa!...:)))
Roxi, sa va traiasca micuta crestina si sa va umple viata de bucrii alaturi de fratiorul ei. Tare frumoase poze...
Doamna Bibi, si eu sunt pe pozitie cu pampoanele pregatite...
Sunt in fuga (cum altfel) ca s-au intamplat multe chestii la servici si trebuie sa recuperez. O saptamana excelenta sa avem, sper sa recuperez si pe DC...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Buna ziua! E o vara si un soare de imi vine sa fug pe dealul inverzit care se vede de la geamul biroului!
INA, LA MULTI ANI!
MONICA (D-na Bibi), suntem alaturi de tine, fii curajoasa si sa ne dai vesti cat de repede poti!
Irinuca, esti o eroina daca ai suportat atatea, ma bucur din tot sufletul ca acum e bine!
ROXI, sa traiasca micuta crestina, e superba! Iar colegele mele (care imi fac galerie cand ma uit la poze cu bebei superbi) au spus ca si mami arata foarte bine (si a fost remarcata si doamna eleganta in costum alb ).
MONICA, bine ai revenit, asteptam jurnalul post-calatorie!
IOANA, si eu trebuie sa fac sportul asta cu sepcile, am ramas doar cu trei din colectia impresionant de anul trecut, au ramas mici si si-au schimbat proprietarul.
Noi am avut un week-end frumos, am profitat din plin de soare dar trebuie sa ma mobilizez sa incarc acumulatorii sa fac si eu poze
Sambata am fost la niste prieteni la casa, s-a jucat Matei 5 ore non-stop, iar ieri am fost cu iubita lui consacrata in Gradina Botanica, unde ma intreba:"Mami, pot sa imi fac pantalonii de comanda?" Si pentru ca i-am dat voie, s-a rostogolit prin toate tufisurile si a alergat ca un ied.
Va pup, o saptamana frumoasa!
szivarvany spune:
fotografii din we-ul oradean
Ioana, superba Gorodica orice zici tu de palariute, ea e frumoasa foc
Cristal, spor la munci, ce-ti fac galustile ??? Te iubesc mai mult dupa atatea cadouri ?
Spor la treburi tuturor
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
carmenp spune:
roxana, sa-ti traiasca mica crestina, vazut pozele sunteti tare frumosi
vazut si pe gorodica,giulika si baietii lui gabi, sunteti frumosi cu totii
madam bibi, nastere usoara, acu preg pampoanele
irinuca,
edit, andrea mironeanu este bine dar foarte ocupata motiv pentru care intra rar pe dc
de cind am citit articolu` pe dc despre pengasus mi`e greata de moor
philip spune:
am vazut poze frumoase cu giulika, maria si in week-end niste poze mai vechi cu frumosii lui gabi. pupam gasca.
si ca sa va raspund, DA, bagaju-i facut de vreo 2 saptamani, mare branza oricum n-am in el, intr-un fel m-as bucura sa nasc inainte de data cezarienei, unu ca ma termina spatele si doi c-ar iesi taur :) pe de alta parte unde e mai bine ca la mama in burtica asa ca daca vrea sa mai stea, nu ma supar.
am muncit week-endul asta ca nebuna asa ca azi is mai obosita ca vineri.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea