Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Lia - draga de tine , tu cum il descrii pe sotul tau e definitioa tipica a barbatului. Ca unii mai fac treaba fara sa fie directinati/ajuta ..e altceva - dar in general ( si asta mi-a spus-o soacra-mea !!!) sa nu te astepti la prea multe de la ei.

Ti-am citit msg de pe pg 1 si ca urmare.... m-am dus si mi-am facut abonament la gym pe 1an ...asa ca am lasat criza financiara la o parte si cind sotul a zis ca e o idee buna am si fugit pina nu ma lua remuscarile cum sa cheltui eu atitia bani ..etc .
Dar viata mea unde e? Si dupa 1h ora acolo....mi-am ridicat moralul - acum ma apuc de treba.

... m-am blocat la msg Liei - eu iti recomand sa iti lasi copii cu mama , i-ati sotul si plecati 3 zile , nu te stresa ca nu esti cu ei -mama ta a crescut si ea copii - bucura-te si nu lua hotariri in pripa.

va doresc cun wk-end cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pt cine vrea caine ca asa zice copilul eu zic sa va linistiti. Copilu nici nu o sa se uite la caine mai mult de 2 zile si ghici cine o sa tb sa curete, sa dea mancare si sa plimbe animalu? Vorbesc din experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA, nu incetezi sa ma minunezi cu pofta de viata! Stii ca de multe ori m-am re-montat citind postarile tale?

Azi sunt iar pe sub pamant srl ... ar fi trebuit ca parintii mei sa sarbatoreasca astazi 44 de ani de casnicie si mi-am aduc aminte ca la un moment dat am cumparat toate florile pe care le vindea o tanti amarata in piata si m-am intors acasa in loc sa merg la serviciu si i le-am pus mamei in brate. Si ca la cununia lor civila , colegii tatei i-au luat mamei o mie de narcise... si eu sunt topita dupa narcise...Sper ca nu v-am intristat...

Apropo de animalutze, eu am avut de-a lungul timpului 3 catei caniche albi. Primul l-am primit cand aveam vreo 12 ani si a trait 14 ani.
Matei isi doreste mai mult decat orice un animalut dar ma gandesc ca eu nu am cu cine sa il las pe el, ce sa fac si cu animalul?? Asa ca ii tot promit ca atunci cand vom reusi sa ne construim o casa adevarata ii voi cumpara si catel si pisica si iepuras si...
Gabi, mi se pare minunata ideea cu catelul trimis de mama, dar daca pateste catelul ceva, oare nu ar suferi si mai mult? Nu dati cu parul, e doar o idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta
Asta cu partea plina a paharului e de musai Pana e ceva picatura prelinsa prin pahar, exista speranta
Noah bine, eu sunt labila psihic, acum rad cu tot sufletul, acum mi se naruie toate si jelesc, dar tot cu tot sufletul

Eu am trecut in we pe la taica`mio si prietena lui, prima data de cand a plecat si el departe, ma scoate din minti tanti aia - e urata ca naiba nici nu ma pot uita la ea, casuta e faina, curata-bec, dar are un stil din`ala mieros si faaals de mor si in fiecare minut m-a intrebat cand o las pe Giulia acolo (sunt la 60 km de oras).
Taica`mio a tot frecat-o pe Giulik intreband daca o iubeste pe tanti, si tot insista si tot intreba, la care Giulia : NU, sec. Ma treceau nejte rasete Adik a vazut-o de vreo 5 ori, ce vor si-astia de la ea ?!

Marina, scuipa tot

Ina, in caz ca nu apuc sa intru in we, si te asteptam sa ne scrii !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, uite de-aia te iubesc eu pe tine, ai un suflet frumos. pup!

philip
36weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!

Am vazut in seara asta o tona de poze. Ma minunez continuu ce copii frunosi sunt in generatia asta! Asa ca nu mai nominalizez sa nu uit.

Am ramas si eu cu mintea la mesajul Liei. Draga mea, eu ce sa-ti spun... cred ca dedicatia ta spre familie si spre copii mai ales e nemaipomenita, dar uiti pe undeva ca trebuie sa ai ceva si pentru tine. Un mic lucru egoist. Incercai la un moment dat sa faci ceva de la domiciliu. Poate e bine sa-ti gasesti ceva pentru tine. Macar cateva ore o data pe saptamana. Iti schimba perspectiva. Ca t despre casnicii dupa o perioada lunga de timp... se spune ca trebuie sa te casatoresti cu cineva cu care iti place sa vorbesti, pentru ca asta vei face la batranete. Eu personal incerc sa tin ceva din scanteile acelea aprinse. Prin joaca si prin copilarii. Mai ales ca noi avem perioade lungi in care ne vedem doar in we. Ganduri negre m-au bantuit mai ales in perioadele depresive, dar... cred ca daca nu vrei nu faci. E simplu si e o decizie asa de mult lipita de tine incat am hotarat la acel moment sa iau viata asa cum e.
Cam atat cu filozofia de viata.

Cori, sanatate Evei! Poate nu va dura chiar atat de mult sa se vindece.

Daria, incerc sa ma gandesc de unde ai atata energie. Si te admir pentru cat de organizata poti fi! Si, draga mea, prea scurta e viata asta ca sa nu ne bucuram de fiecare moment al ei, fie el mersul la piata sau savurarea unui film in compania cuiva drag.

Alte vesti despre noi nu am. Sper ca we asta sa stam cat mai mult prin parcuri. Ieri Victor a fost la circ, i-a placut, dar am fost surprinsa sa-mi tranteasca ceva de genul: "au fost tot animalele de anul trecut si nenii aia cu motocicletele in ou" Nu ma asteptam sa-si mai aminteasca ceva de anul trecut, mai ales ca n-a stat o clipa locului.
Comanda lui Victor pentru ziua lui: aceeasi de anul trecut: un avion cu telecomanda. Ma ia cu frig pe spinare...

Ina, La multi ani pentru maine!

Va pupu dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

INA
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de toti cei dragi

Roller io mai tin minte comanda cadoului de anul trecut
Au copiii astia o memorie

WE frumos si insorit tuturor !
La noi s-au anuntat multe grade, asa ca sper sa fim mult pe afara

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Irina!!

Lia, io stii ca-s f directa. Tu aveai aceleasi probleme (daca nu-mi joaca feste memoria)si cind aveai doar pe Danut. De ce atunci v-ati ginditi la al doilea copil? Nu te superi ca intreb dar al doilea copil pe acest fond existent nu a facut decit sa adinceasca criza..si uite asa nimeni nu-i fericit si impacat! In alta ordine de idei, copii au nevoie de colectivitate..chiar cu riscul imbolnavirilor (care si ele sint ipotetice, nu obligatorii). In acest timp tu poti lucra sau consuma timpul ..pt tine, doar pt tine...si in ultimul rind cind ati fost ultima data toti 4 in vacanta, fie ea si doar de weekend? Poate ai fost dar nu ne-ai povestit..Ma gindesc ca daca ne-ai povestit ai vrut pareri/sfaturi..

Daria esti nemaipomenita...si-mi place ca lasi totul balta la o adica(curatenii, gatit..etc) si te dedici Giuliei!!

Robi,imi pare rau de Mateias..nu stiu ce sfaturi sa-ti dau..

Ioana, Maria este bestiala ..auzi este cam neastimparat!
Ma duc sa fac bagajele..miine asistam la increstinarea d-soarei Eva care apropo este super bebelus..cuminte (cel putin ziua )si apoi plecam la munte la bunicii mei. Daca am net pe acolo mai intru ..daca nu ne reauzim lunea viitoare.

Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare,
Incerc sa ma tin de cuvant si sa mai intru din cand in cand.
Daria, esti foare tare, mereu reusesti sa imi aduci zambetul pe buze. Pacat ca nu reusesc sa te "citesc" mai des.

Lia, eu nu stiu daca sunt cea mai potrivita persoana sa dea sfaturi, dar stiu asa: ca inainte sa renunti sau sa disperi ar trebui sa va amintiti amandoi de ce sunteti impreuna, ce v-a facut sa va apropiati, sa va iubiti, sa faceti doi copii. Mie mi-a uat doi ani de lupta pana am ajuns la concluzia ca nu are rost sa mai insist. Totusi, un divort nu e o decizie usoara si nici nu e cea mai buna solutie intotdeauna. Din ceea ce povestesti, eu cred ca ar trebui sa comunicati voi doi mai mult. Subscriu la sugestia Dariei: Bagati weekend doar voi doi fara pitici fara parinti fara job...

Ma duc la Matei ca alearga prin curte de nebun si ii strica florile lu' mama...

Despre cadoul lui Bradut subscriu la LEGO, e potrivit pentru orice baietel sau chiar barbat :-)

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI INA,SA FI FERICTA SI IUBITA!!
Vivia distractie placuta la botez,pupaceste-o pe Eva si din partea noastra...sa faci poze multe la munte la bunici....de obicei cand se joaca mandra cu tati si io-s in casa,iese un mic razboi si asa ca trebuie sa fiu arbitru ,cum in ultimul timp ii tineam partea lui tati,ea tinut sa ma atentioneze ca daca va iesi scandal,de fapt tati este de vina ca-i nebunatic...nu vreau sa ma gandesc cum va fi pe la 14 ani
Roxi sa aveti un botez frumos iar Eva sa fie cuminte...cica dupa botez cupii dorm mai bine!
Noi am fost vreo 3 ore pe afara,acum cupilul doarme,io ma vitaminizez cu inghetata si capsuni,pentru tura alergat prin parc..
pupicei la toata lumea

Mergi la inceput