Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Alexa pup mamica si roscovanul frumos

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Hai ca n-am mai scris de o groaza de timp...dar recuperez in seara asta.
Nu mai stiu cine intreba de plans in somn...Matei mai mereu ziua se trezeste putin smiorcait...pana deschide ochishorii ... ca apoi rade. Noapte mai scoate sunete cateodata...asa ca un scancet, dar nu are nevoie de interventii...se linisteste singur. Daca continua..ma duc la el si il iau in brate...poate daca il lasam sa se linisteasca singur de mai multe ori ar fi dormit toata noapte de mai demult...dar eu repede...hop la el cu tzitzi...
Nu cred ca e vreo problema...cred doar ca proceseaza o gramada de informatii ...pt ei totul e nou si in somn se sedimenteaza.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Alexa pup mamica si roscovanul frumos

Babytza si puiiValentina David

Poze

am promis ca intru...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

AlexaM multumesc, asa m-am gandit si eu sa o aburesc cu mai multe legume, pentru inceput o sa pun putin sa vedem daca e ok.

Fetelor ca sa vedeti ca si soata mea s-a feminizat cu totul ce credeti ca vorbea el cu o mamica in timp ce ma asteptau pe mine sa cumpar ceva dintr-un magazin? Subiectele lor au fost doar despre mesele bebelusilor, cum cat si ce mananca, despre cum si cand s-a intarcat copilul femeii Si ca sa nu uite cat e de responsabil si pe forumul unde intra el si unde e helper, si care n-are nici o legatura cu copiii vorbea cu un tip de acolo care e tatic despre ce mananca fetele lor, cate kg au, de-astea de-ale taticilor

Ma gandeam unde ati disparut toate si acum am inteles... s-a terminat meciul si voi inca strangeti cojile de seminte si sticlele goale

LE:Nikolici acum poti da stingerea ma apuc si eu de invatat

Pozici
Mamica deMaya
VOT PT MAYA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dyanira e ok un tub de Oscilloccocinum pe zi la varsta lor. Eu ii administrez lui Dimitri, de la 2 luni fara efecte adverse. Doza precum si remediul mi-au fost recomandate de medicul homeopat nu de pediatru, medic de familie, vecina, mama, prietena. Deci eu zic ca nu e problema.

babytza te-am vazut ieri in parc. Dar noi eram pe fuga dupa Alexei iar tu cu Valentina,David si sotul si mi-a fost jena sa ma bag peste voi. Erati tare draguti pe bancuta acolo si ma gandeam ca tare tare tanara arati.

Noi nu avem program, la noi Dimitri se adapteaza la programul lui Alexei. Singurul lucru diferit este ca el vrea sa se culce la 7 seara si asta face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Buna dimineata de la Rasarit.
dau cu mare drag cafea (chiar si ness), pepsea (pt Lumi si gasca), inka pentru cine alapteaza si laptic pentru cine mai doreste cine mai pofteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

din fericire episodul "urletul" nu s-a mai repetat pana acum. Doamne ajuta in continuare.

Cosmy, votez frumoasa Maya zilnic.

V-as scrie si eu programul Elenei, daca ar avea unul.
In mare e cam asa:

- cel mai tarziu trezirea la 06.00- papam 190 ml LP
- adoarme 07.30 - 09.00
- 10.00 - fructe (banana + para=singura combinatie pe care o accepta. azi vreau sa incerc banana cu suc morcov ca de la para.....) si LP in completare
- 12- 12.30 somn
- 14.00 legume (dovlecel, avocado, cartof dulce pe care i l-am inlocuit cu morcov de cand am introdus carnita) si carnita mai nou (180 ml daca ii place combinatia)
- 15.00- 16.30 somn
- 18.00 -230 ml LP
- 20.00-20.30 baita
- 21.00 sau 21.30 somn pana dimineata la 04.30 sau cel mai tarziu 06.00

orele sunt aproximative. de multe ori cere pap mai devreme de 4 ore. cateodata, daca ii este prea somn si e aproape si ora de masa ii dau eu mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

iepurila: multumesc de cafea Ma bucur mult pentru voi
alexaM: ce roscovan frumos
bitza: la 6luni avea 67 cm si 8800 gr, doctorul s-a uitat pe graficele lui si a spus ca am depasit greutatea maxima la varsta si inaltimea asta cu 800 gr Asa ca nu primim cereale la discretie, doar faina de orez si cereale in lapte(pe car nu le vrea, el vrea gustare)
Dr meu are o problema: nu-i plac copii grasi si nu are nici o problema in a-i pune la regim: fara fainoase, cereale etc. Cateva mamici de la el au fost socate, dar pana la urma i-au dat dreptate si au rarit-o cu snack-urile

Noi suntem bine, Lui Vladutz ii prieste iesitul afara, plimbarea, mananca si doarme bine, este un zambaret la fetitemai mari de 2 ani Acum este ofticat pe aparatorile de la patut, dar daca i le-as scoate s-ar lasa cu cucuie. Diminetza l-am gasit cu picioarele iesite printre zabrele, cu aparatoarea laterala peste el, incerca sa se dea jos. Din ce in ce mai des vrea sa se dea jos de pe canapea, de langa tine Unde o vrea sa se duca nu stiu sau mai ales cum,ca nu-i place nici in picioare, nici in fundulet nesprijinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am luat pepene galben. Cum si cand i-l dau?

mimihoo: multam fain de salon. Mi-am facut programare pentru sambata viitoare (doar atunci aveau loc, deh, este criza) si de azi merg la o cosmeticiana acasa pentru niste impachetari, ea garanteaza eliminarea a 3 cm din talie la sedinta. Vreau tratament soc pentru ca pe 6 iunie are fratele meu nunta si intentionez sa arat mai bine ca domnisoara de onoare, sa sa ma intrebe lumea daca sunt sora mai mica(el este mai mic decat mine cu 6 ani) Glumesc, de fapt nunta asta este imboldul de a face ceva cu silueta mea, intre copil, sot, serviciu si casa, eu nu mai aveam loc pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata tuturor,
Iepurila, multumim de cafea, pepsi, lapte
Feli, si eu ii voi da Evei pt. prima oara pepene galben astazi, impreuna cu mar. Sper sa-i placa,pt. ca eu in timpul sarcinii am balotat la greu pepeni de toate felurile.
Giulianna, dc. esti la cura de slabire, te faci si blonda ai si un copil exemplar...eu nu ma mai joc cu tine nene
Ieri a fost dr. pediatra la noi, la 7 luni jumate Eva are 7,470 kg si 66 cm, e vioaie, mananca bine cand vrea (ieri de exemplu a scuipat legumele pe covorul proaspat spalat, spre disperarea lu' tac'su, face tot ce trebuie sa faca pt. varsta ei, ba chiar si ceva in plus...deci sunt super happy.
Azi avem program de mers la tara, la aer curat, asa ca va pupam si va dorim un w-e cat mai placut.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput