Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza!

Iepurila, sarna de !!

Ieri s-a bulit forumul si in timpul asta eu scriam un mesaj luung care s-a dus pe apa sambetei... fireste ca azi nu mai stiu ce vroiam sa spun...

stiu c-o pupam pe Feli si pe Falkone....

o intrebam pe Babytza ce papa David dupa-amiaza afara? Fructe? Cum sunt facute? Cum sunt pastrate afara? Mie mi-e teama ca oxideaza, desi poate daca pun cateva picaturi de lamaie sau portocala in compozitie, se rezolva.. spune tot, Babytzule!

Am votat pui mic de Andreutac.... si m-am indragostit de ochii ei!!!

Am votat si pe Bighidel, si pe Maya de Cosmy....

Alexa!!! Ma bucur mult ca e totul ok, mi-era dor de voi, bine ca ai mai trecut pe aici! mult roscovanul scump!!!
Ii multumesc Babytzei ca te-a chemat la apel.

Andreea cuscra, sper ca sunteti bine, am Maia scumpa!!

Pasarico informatoare, pe unde umbli???

Noi o sa profitam de vremea superba. Maa pregatesc deja de plecare, cam intr-o ora... merg si la nepotei in vizita azi, deci nush daca si cand mai intru... va doresc un we extraordinar!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Feli, si eu le dau hunilor azi pepene galben! O fi ziua pepenului galben, ca vaz ca si Andreutac il are pe lista... eu il dau cu iaurt, combinatie periculoasa, stiu, dar noi cam avem probleme cu kk... de ieri seara insa am terminat-o oficial cu fierul, cel putin pentru 3 luni, si sper sa ne rezolvam si cu kk asta...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

lumi: mamica de huni!

Cand raman acasa, incerc sa-i dau un aliment nou: we asta am pepene galben, conopida si ficatel de pui. Cred ca-i dau azi pepenele si cu restul mai vedem

edit: tocmai m-am razgandit, ii dau conopida in legume la pranz, ca fructele de dimineatza le papa in parc si poate nu-i place gustul de pepene maine dimi pepenene ca ramanem singuri acasa si poate il scot afara mai tarziu, de fapt poate dorm si eu mai mult(ficatelul ramane pe saptamana viitoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

am luat pepene galben. Cum si cand i-l dau?

mimihoo: multam fain de salon. Mi-am facut programare pentru sambata viitoare (doar atunci aveau loc, deh, este criza) si de azi merg la o cosmeticiana acasa pentru niste impachetari, ea garanteaza eliminarea a 3 cm din talie la sedinta. Vreau tratament soc pentru ca pe 6 iunie are fratele meu nunta si intentionez sa arat mai bine ca domnisoara de onoare, sa sa ma intrebe lumea daca sunt sora mai mica(el este mai mic decat mine cu 6 ani) Glumesc, de fapt nunta asta este imboldul de a face ceva cu silueta mea, intre copil, sot, serviciu si casa, eu nu mai aveam loc pentru mine

neatza!!

Felicia, cu placere! Ma bucur ca te-am putut ajuta. Vroiam sa merg si eu sapt. viitoare dar e clar ca n-am loc. Totusi o sa sun sa vad, poate ne intalnim :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

La muuuulte lunite sanatoase, frumoase si norocoase
Iris Medeea de anis
Mihnea Andrei de Paula-Laura

si pentru mamicile lor

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Pepenele a fost un succes!!!!
Laura, Cosmy, Lumi, multumim pt voturi

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici
Iepurila multam de cafeluta am avut acceleratul la 6.20....

Am lucrat azi-noapte la clip, mai am putin de munca la el, sper ca va fi gata in curand. Si inca mai astept poze. Cu ajutorul fetelor am gasit si o melodie care sper sa va fie pe plac si abea astept sa il termin. Prima varianta , ca apoi mai adaug pozele intarziate

Lumi momentan nu ma stresez cu vremea , ca nu este inca asa cald sa se strice mancarea cat stam afara. Fac fructele la 12 inainte sa plec si le iau asa la mine in recipientul care se inchide bine cu capacul.Il bag intr-o pungutza si aia o pun intre lucruri in geanta soricelului. Ieri i-am dat din borcanel fructele.
Dar o sa incep sa le fac la steamer, asa cred ca nu se mai oxideaza....
Sa stii ca mi se oxideaza mereu la suprafata dar ii amestec si ii dau la fel.La gust sunt ok,ca incerc mereu
Cred totusi ca atunci cand va venii caldura mare , ambele mese (de legume si de fructe) ne vor prinde in casa...
Iaurtul il iau la 1 cand plec direct din frigider si pana la ora la care il papa ,este numai bun de papat, ca temperatura.

Miruna ce rau imi pare ca nu te-am vazut
Daca ne-ai vazut cand eram toti pe banca , era momentul cand il schimbam pe kkcios Tati era tare mandru de pici ca a facut atunci , ca tocmai ii lasam piciul pe mana , eu plecam la mami la spital sa o iau. Iar el isi dorea sa faca pana plec eu , ca in carucior ii este tare greu sa il schimbe
Sa nu mai faci asa , ca imi iau jucariile si plec

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

fetelor, cu pepenele galben aveti grija. Sofia a fost cu diaree si kk moale 2 saptamani dupa ce i-am dat. Abia si-a revenit cu homeopate.

Alexa, nu vad nici o problema sa dai copilului mic homeopate, deci si oscillococcinum ... dar stiu ca fiecare dr. are parerea lui

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Iris de anis , Mihnea de Laura !!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Felicia, m-am programat la 12:00

poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput