Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Hop si eu dupa o zi plinaaaaaaaaaa
Raducu doarme deja asa ca pot sa scriu cateva cuvinte.

Noi azi am fost sa refacem stocurile..adica cumparat un curcan mare..viu..taiat..facut pachetele cu pieptul, ficatelul..bagat la conge, apoi mers in piata cumparat legume, fructe proaspete de la tarani, venit acasa..raducu papat 270 ml de supica {astazi-dovlecel, morcov,telina, ceapa verde, ardei gras, cartof si vitel+o aschie de unt}.
Legumele ii plac la nebunie..in fiecare zi mananca peste 200 de ml de supica..nu conteaza cu ce..legume sa fie..cu carne sau cu ou.Intentionez sa-i bag ficatel in curand.Noi inca n-am incercat rosia.urmeaza.

Apoi am fost la hypermarket dupa pampersi, servetele.Am gasit iaurt HUmana . Am luat cu caise si mar. I-au placut la nebunie. A mancat 2 astazi.
Am mesterit o placinta cu branza, o ciorbita de curcan..si acum tocmai am intrat in casa de la gratar.
Ce sa mai o zi plina. Gata..am dat raportul

Super ideea cu ochelarii..insa noi suntem deja bronzati

AlexaM vazut roscovan de Matei...e superbbbbbbbb

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

piolica, sunt chiar interesanti ochelarii. multzam de info

felicia, stiu, ca am intrebat

alexa,

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Noi am fost in parc astazi, de la 14 la 16, exact cand nu trebuia, parinti iresponsabili, m-am uitat dupa voi, dar normal ca eram printre putinii nebuni in parc la ora aia, cel putin cu copil atat de mic nu erau prea multi, cand ajuns eram lesinati de sete, somn, cap greu....asa ca am plecat la cumparaturi la cora

Despre ochelari de soare am tot citit vara trecuta, pentru beblusi e musai sa luam din cei mai BUNI altfel le afecteaza ochisorii, par foarte shic cei aratati de piolica, n-am citit ce scrie despre ei, dar parca m-ar tenta
Si o umbreluta ar fi tareee buna, mi se pare chiar utila, asa ii protejeaza tot corpul de soare, pana acum chiar mi se parea un pic inutila pentru ca avem copertina...he he cu copertina cu tot astazi avea piciorusele goale in soare

Mi-am luat si io o fusta scurta luni la prima ora sun la salon sa ma programez, poate nimeresc tot sambata fetili

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi azi toata ziua in curte la aer curat,apoi la pilmbare cu caruciorul si bicicleta,a fost ff frumos si cald

Alexia nu doarme inca,se cearta cu taica-su din patutz

Va si va doresc o duminica minunata

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cuscraam scris deodata

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Asa...si mai era ceva. Ce parere avei de ochelarii de soare pentru bebei. Am gasit ochelari de soare pentru bebe de la 1 an. Eu cred ca i s-ar potrivi de acum. Nu mi-as pune problema daca nu ar da semne clare de sensibilitate la lumina puternica...cum iesim din bloc...cum stranuta...daca bate soarele pe el (pe fata) se intoarce ...incepe sa planga...chiar si soarele de 5-6pm.
Il tin cu sepcutza, dar ar fi tare utili niste ochelari, daca ar sta cu ei pe nas.
Plus ca ii apar niste pete rosiatice pe frunte daca il bate soarele si nu ii tine umbra ceva (sepcutza) pe frunte...

Ati incercat? Ce stiti de ochelari?

Mersi mult!

Sanatate!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

eu iti recomand Julbo Looping 2. Din astia i-am luat Elsei si nu-i da jos de pe nas cind e soare. Daca nu-i bate soarele in ochi, normal ca mai trage de ei. Uite-i aici
http://www.pass-tek.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=JULLOO&type=86&code_lg=lg_fr&num=12.

Sint cei mai buni ochelari de soare la ora actuala in Franta. Cred ca-i poti lua de pe net. Nu lua prostii ca o sa-i cauzeze la ochisori. Astia sint 100% protectie anti-UV, partea laterala este mai groasa, deci nu intra soarele prin parti, nu are brate, ci e 'dintr-o bucata' cum s-ar zice, are un cordon special la spate cu care poti sa-i stringi pe capul copilului, ii poti pune in cele doua sensuri, adica nu are curbura aia pt nas, pt ca nasul copilului inca nu e format, deci nu vor apasa pe nas... si mult mai multe chestii. Cred ca o sa gasesti fisa lor si in engleza, da un search pe Google. In plus, sint super cool, copiii sint super simpatici cu acesti ochelari.
Sper ca te-am ajutat.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mesri mult!
Eu gasisem unii de la Polaroid tot cu tot felul de protectii si cu snur pt sustinere, dar nu pareau asa speciali ca astia..

Multumesc mult de aprecieri tuturor!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara mamici

Noi am fost azi in parc in Moghioros. M-a sunat o prietena sa ne vedem acolo cu copiii. Eu eram cu gasca mare dupa mine...3 fetite si un pici Acum dragalasele fac dus si sper sa le ia somnul repede ca eu una mai am putin si adorm aici pe taste....Le-am dat in masinute, in trenulet, pe saltelute , in leagane...daca nici asa nu sunt rupte si ma tin pana la 2 noaptea cum fac ele....le altoiesc
Prietena mea a deschis un manej cu ponei in parc acolo, la moghioros. Era o coadaaaaaa...toti picii se plimbau cu calutii, super misto
Moaaama ce rad alea in baie....nu par sa fie obosite

Alexa noi am incercat niste ochelari si piciul a tras de ei in secunda doi...asa ca noi zicem pas momentan. Iar umbreluta am reusit eu sa o rup zilele trecute cand am pus carutul in portbagaj
Cu siretul poti incerca sa il legi la spate pe piciorus, am vazut asa la un baietel si nu se mai baga la ele sa le desfaca.
Puuuup roscovanul frumos

Preety ce dintzoci avem Pup printesa mica

Iepurila eu am gasit la chicco un dispozitiv micut , mai mic decat un telefon mobil care este pe baza de ultrasunete. Este recomandat de la 0 luni. La noi nu stiu daca mai au pe stoc , dar poate gasesti pe cineva sa iti ia de afara. A fost 18 euro. Merge cu baterie , deci il poti folosi si afara, pus in carut langa bebe.

Cristina mai , dar stiu ca papati nu gluma

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna fetelor!

Am citit si eu din urma dupa o zi plina asa ca nu mai tin minte prea multe

Iepurila ma bucur mult ca sunteti bine si ati scapat de stres!

Mimihoo cred ca ma bag si eu la o sedinta-doua ca am inceput munca si ma simt naspa rau in tinuta office :( Am sunat si nu mi-au raspuns si le-am dat mail, dar nu cred ca il verifica prea des...

Corrina la sfarsitul saptamanii am ajuns si eu la concluzia ca Mihnea se simte f.bine cu mama acasa, la munca nu s-a schimbat nimic radical, cred ca in 2 saptamani nici nu o sa imi mai dau seama ca am stat acasa 8 luni

Dyanira eu nu i-am dat oscillococcinum cand a fost racit tati9de 3 ori in iarna asta ) dar i-am dat cand am fost eu racita rau de tot, jumatate de tub/zi, timp de 3 zile. Pediatra mi-a spus ca am facut foarte bine, mai ales ca facuse si vaccinul in acea perioada
In rest toate bune si frumoase, multumim fetelor pentru urari! L-am cantarit si avem 9050 gr, inaltime intre 74 si 78 cm , ca nu sta!
A invatat sa treaca din fund pe burtica, face pa-pa si ridica mainile cand il dezbracam. Si o singura data, in lipsa spectatorilor a trecut de pe burta in fundulet, dar nu stim tehnologia
E o dulcete de baiat cuminte

pup si incerc sa va citesc si sa mai scriu din cand in cand!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

si eu ma bag la subiectul asta, nu-i place deloc,deloc soarele in fata, am noroc ca manerul caruciorului se rabateaza, altfel ar fi jale cuJ mare. Plange instant cand da cu ochii in soare, altfel nu-i problema, face plaja, este bronzat
Sincera sa fiu, ma gandeam la o umbrela mai mare, dar acum ma gandesc la ochelari, sigur ne-ar rezolva problema. Multu'

Eu am si umbrela, insa cu ochelarii ne descurcam mult mai bine. Eu i-am luat initial pt masina, pentru ca aparatorile alea in geam nu sint suficiente, tot se mai strecoara soarele. Eu, una, sint mega multumita. Initial, ochelarii astia mi s-au parut cam piperati la pret, eu am dat 31 de euro intr-un magazin de optica (daca-i iei de pe net sint mai scumpi cu transport cu tot). Du-te intr-un magazin specializat si vorbeste cu un profesionist, eu asta am facut. Probeaza cit mai multi si vezi ce se potriveste mai bine. Eu am probat multe perechi cu Elsa, insa astia au fost the best.

Uite-i aici la purtator.

http://picasaweb.google.com/Houlier/Paste1013Aprilie2009?authkey=Gv1sRgCNXCytPH1vLhcg#5324548433017024738

L.E. i-am gasit in Ro la juma de pret.... http://www.himalaya.ro/catalog/product_info.php?products_id=508&osCsid=ca449b381379c58b490d459841d53083
(iar aici e descrierea:
http://www.julbo-eyewear.com/en/Products_direct_access/Sunglasses/Junior_(baby)_10/Looping_2_64.html)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput
Mergi la inceput