Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
AlexaM spune:
Multumesc mult fetelor de aprecieri si ...reprimire in grup.
Mimihoo, si eu sunt prohomeopate 100%. Eu nu am mai luat medicamente de vreo 2-3 ani si nici n-am mai racit sau altceva. (bine, am luat vitamine, spirulina, fier, vit C, nutrinatal, yec dar astea sunt suplimente alimentare).
NIci lui Matei nu vreau sa ii dau, decat daca va fi imperios necesar. Motiv pentru care ti-as fi recunoscatoare tie si celorlalte fete daca ar putea sa-mi recomande un homeopat ... Pana acum n-am avut probleme, dar nu se stie niciodata...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
preety spune:
Neata si de la noi 
Iepurilla multumim de
si
ptr micutii Iris si Mihnea
Votat fete scumpe de Andreutac si CosmyB 
Multumim de voturi ptr pestiuc 
Vazut roscovan dulce de AlexaM!!!
cu drag micutul Robi din partea Sorinei. Acum ca s-a facut cald sper sa ne vedem si noi 
In rest week-end placut tuturor si
toata bobocimea !!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
AlexaM spune:
Fetelor, am si eu o problema: jucaria preferata a roscovanului meu este pantoful...in special dreptul...
Nu reusesc sa-l conving sa stea cu pantoful in picior.
Am pantofi cu siret...cu elastic. Cu arici nici n-am incercat ca el isi desface aricil de la pampers...asa ca ala de la pantof ar fi ca si inexistent...
Aveti vreun sfat?
Mersi mult.
Asa...si mai era ceva. Ce parere avei de ochelarii de soare pentru bebei. Am gasit ochelari de soare pentru bebe de la 1 an. Eu cred ca i s-ar potrivi de acum. Nu mi-as pune problema daca nu ar da semne clare de sensibilitate la lumina puternica...cum iesim din bloc...cum stranuta...daca bate soarele pe el (pe fata) se intoarce ...incepe sa planga...chiar si soarele de 5-6pm.
Il tin cu sepcutza, dar ar fi tare utili niste ochelari, daca ar sta cu ei pe nas.
Plus ca ii apar niste pete rosiatice pe frunte daca il bate soarele si nu ii tine umbra ceva (sepcutza) pe frunte...
Ati incercat? Ce stiti de ochelari?
Mersi mult!
Sanatate!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
preety spune:
Ca tot se poarta dovezile...
... avem si noi poza cu dintzoci si tot acolo cateva poze cu Sorina la 6 luni ![]()
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si
Bazar pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
Mimihoo spune:
Alexa, mie mi-a fost recomandat Pavel Chirila - cauta pe net datele de contact ca eu nu le am
cu ochelarii ... si eu m-am gandit, dar nu cred ca vor sta pe nas ca-i va lua una-doua de-acolo sa-i bage in gura ... deci n-are rost sa dau banii aiurea. batic (avem poze noi), palariuta si trece vara :-)
cu pantoful, spala-l bine si da-i-l ... ce poti sa faci sau ascunde-l
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
babytza spune:
Noi am fugit in parcul Moghioros azi. Care iesiti pe aici ???
Pup toate mamicile si ne vedem diseara 

O zi frumoasa tuturor 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Giuliana pai m-ai simtit bine, eram proaspat parfumata sa fugim in parc ![]() ![]() ![]() Edi e mortal !!!! ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
iepurila spune:
yam yam sucul de la 2 morcovi amestecat cu o banana. cam lichidos dar lipait cu mare placere 200 ml.
am fost si o tura afara. acum facem putin nani si ne pregatim de masa de pranz.
pe tati bineinteles ca l-a intors raceala. si e in continuare la munca, in crent, cu alergatura (a se citi transpiratie)...

bag de-o supa deseara
LA MULTE LUNITE IRIS si MIHNEA

iepurila spune:
intrebare/ de fapt intrebari:
- ce facem in situatia ciupiturilor de insecte (tantar, paianjen, albina)? Ca masura de prim ajutor.
- exista solutii antitantari (priza) suportate si de bebelusi?