Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
_giulianna_ spune:
V-am zis, ori era beat ori nu stia despre ce vorbeste, care-i legea.
Si cica ei sunt reprezentantii nostri, vai de capul lor!
Acum a dat-o la intors, ca numai pentru cei peste 2 ani. Dar daca ma uit dupa materialul cu pricina, zicea clar ca mamelor care au optat pentru 85% li se taie alocatia.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
Plecam afara, ne "vedem" deseara!
Pup!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Mimihoo spune:
ratonelu, multumesc de pont
cu alocatia ... bine ca a dezmintit
hai ca noi mergem la billa dupa avocado si dupa in parc
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
ratonelu spune:
va invidiez ca plecati in parc.
eu la 4 plec..pana ajung eu acasa ....nu e asa mult..dar pana imi ajunge sotul cu cochilu de la soacra...se face 7....sau acum, de cand se lucreaza la orhideea, ajunge la 8 juma...deci nu mai mergem in parc.
dar hai sa va fac si eu in ciuda. maine plecam la tara1 o sa fie super cald...facem gratar....stam cu baietelul in curte(am o curte imensaaa si pomi multi)
nu mai bag in seama faptul c-o sa fie vreo 20 de persoane...sora,cumnat, copii, verisori etc.
din astia 20, 8 sunt copii! pun pariu ca fiecare dintre astia 8 o sa vrea ceva diferit...in acelasi timp
devastam tot!
saraca mama.....
iepurila spune:
mai oameni buni!!! eu am crezut ca daca a spart gingia (chiar si cu un coltisor) GATA, ura si la gara. Ma miram eu sa scap numai cu un mic plans de dimineata 04.30.
Mi-a tras puiul meu o urlatura.....mai bine de juma de ora cu tipete si strigate. se linistea cateva secunde cat sa-si traga sufletul si o lua de la capat.
dat cu dentinox...kk...apa de ploaie/ pana la urma i-am dat nurofen si dupa vreun sfert de ora a adormit. acum doarme cu sughituri (de mi se rupe sufletul)
eu zic ca e de la dintisor. nu?
iepurila spune:
carla nici eu nu sunt in parc. patrulez in jurul Elenei. Oricum la noi e o vantoasa.... nu stiu daca o voi putea scoate.
Codruta27 spune:
Salut voios de bobocel!
Spunem si noi La Multe Lunite sarbatoritilor zilei! Sa fie sanatosi, papaciosi (diversificat) si dintosi fara dureri!
Iepurila, ma bucur din suflet ca Elena e bine! Doamne Ajuta! Iar starea de maraiala e sigur de la dintisor. Ni se intampla si noua, si trece cu Nurofen!
Ratonel, zici ca maine scoti parleala, ha? Distractie placuta!
Vladut a scapat de roseola, asa ca ne pregatim sa dam o raita prin parc, bine pe carari neumblate, ca poate mai e contagios si nu vrem sa molipsim copilasii, dar nici in curte nu-l mai pot tine!
Va pupam si sa aveti o dupa amiaza frumosa, indiferent cum o petreceti!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
Mimihoo spune:
off ratonelule .... lasa ca va distrati la tara si pt orele de parc
iepurila, tinem pumnii sa treaca repede durerea
codruta, felicitar ca a scapat
noapte buna! somn dulce puiutilor!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei