Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
CD27 spune:
noi am fost de 2 ori azi in parc, am venit acasa doar pentru 10 minute in care a halit repede, a aruncat niste scranjei parca erau gloante si am plecat iar, sunt terminata
vai ce bine ca a dezmintit idiotul ala, eu nu cred ca a facut nici o greseala, a aruncat si el nada sa vada ce reactii primeste, ca poate nu era lumea deranjata si mai scotea si el niste bani
acum trebuie s ama apuc de gatit, in we e frumos si probabil o sa stam p-afara, va asteptam in herastrau, la roata
program Mikul:
8.30-9 (10 a fost premiera azi) - trezirea, macat 150ml lapte
10.30 culcare
12.00-12.30 trezirea - papat fructe (nu e incantat)
in jur de 14.00-14.30 un somn mic (daca apucam sa iesim inainte sa i se faca somn e superrr)
16.30-17.00 masa de legume cu carne/ou, cu succes
iesim afara
20.00 - masa de seara (legume fara carne/ou sau iaurt)
21.30 (cel tarziu) somn
23.30 baie repede(baie o mai sarim) + papa(nu sarim nicioadata pentru ca se trezeste noapte) si somnnnnnn!!!!!
Programul nu e batut in cuie, il avem de mult timp, la un moment dat a disparut, se trezea la 5 dim - 6.30 cel tarziu, acum a revenit programul mishto
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Hello mamici
Giuliana pai m-ai simtit bine, eram proaspat parfumata sa fugim in parc
Edi e mortal !!!!
Cristina foarte frumoasa bandana , ii sta foarte bine lui Raducu cu ea
Dya program de somn : ne trezim dimineata la 7-8
-nani de la 10-12
-nani 15-15.30 sau 16
-nani 18-18.40
-nani de la 20.30-7sau 8
Dar programul difera, se mai schimba...
Cosmy votat printesica
Carla distractie placuta maine la gratar
Codruta ma bucur ca ati iesit la plimbarici
Babytza si puiiValentina David
Poze
dyanira spune:
Fetelor cum raspund la concursul cu sunetul?
M-am vazut pe lista aia cu cei selectati dar habar nu am cum raspund...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AlexaM spune:
Buna seara fetelor,
N-am mai intrat pt ca nu prea mai am timp...
Dar am citit...asa cu cateva capitole in urma mereu...
Mi-a spus babytza ca ati intrebat de noi...
Suntem bine, roscovitza papa muuuult...s-a ingrasat luna trecuta 700g dar e ok nu e gras...are 74-75cm si 8800g, deci e bine.
Programul e cam asa:
9:30-10:30 trezirea
10-11 - fructe + iaurt (mar, para, banana, ananas si putina lamaie sa nu se oxideze repede - toate mixate impreuna...yuummmmyyy) c
12-13 - somn
14 - legume + carnita (morcov, dovlecel, cartof, spanac, brocoli, fasole verde, telina, loboda - toate mixate impreuna .... foarte yummmyyy)
15-16 - somn
17 - fructe + iaurt
19:30-20 - legume + iaurt
20:30-21 - baita
21:30-22 - somn pana pe la 5 (mai nou...tare fericita sunt)
4:30-5 - tzitzi cat cuprinde
5-8 - somn
8- tzitzi in somn pt ca la 5 il iau in pat cu noi
8-9:30-10:30 somn
Problema e ca nu mai vrea tzitzi decat dimineata. Seara cand adoarme...nu prea...doar asa putin sa se linisteasca, dar nu suge cine stie ce. Cateodata mai cere tzitzi cam la o ora de cand adoarme si suge bine apoi nani pana dimineata.
Si cam stau cu frica in san si cu tampoanele in geanta ca inca nu mi-au revenit rushii (cum le ziceti voi) si tare mi-e frica sa nu apara cand mi-e lumea mai draga ( in traic de exemplu, sau la munca, sau in vreo intalnire )
Biberon nu mai vrea sub nici o forma. Bea apa dar din canutza...biberonul e cah tare de vreo 2 luni.
In rest creste tare repede...nu vrea sub nici o forma sa stea in patru labe...intinde picioarele sa se ridice de tot...inca n-a reusit dar asteptam cu interes. Se ridica singur in fund, daca ii tin picioarele...
Spune: mama, tata, papa, nani / nana, apa de cele mai multe ori in legatura cu subiectul ceea ce ma face sa cred ca stie ce spune...
MAi zice si altele asa tooooata ziulica: baba, dada, ghe, ghi etc...nu-i tace guritza nici o secunda.
Stie daca ii zic ca nu are voie ceva si se supara si zice tare si nervos: nai-nai-nai-nai...si o tot tine asa pana uita...
Mai putin de bine: a cazut de pe fotoliu pe covor cand eram in deplasare in vizita si si-a julit putin nasucul. M-a durut sufletul de nu va pot spune...dar e ok n-a patit nimic rau.
Am fost la mare de 1 Mai si tare i-a placut marea...se uita la valuri tare mirat si intr-un final a adormit.
Am stat cateva zile si a dormit ziua numai pe plaja...a batut vantul dar a fost ok.
A avut un ochisor rosu si i-a curs...l-am sters cu ser fiziologic si i-am pus Ciloxan picaturi... I-a aparut si la celalalt dar i-au trecut amandoi repede (3-4 zile). A aparut roseata in ziua in care i-au intrat fructe in ochisor... (da din manutze si explica cev atot timpul) dar nu stiu daca din cauza asta.
In rest toate bune.
Multa sanatate tuturor!
O sa incerc sa mai intru si sa mai raspund dacama pricep la intrebarile voastre.
daca aveti chef de poze: http://picasaweb.google.com/alexandra.ilie/LunaA8A#5328712373840702866
http://picasaweb.google.com/alexandra.ilie/LunaA9A#5331946079519504738
Matei Gabriel povestea nasterii
CosmyB. spune:
Seara buna fetelor!
Cum ati pregatit sfecla rosie pentru bebei? Angelina parca tu i-ai dat Crinei? Daca incurc eu borcanele scuze. Si mai intra ca nu te-am vazut de ceva vreme
Cuscra multumim pentru voturi, suntem pe locul II
Dya habar n-am cum e cu concursul ca te-as ajuta
AlexaM am vazut roscovanul la Mare si chiar ma gandeam ce mai spune acum la cat de repede a zis primul cuvant, vorbaret nu gluma
Pozici
Mamica deMaya
Vot pentru Maya! Multumim!
CD27 spune:
am terminat mancare de Mik, sper ca nu se supara nimeni daca las toate vasele murdare pana maine
Cosmy eu tocmai i-am facut supa de legume cu carne de vita, in care am pus si sfecla rosie
Inainte de asta i-am facut urmatoarea combinatie: brocoli, cartof, conopida, sfecla rosie, unt si a fost yamyyy
Dya nu stiu cum e cu sunetul
Alexa ce mare s-0a facut roscovita
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CosmyB. spune:
CD multumesc o sa-i fac si eu, sper sa-i placa
Pozici
Mamica deMaya
Vot pentru Maya! Multumim!
nikolici spune:
gata...sunteti toate sub paturici???DAU STINGEREA????
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CosmyB. Seara buna fetelor! Cum ati pregatit sfecla rosie pentru bebei? Angelina parca tu i-ai dat Crinei? Daca incurc eu borcanele scuze. Si mai intra ca nu te-am vazut de ceva vreme Cuscra multumim pentru voturi, suntem pe locul II Dya habar n-am cum e cu concursul ca te-as ajuta AlexaM am vazut roscovanul la Mare si chiar ma gandeam ce mai spune acum la cat de repede a zis primul cuvant, vorbaret nu gluma Pozici Mamica deMaya Vot pentru Maya! Multumim! |
Sfecla rosie i-am dat si eu. I-am aburit-o. I-a placut tare mult. I-am amestecat-o cu celelalte legume. Dar a facut in a treia zi niste bubite pe tot corpul...eu am asociat cu sfecla...acum nu stiu daca asa a fost sau de la altceva. I-am dat pe la 7 luni.
Mersi mult de aprecieri...Daaaa nu-i tace gurita aia a lui dulce nici un minutel toata ziua. Cand il culc canta si el incetisor pana adoarme: nanananananana...e duuuuuuulce foc.
CD, da creste vazand cu ochii. REcupereaza. In primele luni a crescut la limita in greutate ca in lungime... A facut falcute...si mormaie cand mananca...imi vine sa-l mananc eu pe el. Dar cand nu-i place ceva...nu -l poti convinge sa deschida gurita...
Am vazut ca nici tu nu prea mai ai probleme cu Mikul cu mancarea...
Nu stiu daca eu v-am fost voua de folos vreodata insa voi cu siguranta m-ati ajutat si am aflat multe lucruri si pentru asta vreau sa va multumesc tuturor pentru ca existati si gasiti timpul sa impartasiti experienta voastra.
AlexaM spune:
Dyanira, am vazut postul tau de ieri cu oscillococcinum (nu stiu daca asa se scrie si mi-e lene sa verific) si vroiam sa-ti spun ca am intrebat eu pediatra cand a avut Matei ochishorul roshu daca n-ar fi bine sa ii dau niste oscillo preventiv ca auzisem de la o prietena ca e o raceala rea care debuteaza cu ochishor roshu si mi-a spus ca ea evita sa dea copiilor sub un an. Atat mi-a zis si n-am insistat ...dar mi s-a aprins beculetzul si m-am gandit sa-ti spun.
O fi bine sau nu, nu stiu...
Multa sanatate sotului si voi sa nu luati raceala.
Incearca vit C. Eu iau 10 zile pe luna de cand am nascut (alaptez) si de o luna ii dau direct lui Matei 2-3 pic pe zi 10 zile pe luna si pana acum (8 luni si jumatate) nici eu nu am racit si nici el. Sotul a fost racit de 3 ori de cand s-a nascut Matei...eu zic ca e de bine.