Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Mamagiuliei, merci de adresa, a cui este de fapt? am trimis azi in pauza de pranz, as fi dorit sa trimit mai mult, dar cea mai mare problema e cu trimisul prin posta si regulile lor stricte de greutate si dimensiuni. Am trimis direct la mama, ca ii trebuiau si ei sandalele baietelului meu cel mic.

Acum cum credeti voi, ori vine cineva la mama sa le ia (cred ca ajung joi), ori le duce ea undeva in Ploiesti. Ea nu conduce si nu prea calatoreste din cauza de coada (carucior, etc). Sau poate Andreea (s) poate sa treaca? Nu stiu cum o sa poti, andreea, ca tu stai parca in Bucuresti? Iti dau adresa mamei mele din Ploiesti? Sau e mai bine sa ii trimit pe ai mei la adresa aceea pe care mi-a dat-o mamagiuliei??

doamna Bibi, ma intrebam eu daca te-ai impacat cu sotul sau bebe e cu noul partener. Bravo, welcome to the club.

Deschid mai jos lista de cuscre, deja m-am enervat, nimeni chiar nu vrea sa fie cuscra mea ????

Acum ma simt nasol ca va pare rau pentru mine, totul a trecut si imi vine sa rad de toate cele care s-au intamplat. Acum am si eu niste intrebari care au ramas cu semn de intrebare, poate va exprimati o opinie: De ce oare avea fosta mea soacra geanta plina de tzinte? Pe fundul gentzii lasate in urma in fosta casa matrimoniala am gasit un pumn de tzinte de-alea de icoana????
Vi se pare normal sa ii ia nepotului care implinise 1 an de ziua lui un iepure viu, mai ales ca a doua zi copilul zbura inapoi la Londra?
Also, ne tot spunea ca are cancer la stomac. Asta in 2004. Se poate asa ceva? Si daca avea, nu murea pana acum.
Intreb si eu, nu dau cu parul.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Pozele recente

Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009

Poze cu Andy, Mamy si Ady

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Irrinuca, daca nu parasesti si tu trupa de piticlonti, uite vin eu de cuscra aici e "da printzess"

Mneatza la toata lumea.
Semnez rapid condica, la 11 plec la sedinta si cumparaturi, mi-am luat zi de concediu.
Ce bine ma simt

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Irinuca, eu trec prin Ploiesti de obicei in weekend cand ma duc cu Matei la Breaza. Deci pot trece probabil saptamana viitoare. Sau, pot sa il sun pe Alin sa ii spun sa se vada cu mama ta in Ploiesti cumva. Spune-mi cum vrei si rezolvam cumva.
In alta ordine de idei, nu iti mai pune intrebari legate de fosta soacra si cadouri si tine... Poate e mai bine sa nu intelegi lucrurile astea. Eu nu ma mai intreb de mult de ce face fosta mea soacra lucruri ciudate. Ultima oara cand m-am umplut de nervi a fost cand s-a apucat sa vorbeasca de fata cu Matei despre ce "femeie usoara" (s-a exprimat mult mai direct) sunt eu (era foarte ofticata ca i-am parasit baiatul). Reactia copilului: Eu nu mai vreau la bunici ca vorbesc urat despre mami.

Au talentul tampit de a-si da singure cu stangul in dreptul. Eu mi-am propus sa tin minte toate astea ca sa nu fac la fel cand voi fi soacra.

M-as oferi de cuscra dar nu cred ca ar fi bine :-)

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nastere usoara, madam bibi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Monica

Nu mai vb de foste soacre, ai mei socrii au uitat de Giulia de mai bine de 2 ani, nu ca inainte ar fi tinut minte cand e ziua ei

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dna. Bibi - uite aici grupa de - nastere usoara si bebe sanatos si mincacios! Asteptam vesti!!

Iirinuca - ce sunt alea tzinte pentru icoane?? Ca nu am mai auzit de asa ceva...Sa inteleg ca iti facea farmece? Nici eu nu ma pot iferi de cuscra ca tot doi baieti am "produs"... dar stai linistita ca nici eu nu mi-am "insurat" baietii inca...

Sunt prin zona la o cafea...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup iu gagicute!
Monique nastere usoara si refacere rapida, sa fiti sanatosi si bine cu totii!!
multumesc tuturor ptr urari si complimente. sunteti niste dragute ca de obicei.
trebuie sa revin ca mandra s-a trezit cu foamea in gat ca de obicei
sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Am venit repede sa prezentez si io pampoanele din dotare ! Deci, Duamna Bibi, nastere usoara si bebe sanatos si cumintel !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Monica nastere usoara!

Suntem cu gandul alaturi de tine

Roxi felicitari pentru micuta crestina. Aratati super cu toti in poze (si voi patru si Olivia & co )

Mergi la inceput