Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irrinuca, ma bucur mult ca acum esti fericita!
ina, la multi ani.
azi, aici se sarbatoreste Mother's day, asa ca Happy Mother's day tuturor!

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Irrinuca bine ca totul s-a terminat si acum esti fericita. Sa-ti traiasca puii mici si sa va bucure pentru toata viata.

Roxi sa-ti traiasca mica crestina. Tare scumpa este. Hei dar tu unde ai fost cand s-au conceput copiii? Nu da...dar parca nu vad nimic de la tine la ei.

Olivia cum mai e Luca cu gradinitza, ceva imbunatatiri. A mea e entuziasta, azi duminica s-a trezit, imbracat si-i spunea lui mamaie ca hai sa se grabeasca ca intarzie la gradinitza. Bine ea e in elementul ei printre copii.

Glumind acum: am si eu nevoie de un sfat...cum sa-mi educ barbatul? Copilul e unul normal, cu ceva fitze si codite, vorbaret, istet si inocent...dar barbatul e din ala cu idei de pe vremea bunicii, si nici macar...tot ce face fata e pentru ca e prea rasfatata sau ptr ca e mani****ta...si cica daca i-a spus odata ce e bine, deci mai greseste...hahaha, de parca lui nu trebuie sa-i spun de 100 de ori acelasi lucru...

Cristalina mama cand ai timp da-mi si mie ceva informatii despre scoaterea polipilor. Ca cica un medic din Romania ia zis ca are polipi. E posibil, ca respira aproape numai pe gurita noaptea. Si nu stiu daca sa-i fac sau nu, si daca da unde in Ro sau aici.

Andreea de Pupi ti-ai facut bagajelul de spital, ca nu se stie niciodata cand vine...deja esti in luna a 9-a nu?

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

seara buna tuturor
La multi ani Ina, sa fii sanatoasa si iubita si fericita!
aci cateva poze de la botezul Evei: http://community.webshots.com/album/571924137XmefYz
mandra dupa ceremonie a dormit... de la 1 pana la 5.... de nu mi-a venit sa cred. a fost exceptional de cuminte, hai sa o laud putin ca destul am capcaunit-o
Lia imi pare rau, sper sa fiti mai bine impreuna.
o seara linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Roxi - sa va traiasca micuta crestina Eva si sa fie sanatosa, sa va duca bucurii si fericire.

Si ca sa fie in ton cu generatia 2004 - stie cind trebuie sa se comporte. Asta e cel mai important ! Nasa ...e sora ta ? Ca mie mi se pare ca seama .

O seara linistita sa avem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Mai ce poze frumoase! eu n-am fost niciodata nasha Poate o alta consecinta a faptului ca am divortat (asta una la mana) si doi, pentru ca am plecat din tara si mi-am parasit cunostintele si prietenii.

Va rog sa nu va faceti probleme despre ceea ce mi s-a intamplat, poate era mai bine sa nu rascolesc trecutul, acum noi suntem super fain, toate sunt ingropate.

In alta ordine de idei, m-ati zapacit, fiecare are cate o cuscra... nimeni nu vrea sa fie cuscra noastra Bag masina decapotabila la mostenire

Asa cum am mai scris, i-am luat ceva lui Bradut, Nu am primit mesaj cu adresa, eu maine le trimit la mama la Ploiesti, ptr ca am si ceva pentru puiul meu mic. Va dau telefonul ei, va rog eu frumos, cine poate sa ii dea lui Bradut micul cadou as fi recunoscatoare.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Pozele recente

Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009

Poze cu Andy, Mamy si Ady

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rox, felicitari micutei crestine, f frumoase poze.

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Irrinuca, si ai pm.
Rox, super faine pozele, protagonistii si felicitari pentru micuta crestina (imi plac cerceii).
Andreea de Pupi, cum esti ?

Restu` de fete ? ... Haideti la semnat condica pt ca e luni

Eu revin cu poze, dupa ce le sortez.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele,o saptamina buna sa avem!

Am vazut pozele de la botez - Roxana, felicitari pentru micuta crestina, e o frumusete, ca o printesa!

Iirinuca - m-ai impresionat cu povestea ta, prin ce cosmar ai trecut...ma bucur mult ca acum esti fericita si ca iti este bine, meriti asta!

Noi am avut un weekend frumos, din pacate am uitat pozele acasa, dar promit sa vi le pun miine...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Bebe nu mai vrea sa stea la mami,vrea sa cunoasca lumea,asa ca maine dimineata facem cunostinta

Lia, si eu am divortat si Bogdan era chiar micut (6 luni),dar dupa un timp mi-am gasit jumatatea si este fff bine,Alex il iubeste de moare dupa el, Bogdan ii spune tati, sunt topiti unul dupa celalalt,acum vine bebe....indiferent de decizia pe care o iei trebuie sa te gandesti in primul rand la binele tau,deoarece copiilor le va fi bine DOAR daca tie iti e bine (si nu e o gandire egoista). Mult succes!

Fetelor,maine sa aveti pampoanele pregatite!!!!!!!!!

Iar mie imi urez (ca de obicei) curaj gaina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Monique, vom fi aici pe pozitii !
Sa anunti pe cineva prin sms, da ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput