Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Felicia, m-am programat la 12:00 ![]() Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |

eu am la 13, ne vedem 

AlexaM spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo Alexa, mie mi-a fost recomandat Pavel Chirila - cauta pe net datele de contact ca eu nu le am cu ochelarii ... si eu m-am gandit, dar nu cred ca vor sta pe nas ca-i va lua una-doua de-acolo sa-i bage in gura ... deci n-are rost sa dau banii aiurea. batic (avem poze noi), palariuta si trece vara :-) cu pantoful, spala-l bine si da-i-l ... ce poti sa faci sau ascunde-l ![]() Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei Flickr |
Mersi mult pt info.
Vazut Sofia...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Corrina spune:
salutare,
voi cum dati rosia? O fierbeti cu legumele sau o adaugati cruda legumelor fierte?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
Corrina spune:
andreutac ce tre` sa apas ca sa votez?
votat peshttik si Maya
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
piolica spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Asa...si mai era ceva. Ce parere avei de ochelarii de soare pentru bebei. Am gasit ochelari de soare pentru bebe de la 1 an. Eu cred ca i s-ar potrivi de acum. Nu mi-as pune problema daca nu ar da semne clare de sensibilitate la lumina puternica...cum iesim din bloc...cum stranuta...daca bate soarele pe el (pe fata) se intoarce ...incepe sa planga...chiar si soarele de 5-6pm. Il tin cu sepcutza, dar ar fi tare utili niste ochelari, daca ar sta cu ei pe nas. Plus ca ii apar niste pete rosiatice pe frunte daca il bate soarele si nu ii tine umbra ceva (sepcutza) pe frunte... Ati incercat? Ce stiti de ochelari? Mersi mult! Sanatate! Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
eu iti recomand Julbo Looping 2. Din astia i-am luat Elsei si nu-i da jos de pe nas cind e soare. Daca nu-i bate soarele in ochi, normal ca mai trage de ei. Uite-i aici
http://www.pass-tek.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=JULLOO&type=86&code_lg=lg_fr&num=12.
Sint cei mai buni ochelari de soare la ora actuala in Franta. Cred ca-i poti lua de pe net. Nu lua prostii ca o sa-i cauzeze la ochisori. Astia sint 100% protectie anti-UV, partea laterala este mai groasa, deci nu intra soarele prin parti, nu are brate, ci e 'dintr-o bucata' cum s-ar zice, are un cordon special la spate cu care poti sa-i stringi pe capul copilului, ii poti pune in cele doua sensuri, adica nu are curbura aia pt nas, pt ca nasul copilului inca nu e format, deci nu vor apasa pe nas... si mult mai multe chestii. Cred ca o sa gasesti fisa lor si in engleza, da un search pe Google. In plus, sint super cool, copiii sint super simpatici cu acesti ochelari.
Sper ca te-am ajutat.
Mamica fericita de bebelina Elsa
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
eu iti recomand Julbo Looping 2. Din astia i-am luat Elsei si nu-i da jos de pe nas cind e soare. Daca nu-i bate soarele in ochi, normal ca mai trage de ei. Uite-i aici http://www.pass-tek.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=JULLOO&type=86&code_lg=lg_fr&num=12. Sint cei mai buni ochelari de soare la ora actuala in Franta. Cred ca-i poti lua de pe net. Nu lua prostii ca o sa-i cauzeze la ochisori. Astia sint 100% protectie anti-UV, partea laterala este mai groasa, deci nu intra soarele prin parti, nu are brate, ci e 'dintr-o bucata' cum s-ar zice, are un cordon special la spate cu care poti sa-i stringi pe capul copilului, ii poti pune in cele doua sensuri, adica nu are curbura aia pt nas, pt ca nasul copilului inca nu e format, deci nu vor apasa pe nas... si mult mai multe chestii. Cred ca o sa gasesti fisa lor si in engleza, da un search pe Google. In plus, sint super cool, copiii sint super simpatici cu acesti ochelari. Sper ca te-am ajutat. Mamica fericita de bebelina Elsa |
si eu ma bag la subiectul asta, nu-i place deloc,deloc soarele in fata, am noroc ca manerul caruciorului se rabateaza, altfel ar fi jale cuJ mare. Plange instant cand da cu ochii in soare, altfel nu-i problema, face plaja, este bronzat
Sincera sa fiu, ma gandeam la o umbrela mai mare, dar acum ma gandesc la ochelari, sigur ne-ar rezolva problema. Multu'
andreutac spune:
| citat din mesajul lui Corrina andreutac ce tre` sa apas ca sa votez? ![]() votat peshttik si Maya ![]() fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008Ma fac mare |
Sub poza sunt niste stelute, adik poti cota poza cu 1-5 stele. Multumim

Mda, cu soarele avem si noi o problema, insa cu siguranta n-ar tolera ochelarii de soare la ochi, mai degraba i-ar roade. Eu la umbreluta m-am gandit.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

300 spune:
Va salut si eu dintre cratite oale si blendere folosite la greu. Sunt pe la cap 116, m-am uitat si pe ultima pagina aici si vorbeati de ochelari de soare. Sunt super cei aratati de piolica si m-ar tenta si pe mine.
Pe de alta parte, am descoprit ca ma descurc cu umbreluta de soare. Atata doar ca trebuie s-o mai manevrez in functie de cum cade soarele. Insa isi face treaba fara probleme.
Pup fetele
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Iepurila multumim mult 
Corrina eu scot coaja la rosie si semnitele iar pulpa o fierb cu celelalte legume... nu o dau niciodata cruda...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
angelynna82 spune:
Buna seara si de la noi
Noi papam rosie fara coaja si seminte, fiarta alaturi de alte legume... mai mancam si capsuni (nu are nicio reactie de la ele)
cu iaurt
Si noi avem probleme cu soarele dar avem manerul de la carut reversibil si asa scapam oarecum...
Mergem sustinute de manute![]()
Babytza
am vazut ca vb de clip...eu nu am poza personalizata de Paste dar am poza din ziua respectiva...pot sa trimit? si inca ceva, as vrea adresa (am uitat-o din pacate) dar trimite-o pe PM (sa nu o mai uit)
Pupam bobocimea si mamicile
Revin
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina