LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata,

am venit si eu la o cafea de ziua Elenelor si Costicilor din stup. Sa fiti sanatosi, veseli !!!1
Eu am o perioada f. aglomerata, dar vine el concediu si atunci o sa ma destrabalez cat pot de mult (adica printre 2 sedinte de mers la stomatologie, dar trebuie sa ne punem si dantura la punct, nu)

Kitty - noi mergem la mare abia in august (cred ca pe 6 sau 10, m-a lasat neuronul), tare mult mi-ar fi placut sa ne intalnim. Sper ca macar Pisik sa nu fie plecata in perioada aia, ca sigur profit de invititia la gratar. Si anul asta o invat pe maya sa-i faca si ea ceva cesulete Norei . Aboia astept concediulllllll

am vazut pozele profesioniste ale lui Razvanel, super faine, super amintiri, dar a avut si ce poza . si pe cretulinul Alex la bunici l-am vazut, si pe vesela Veve distrandu-se, si okisorii frumosi al lui Vladut pe toti.

Eliana - bafta la examen

pup tot stupul, sper sa reusesc sa intru diseara sa mai pun si eu link cu d-soara mea. Am fost marti dupa amiaza la Rucar si nu se astepta, a fost tare bucuroasa, nu stia pe care sa ne pupe mai intai, dar a fost greu la plecare, ca ea s-a obisnuit cand vine mami si tati sa o ia si pe ea. I-am explicat ca trebuie mergem la serv. si ea vroia sa plece doar tati, mami sta a maya. Dupa ce am plecat a intrebat-o sis unde-i china si i-a spus mami a pecat, offf, offf

maine-mi iau liber de la serv, asa ca in dupa amiaza asta ma duc si o aduc acasa, abia astepttttttttttt

pup tot sputul, sa aveti o zi minunata

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor !!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!!!

Dau de baut doar pt. ca este ziua Elenei...

Ca altfel... n-am fost in stare Asta este, data viitoare o fi cu noroc...
M-am cam ofticat pt. ca nu merg prost si nu ma asteptam sa nu iau... la fel zicea si instructorul... Dar daca nenea politist a tinut mortis, a reusit... Am facut greseli recunosc... greseli pe care le-ar face si unul cu experienta... adica n-am intrat din prima pe o straduta super ingusta... unde ar fi trebuit sa iau virajul mai in larg decat l-am luat, sa intru pe contrasens... si veneau masini... Asa ca am dat inapoi in spate... m-am asigurat, am intrat... Dar m-a depunctat... apoi am plecat greu din rampa, dar am plecat... In unele locuri mi-a atras atentia ca merg prea aproape in dreapta... dar erau strazi inguste, cu masini in sens invers... apoi cand am fost pe o singura banda pe sens, destul de lata s-a luat de mine ca merg pe mijocului ei, cand as putea sa merg langa bordura... cine sa-l inteleaga... Una peste alta am gresit (dar nu greseli majore... de-asta m-a si plimbat suficient de mult sa se adune multe), dar daca n-ar fi vrut sa ma incurce putea sa ma lase sa merg pe strazi normale... nu pe unde io n'as fi intrat inca, la experianta mea
Si mi-a pus de doua ori frana brusc, cand eu calcam deja frana si aveam timp sa franez singurica... asa m-am obinuit sa franez incet... El o fi crezut ca nu franez deloc... nu stiu. Data viitoare ii dau cu capu de parbriz

Hai ca uitam... multumim pentru urari... Elena a primit o floricica si o cutie de mombaone de la un coleg de gradi
Deja? Ce ma fac cu mandra mea?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

aaaa, Stefimic, e 21!!!! cum e? e sau nu e?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Constantini si Elene!! La multi ani mama!! La multi ani mamaie!!! Sarbatoare mare!!!

Vezi Eliano, daca n-ai dus si tu o sticla de vin, un pui fript acolo, de "ziua ta", ca ala asa o fi crezut. Lasa ca dai data viitoare peste unul mai fara capsa pusa.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

aaaa, Stefimic, e 21!!!! cum e? e sau nu e?!?!

Nu e ma, nu e! S-aici o fi data viitoare cu noroc

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Elena, Constantin, Costi si alte derivate

Eliana, asa l-am picat si eu prima data A doua oara l-am picat din cauza unei frane bruste pe care mi-a pus-o el (atentie, daca iti pune el frana te poate depuncta cu "accident" care e 21 de puncte penalizare, deci ai picat din start) iar a treia oara, avand experientele anterioare, l-am luat . Eu am mers cate 30 de minute la fiecare exament.

Din ce mi-a zis instructorul mie, e bine sa se observe diferentele de viteza si sa fie evident cand franezi si sa se observe ca o faci din timp, tocmai ca sa nu puna politaiul piciorul pe frana, ca atunci deja te noteaza.

Cu mersul cat mai pe dreapta - e bine ca in locurile in care poti fi depasita sa mergi cat mai pe dreapta. Pe straduta ingusta foarte putin probabil ca te-ar fi depasit cineva, deci puteai merge pe mijloc, pe cand pe banda lata ar fi putut sa te depaseasca, de asta e bine sa mergi mai spre dreapta. Cam asta e ideea...

Nu-i nimic, bafta data viitoare! (si la sala [:D)

Sa ma laud si eu - Alex aseara a cerut sa vorbeasca cu noi pe net. E prima data cand cere el... Mi-a povestit ca a fost cu masina in oras, ca a condus Sabina. De fapt primul lucru - mi-a spus ca a facut buba s-a impiedicat in alergare . L-am intrebat daca vrea sa imi spuna vreo poezie, a zis entuziasmat ca DA (vad ca nu se mai rusineaza) si mi-a zis de toc toc toc supa pe foc si a corectat-o si pe soacra mea care spunea ca e ciorba pe foc nuuuu, fupa!

Eu mi-am dat seama ca am de terminat lucrarea de licenta, asa ca o sa fiu cam ocupata week-endul asta

Cam atat de pe la noi, am vazut si eu pozele si am invidiat-o pe kit pentru ploaie - eu am iesit cu sotul intr-o seara dupa ce plouase, si ne-am apucat de sarit prin balti deci nu suntem departe nici noi

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ROXI nu e ma nimic, asa cum a spus si ELA luna asta nu dar poate data viitoare ca noi incercam mereu, la STEFI m-am trezit gravida fara sa vreau si nu credeam ca este asa de greu dar sa speram ca luna asta vom munci cu spor.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

ELYANNE lasa mai nu mai fi suparata ca pana la urma tot o sa-l iei, eu stiu de la soramea care sta in BUCURESTI i saraca prima data tot asa a patit si a doua oara s-a reprogramat de la sala ca tot cu acelasi imbecil cazuse si acum pot sa-ti spun ca este cea mai buna soferita, are masina ei si merge oriunde chiar si distante de sute de km, asa ca sanatoasa sa fii tui ca o sa ai si carnet.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Next

Mergi la inceput