Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
angelynna82 spune:
Babytza
, trimis poze pe mail,
clipul este superb, nu am cuvinte 
Mai am vazut niste bobocei frumosi foc, si dintzosi am vazut 
Am inceput si noi sa papam bine (mancarica gatita in casa) dar fructe...hmmm...capsuni
Noi la 7luni avem: 67cm (dupa masuratorile mele) si 9200gr cu tot cu pampers...a luat cam 300-400gr intr-o luna, ceea ce ar fi bine, sper
Multi pupici la bobocime
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza www.onetruemedia.com/shared?p=89580b34fb5a4320d0caaa&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Clip bobocei ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
SUPERRRRRRRRRRRRRRR! O strecori si pe Elsa? Se mai poate?
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica SUPERRRRRRRRRRRRRRR! O strecori si pe Elsa? Se mai poate? |
Sigur ca pot. Am si zis, ca nu e problema, cine nu a trimis inca, astept pozele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta daca va place ce a iesit

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Sigur ca pot. Am si zis, ca nu e problema, cine nu a trimis inca, astept pozele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta daca va place ce a iesit ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
e super ce ai facu. vreau si eu, imi dai si mie adresa ta pe PM?

Mamica fericita de bebelina Elsa
laureta spune:
Buna fetelor. Sunt beata de la caldura 
Va intrebam de doct gineco de la Medicover ca iarasi au inceput durerile spate-burta, la echo rinichi cica is ok asa ca tb sa vad partea asta cealalta, iarasi analize etc etc 
Bianca a vrut sa i iasa dintisorul de sus mai repede cred asa ca a dat cu moaca la masa, miine vedem ce culoare va avea la buza mov, verde sau alte culori in trend
, a urlaaaat. N are stare, se arunca de pe canapea cu capul, tb sa fi pe faza ca altfel aterizeaza cu botul
Noi suntem micute vad pi aci, avem 8 luni si 8000-8150 si cam 68-69 cm, o mingiuca saltareatza si neastamparata![]()
Babytza clipul e super
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
CosmyB. spune:
Cuscra e SUPERBBBBB clipul!!!!! Cat de frumos e ca ii vedem pe toti boboceii 

Imi place fff mult! 
Am trimis si noi poza cu intarziere ![]()
Multumim!!! 

Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
gaia.nevia spune:
Hello everyone!
Alocatia. Doamne, ce tampenie. Ce are sula cu prefectura? Protectia copilului, cu venitul mamei, si tot asa.
Pana in aprilie, am primit alocatiile. Sa vedem de acum, desi lege nu exista, inca... Oricum, aplicare retroactiva, e doar inca o crima romaneasca.
A, si am si eu o intrebare, idioata, desigur,.... de la frustrare. Pentru Teo, nu am fost in CIC. Nu am primit un leutz de la stat. M-am intors la munca dupa postnatal, si nu am solicitat nici supliment.
O sa-i ia si lui alocatia?! Sau el o sa ia, dar Radu nu.
Intre timp am vazut ca e hoax, asa si speram. da nu-mi vine sa-mi sterg oful de aici.
Iepurila, excelente vesti!
Doamne ajuta!
Plans in timpul somnului, fara sa se trezeasca, avem si noi. Greu de potolit, nene, mai ales ca doarme si nu stie ca plange!
Ratonel, mi-a placut la nebunie aia cu "secventialitatea"... Asa spun doctorii, da... sa nu-l pui in funduletz, pe perne, in picioare, etc, sa faca de toate la vremea lor.
Premergator, contra, si pediatra noastra. Pana acum am ascultat-o.
Giulianna, ai fost la conferinta?
Boo,
, mortal bancul/ eu citesc din urma, da?! scriserati repede trei capitole. 
Am vazut ca vorbiti de salate. Eu fac salate, (monti si ne-monti) din ceofidinfrigi si din ceofidincamara, moa, si ies asa de bune.
Dati la fata lista cu ce ingrediente aveti, si va execut o salata virtuala, mintenas. Pe bune.
Roseola - ca vorbeati de epidemie si de copii mai mari. Eu am inteles ca se face doar la bebelusi, de aceea se si numeste roseola-infantum. 
AlexaM,
, ne era dor de tine!
Nici Radu (si nici Teo pana n-a umblat singur) nu suporta pantofii, de niciun fel. Nu numai ca ii scoate, dar si plange suparat daca nu-i iese rapid cu aruncatul lor in aer.
Ochelari de soare: lui Teo i-am luat, de la 1 an. Nu am reusit sa i-i pun pe moaca, nici in zilele noastre. Ii scoate, si respectiv arunca/joaca cu ei...
Oscillo, si eu i-am dat lui Teo. Sub 1 an, ne zicea pediatra jumatate de tub, in loc de un tub, o data pe zi. Apoi am trecut la tub intreg.
Iepurila, antitantari, de la Chicco, special pt bebei. (zanza no)
Pun poze, si revin. A fost fain tare la munte, ne-am plimbat si ne-am jucat, am avut si soare si super vreme de joi dupa-amiaza, copiii cumintei, am dormit toti trei intr-un pat, haios tare.
Va pup, si mi-a fost dor de voi.
Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
(22a10a2008), poveste despre inceputuri