Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cuscro, la multi ani!
sanatati, fericire si`un car de iubire alaturi de vasiliul al mare si al mai mic

hai, da`te gios din pat, sufla`ti nasu`, ia faringoseptu`, pune friptura la cupteur si
da`ne si noo o cinzeaca
pupicei si garofitze, pupicei si garofitze, pupicei si garofitze

gabi (roberta)
lio, hai sa-tz pove ceva, fina`mea, de altfel o tipa super puternica, fata de la tara si gata oricind de luat la trinta cu cine`i sta in cale;)) suferi ceva stari de depresie, lesin si palpitatii si ajunse la psiholog. stii care fu prima intrebare a dr? cind a facut ultima data ceva pentru ea, respectic masaj, shoping, d`astea. a recunoscut ca trecuse ceva vreme si ca`nafara de servici, casa,. cupil si barbat nu iegzecuta nimic. olivia are dreptate, la faza cu dusu cupiilor in colectivitate subscriu adinc si apasat
dario, ai un aer fresh, imi place, bravo
corina, io`s una din fanele tale si`mi lipsira postarile tale, sanatate Evei
mac sa vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Nu am citit nimic...caci nu-mi vad capul de treburi...de AMR 7 zile, dar 7 zile pline de examene, corectari, ceremonii de graduare..etc. Incerc sa recuperez asta seara...printre bagaje...dar nu am putut sa nu intru si sa va spun si voua unde a fost Adela ieri.
Am vorbit cu ea joi si cica vineri merge intr-o "discutie". Cum mami intr-o discutie? intreb eu...da mami, merg cu gradinitza intr-o discutie la munte...a nu v-ati prins inca... era vorba de excursie.
Asa ca puiul meu a fost intr-o "discutie" ieri la Bran...hahaha ce am mai ras...au fost in excursie ieri. Si din excursie asta a retinut ea...ca merge in "discutie" la munte.
Nu am reusit sa vorbesc azi sa vad cum a fost ca am fost la scoala, dar maine sun sa vad ce-mi spune din discutia la munte.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia- si eu mi-am pus aceeasi intrebare crede-ma. Deci nu ma supar, si eu spun lucrurilor pe nume. Nu-mi pare insa rau, a fost dreptul copilei de a se naste, cu voia si concursul nostru, s-a nascut si e o minune pt mine, nu regret nimic din ce am facut vis avis de nasterea lor. Eram constienti si lucizi perfect cand am conceput copiii. Nu ei sunt problema. Viata nu e simpla. Si daca noi nu avem atata suport nu inseamna ca trebuia sa decidem sa ramanem fara copii. Demult am inteles ca e falsa ideea ca poate copiii te instraineaza de celalalt. Nu copiii ci timpul si faptul ca oamenii se schimba in timp, ca vor ca nu vor, li se schimba prioritatile, nevoile, interesele, aspiratiile. Cine tine la cel de langa el tine in orice conditii, la bine, la greu. Am format o echipa si am vrut, ii iubim amandoi nespus insa poate ca noi nu ne prea potrivim. Eforturi face. Nu pot sa zic ca sta si se uita cum se destrama. Se straduieste, vrea sa tina familia unita. Daca era fix dupa mine nu mai eram impreuna de cel putin 3-4 ani. A insistat si insista ca se poate dar ca trebuie sa vreau mai mult. eu sunt adepta ideii ca o carpeala nu are rost, nu tine. uneori ma enerveaza asa tare ca-mi vine sa-i trag un sut.

Voi cugeta intens promit si voi decide nu numai dupa bunul meu plac ci si dupa ce cred ca le-ar fi bine copiilor, initial m-am gandit ca o plecare a mea cu copiii la bunici ar fi buna pt o perioada. Asteptam vacanta de vara sa termine bunica scoala si ii facem o vizita. Stam cat ne simtim bine, Danut n-o sa vrea sa stea prea mult pt ca are aici prieteni in vecini cu care se joaca zilnic, se viziteaza, sta numai cu urechea ciulita sa auda cand e strigat la joaca. Vrea calculator, jocuri, parcuri. Poate o saptamana o sa reziste mai mult nu garantez. Vedem...

oricum toate postarile voastre mi-au fost de ajutor, le-am citit, recitit, gandit, m-au mai ridicat din negura si cred ca unoeri tind sa cer prea mult si de la mine si de la cei din jur, si mai adeseori tind sa uit ca viata e totusi atat de surprinzatoare si nu intotdeauna ne rezerva numai lucruri placute, si e prea scurta pt a pierde din vedere ca e mai important sa ne bucuram de ce realizam, si sa iubim cat putem buburuzele astea mici ale noastre, sa le oferim multa caldura si protectie, ei detesta tristetea, scandalul, discutiile, ei vor doar sa rada si sa auda rasete si voie buna, planuri de vacanta, de distractie....si pt asta va multumesc, uneori am nevoie sa fiu trasa pe pamant, ca prea mult heliu strica la sanatate:) Orice am decide vom decide sa nu intristam sau sa socam copiii. Nu avem voie sa le facem asa ceva, pur si simplu. Daca i-am adus pe lume trebuie sa fim responsabili. Weekend in doi nu vom face pt ca nu avem cu cine sa-i lasam, e simplu. De mers mergem in 4 peste tot. In weekenduri mai mergem la bunici, la pescuit, la gradina zoo....ANdreea e dificila cu mancatul ca inca nu vrea sa mestece, asa ca la camping nu putem pleca in frunte cu blenderul:P Speram sa mergem undeva la munte insa sa vedem cum face sotul cu concediul
La mare in Croatia ar fi alta idee insa e obositor condudul mii de km pt o persoana si cu gripa porcina mi se taie cheful tot. Poate si pt ca-s obosita nu am chef de deplasari pe distante mari, e un stres in plus pt mine. In loc sa ma relaxez as avea in plus griji, ce gatesc fetei, cand gatesc, din ce, nu stiu, nu ma simt in stare. Poate toate astea par scuze penibile insa asta simt. Anul trecut a fost fratemiu cu pretena in concediu la mare in Croatia ca cica e mai aproape de noi si o fi mai bine decat la noi si au venit obositi ca doi caini, singurei ca n-au copii de crescut, li s-a remorcat masina din fata pensiunii, au avut de plata s-o recupereze, la pensiune conditiile nu au fost cele promise pe site, au platit in plus, plaja a fost murdara si abrupta, superaglomerata si galagioasa, piscina pensiunii colcaia de lume, drumul obositor tare, au venit morcoviti, si ei au 26 de ani, nu=s tarsaiti ca noi. Prietenii nostri cu Grecia au patit-o si mai rau, li s-au imbolnavit copiii rau pe acolo, au platit internari prin spitale, au avut accident de masina...teroare. O sa ziceti ca asa nu mai plecam niciodata nicaieri. Pai o sa plecam cand o sa simt ca ma tin balamalele si unde pot preintampina si rezolva cel mai usor cele mai multe dintre posibilele probleme ce pot aparea.

altceva...ma intreb daca exista o problema fizica pt care nu poate sa pronunte R defel. Poate fi asa ceva? ceva legat de limbuta? Pt ca oricat s-ar stradui nu poate si nu poate. Peste o luna are o poezioara de spus la gradi, noi mergem la FF la gradi:) adica doar la serbare anul asta scolar. El nu e complexat, si eu il inteleg perfect dar oare altii inteleg ce spune daca in loc de R spune L sau aproape nimic? Nu ma deranjeaza ca nu-l spune pe R insa ma gandesc sa nu fie ceva legat de fraul limbii. Asta sa fie cea mai mare problema a lui. Uite insa ca prezentator de stiri n/o sa se poata face daca va spune " Va invitam sa ulmaliti stilile ploteve, lamaneti aploape":)
Andreea pune P in loc de F peste tot...a fost comica faza de azi cand ii explica unui copil ca iepulele ei are ****l la gat. Si zbiera cat putea pt ca baietelul nu intelegea ce are iepurele fetei. Gesticula buburuza exasperata, isi ridicase sprancenele pe frunte si era intr-un crescendo continuu "ale ****l, nu telegi? ****l gat! nu fie fig" S-au inteles pana la urma, dar au oferit un show la care puteam taia bilete ca la teatrul lui Caragiale

buna dimineata!!! si noapte buna insomniacilor ca mine!
duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Astazi am facut niste shopping micutz pentru Bradutz, nu stiu la ce v-ati hotarat, eu am luat de capul meu. Am un Power Ranger blue de dimensiunea unei papusi, cu niste accesorii, o carte cu activitati peste 100 de stickere si masti etc, care acopera ariile de interes pirati-dinozauri, si un tricou de vara gen Beach. Mai am un noculetz de buzunar x si zero. as mai putea adauga, dar e problema cu trimisu', am impresia ca e o limita de 2 kg oricum la Royal Mail. Daca imi dati o adresa le trimit asap, sau le trimit la mama in Ploiesti. Nu sunt neaparat ptr ziua lui, daca pot ajunge la el sa il inveseleasca putin m-am bucura ft mult. Andy le-a ales, a fost astazi cu mine, si a intrebat ptr cine sunt, am explicat cat am putut. a inteles, apoi a inceput cu intrebarile: si cum il cheama pe baietel? Bradut. La faza asta a stat un pic pe ganduri, ca pur si simplu nu intelege ce inseamna. Vorbeste English sau Romana. Doar Romana. Sta in Aylesbury sau in tara Romania. Romania, sta unde sta si Buny. ahhh. Intr-un cuvand, vrea sa il cunoasca si sa se joace in parc, dar mai ales vrea sa se asigure ca stie cum se foloseste Power Rangerul. Nu stiu daca se va putea aranja treaba sau daca Bradut vine si la Ploiesti, vom vedea.

La Multi Ani sarbatoritei

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Pozele recente

Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009

Poze cu Andy, Mamy si Ady

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Lia, se vede treaba ca treci printr-o perioada tulbure, m-am gandit ca poate te ajuta cateva ganduri despre ce mi s-a intamplat mie. Sau poate te bag si mai mult in ceata? eu nu te pot sfatui (c animeni dealtfel) nici intr-un fel nici in altul. Pentru mine divortul a fost cea mai buna decizie pe care am facut-o vreodata, mai buna poate fata de decizia de a pleca din tzara de una singura.
Eu am fost o fire foarte independenta si nu am avut niciodata un prieten de prea lunga durata, cel mai mult a fost 3 ani. Nici nu am inceput cu prieteniile prea devreme, dar m-am indragostit mereu de persoane nepotrivite.
Am admirat intotdeauna, si deschis iti spun, si invidiat prietenele mele si colegele care au avut un singur prieten toata viata lor si s-au casatorit cu el si au sarbatorit 30 de ani impreuna. La mine nu a mers nimic, am dat-o in bara mereu. La un momendat am crezut ca ma casatores in Ro cu prietenul meu de 3 ani, dar am plecat din tzara si nu m-am mai intors si el nu a putut sa vina aici, si s-a rupt relatia. Aici m-am indragostit de cineva (nu roman) care a aflat ulterior ca are leucemie si m-a parasit ca sa nu ma faca partasa la tot ce se intampla. Dupa care l-am cunoscut pe primul meu sot, tot roman. De aici relatia incepe sa semenene poate cu a ta, poate cu cele mai multe din relatii. Ne-am vazut, ne-am placut, si eu eram destul de disperata sa vorbesc cu un om care are mai mult de patru clase si care are aceeasi cultura si origine etnica. Dupa 3 luni m-a cerut in casatorie, eu am zis da de frica virgula ca nimeni nu o sa ma mai ceara vreodata. M-am gandit atunci, amandoi avem facultate, amandoi avem mame contabile, amandoi suntem romani, amandoi suntem crestini, ce poate sa mearga prost? Asa ca a urmat cununia civila in Anglia si nunta mareata in stil romanesc in - evident - Romania.
Acum, treburile cu familiile au inceput sa se strice de pe la pregatirile de nunta, cand mama lui a vrut flori de pus in piept mai mari pentru familia lui pentru ca aveau mai multe facultati decat familia mea de tzaranoi. Apoi a mai fost o faza unde mama lui a sunat-o pe mama mea cu doua zile inainte de nunta si a zis in telefon cu vocea aschimbata ca a murit, adica "Mama lui B. a murit". Mama aproape si-a inghitit limba. Si au urmat fel de fel de discutii la care nu le-am dat mare importanta pentru ca m-am gandit, ea e acolo, noi o sa traim aici, la sute de mile, nu ma afecteaza.
A urmat o scurta viata de familie unde el pur si simplu nu prea functiona sexual si unde eu am descoperit pe aici ca am fel de fel de probleme si niciodata nu o sa am un copil. Am fost internata in spital si el, dupa ce m-a lasat acolo, a plecat ca "are de lucru". Duminica. Care va sa zica de lucru la calculator, proiecte, naiba stie, dar nu cred. am trecut mai singura prin transfuzii si operatii si tot. au urmat fel de fel de situatii penibile. a urmat faza can am ramas gravida, am fost cea mai fericita, pentru ca mi-am demonstrat mie insami ca sunt instare sa fac un copil. a fost si el foarte incantat.
A urmat o perioada grea cand mama mea a venit sa stea la noi sa aiba grija de mine cu sarcina. A ramas pana a nascut. Mama si el nu se intelegeau, dar mama, cu capul ei de contabila, a observat multe si nu a vrut sa-mi spuna ca sa nu ma faca sa avortez spontan. S-a nascut copilul, mama a plecat acasa, am ramas doar noi doi, eu in concediu de maternitate. Lucrurile nu au fost prea rele, atata doar ca am fost tratata ca o femeie de casa, dumnealui venea acasa in fiecare zi la pranz si astepta altceva de mancare in fiecare zi. La pranz si la cina. Restul timpului eram in pat cu ady, ca il alaptam non stop. Moasa a observat sa sunt cam deprimata, la o ultima vizita am izbucnit in lacrimi, i-am spus ca ceva nu e in regula cu viata mea si nu stiam ce. Modul de viata (poate clsic romanesc), felul cum se purta cu mine, nu stiu ce. Incepusem de un an facultatea de drept si trebuia sa mergem la cursuri in fiecare sambata. Dumnealui a inceput sa se lege de chestia asta. De ce trebuie el sa treaca prin toate astea, sa aiba grija de copil in fiecare sambata. Chin. Ma mulgeam in WC la colegiu si ii pasam laptele afara sa i-l dea. apoi a inceput s abea din ce in ce mai mult, sa injure, si sa se uite la poze pe net. Deja mi se umpluse paharul.
a venit vremea sa ma intorc la serviciu, si in loc de mama mea a venit mama lui sa aiba grija de Andy sa pot merge la lucru. Asta a pus capac la tot. Chestii marunte si de domeniul incredibilului au urmat: Ma intorceam seara la 7-8 lihnita de foame, ciorba pe aragaz, da sa-mi pun: Nu atinge, e ciorba lu mama de regim. altceva de mancare? Nimic. Vasele spalate, dar numai ale lui. Farfuriile sau cestile mele lasate deoparte. Cand era sa le spal, ca plecam la 6 dimineata. Iad. Pana cand, de suparare, m-am inchis in mine. a urmat ziua care a pus capat la tot, unde andy plangea, avea o raceala, eu l-am luat langa mine sa-l linistesc si el cu mama lui au venit sa ma tina fortat de maini si sa il ia pe andy de langa mine. M-au impins, zgariat, el mi-a dat cu sutu, si... am chemat Politia. Cea ma mai umilitoare zi din viata mea. Cateva zile dupa, el m-a aruncat din masina in mers, am cazut pe trotuar si mi-a aruncat geanta peste mine: de ce te porti asa cu mama?
zilele care au urmat am mers inca la serviciu, dar am condus singura masina, nici nu aveam carnet englezesc cum cere legea. Lucram la 60 de mile de unde locuiam. seara ma inchideam in camera cu piticul, si stateam in pat. Tot ce auzeam era: Ce e al ei din casa? arunca-i-le in strada. arunc-o cu totul in strada. De unde oi fi gasit tu tzarancutza asta? Alta mai buna n-ai gasit? De supare am slabit de la 65 de kg la vreo 47, numai in saptamana aia. Ce am mai auzit de el, nu vreau sa reproduc. Umiliri de cel mai josnic grad.
Intre timp nu m-am mai dus la facultate, si colegul meu cel mai bun, actualul sot, m-a sunat sa vada despre ce e vorba, impreuna cu o alta colega. Nu am putut vorbi, dar banuiau ei ceva. Colega asta a mea m-a sunat din nou si mi-a zis ca am mai multe drepturi decat cred.
Nu am divortat mai devreme pentru ca nu stiam ca pot ramane in casa cu copilul. Mi-era teama ca ma lasa cu toate datoriile pe cap si eu castigam numai un minim de salariu ptr concediul de maternitate, apoi cand am reinceput munca un salariu ft modest.
Am mai trait impreuna in aceeasi casa de la evenimentele din ianuarie pana in august, cand politia l-a dat in cele din urma afara din casa. am trait cel mai mare cosmar al vietii mele, ajunsesem o epava. Mi-a ;uat fiecare membru de familie in parte si le-a facut rau, mamei mele, a incercat sa ii opreasca pensia medicala, tatalui meu i-a trimis poze cu mine dormind si mazgalite peste, la el la serviciu, emailuri trimise la serviciul fratelui meu, la serviviul actualului meu sot, la cealalta prietena spunandu-i ca eu cred ca este o vaca grasa. Emailuri la toti prietenii stiuti si nestiuti, spunand ca vreau sa omor copilul ca l-am lasat cu bratul de la mizer sa-si scoata ochiul. ah, as puta scrie un roman. Sau poate am si scris, imi cer iertare. Divortul a inceput, prietenl meu m-a sustinut, totul a durat cel putin 3 ani...
Am fost doar prieteni, apoi am ramas impreuna. acum aveam inca un baietel impreuna. am ramas impresionata cat de mult a putut sa faca pentru celalalt baietel care nu este al lui si cum l-a crescut ca pe propriul lui copil. Imi face in fiecare dimineata ness romanesc (din ala frecat), ma iubeste nelimitat, imi ia flori, imi trimite un mesaj de buna dimineata in fiecar zi la serviciu, imi maseaza picioarele cu crema mea preferata in fiecare seara ca stie ca sunt obosita, ar sari in foc pentru mine. Suntem impreuna de aproximativ 4 ani si desi ne certam si noi zilnic din nimicuri, il mai fac "neindemanatic" sau fel de fel, niciodata nu a zis un cuvant negativ despre mine, familia meau sau nimeni in general. Singurul pe care il uraste este fostul meu sot....
Ah, si vine cu mien la cumparaturi si asteapta rabdator ore in sir, vede de copii ca sa pot si eu "sa ma uit", it can't get better than that! Bineinteles, si eu am grija de el si ii respect opiniile si micile placeri. Singura parte negativa e ca m-am ingrasat
Ca sa inchiei (doamne ajuta), Lia, depinde de la caz la caz, eu nu cred ca aveam ce salva, perfectul meu sot ajunsese un monstru. De la nunta mea urasc nuntile mari, nu cred ca as mai avea vreodata o nunta asa fara sa imi amintesc cat de efemere sunt relatiile cu pompoane. Nu vreau sa generalizez, este doar un exemplu. O situatie de care m-am detasat complet. Nu uita, in acest caz, sotul (prezent) mi-a fost intai prieten de suflet, m-a inteles si m-a respectat, si apoi am inceput o relatie de convietuire!

Pozele recente

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Noapte buna si scuze pentru toate literele pe care le-am mancat, scriu pe intuneric mai mereu. Nu sunt analfabeta, dar cu dactilografia stau mai prost. vise placute x

Pozele recente

Andreas mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Irinucadoamne prin cate ai trecut...sa ai parte numai de lucruri bune de acum incolo si sa te bucuri de baietii tai,in frunte cu taticul lor grijuliu si iubitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Irrinuca, offf, bine ca s-a terminat partea rea !! Sa ai parte numai de zile senine si fericite si sa te bucuri de baietii tai, toti trei !! Multi si de la mine !!
Lia, [ !! Hai ca mai vin eu pe aici ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ce faci cuscreloo,nu esti la iarba verde si gratare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am avut o zi infernala azi ... nu sint la iarba verde/gratare, Florin a avut o nunta aseara si nu s-a intors inca de la Tgv ! Am aminat pe duminica viitoare, sper sa mai fie asa de frumos afara !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput