LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Crina_mio spune:
'neata,
am venit si eu la o cafea de ziua Elenelor si Costicilor din stup. Sa fiti sanatosi, veseli !!!1
Eu am o perioada f. aglomerata, dar vine el concediu si atunci o sa ma destrabalez cat pot de mult (adica printre 2 sedinte de mers la stomatologie, dar trebuie sa ne punem si dantura la punct, nu)
Kitty - noi mergem la mare abia in august (cred ca pe 6 sau 10, m-a lasat neuronul), tare mult mi-ar fi placut sa ne intalnim. Sper ca macar Pisik sa nu fie plecata in perioada aia, ca sigur profit de invititia la gratar. Si anul asta o invat pe maya sa-i faca si ea ceva cesulete Norei . Aboia astept concediulllllll
am vazut pozele profesioniste ale lui Razvanel, super faine, super amintiri, dar a avut si ce poza . si pe cretulinul Alex la bunici l-am vazut, si pe vesela Veve distrandu-se, si okisorii frumosi al lui Vladut
pe toti.
Eliana - bafta la examen
pup tot stupul, sper sa reusesc sa intru diseara sa mai pun si eu link cu d-soara mea. Am fost marti dupa amiaza la Rucar si nu se astepta, a fost tare bucuroasa, nu stia pe care sa ne pupe mai intai, dar a fost greu la plecare, ca ea s-a obisnuit cand vine mami si tati sa o ia si pe ea. I-am explicat ca trebuie mergem la serv. si ea vroia sa plece doar tati, mami sta a maya. Dupa ce am plecat a intrebat-o sis unde-i china si i-a spus mami a pecat, offf, offf
maine-mi iau liber de la serv, asa ca in dupa amiaza asta ma duc si o aduc acasa, abia astepttttttttttt
pup tot sputul, sa aveti o zi minunata
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor !!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!!!
Dau de baut doar pt. ca este ziua Elenei...
Ca altfel... n-am fost in stare Asta este, data viitoare o fi cu noroc...
M-am cam ofticat pt. ca nu merg prost si nu ma asteptam sa nu iau... la fel zicea si instructorul... Dar daca nenea politist a tinut mortis, a reusit... Am facut greseli recunosc... greseli pe care le-ar face si unul cu experienta... adica n-am intrat din prima pe o straduta super ingusta... unde ar fi trebuit sa iau virajul mai in larg decat l-am luat, sa intru pe contrasens... si veneau masini... Asa ca am dat inapoi in spate... m-am asigurat, am intrat... Dar m-a depunctat... apoi am plecat greu din rampa, dar am plecat... In unele locuri mi-a atras atentia ca merg prea aproape in dreapta... dar erau strazi inguste, cu masini in sens invers... apoi cand am fost pe o singura banda pe sens, destul de lata s-a luat de mine ca merg pe mijocului ei, cand as putea sa merg langa bordura... cine sa-l inteleaga... Una peste alta am gresit (dar nu greseli majore... de-asta m-a si plimbat suficient de mult sa se adune multe), dar daca n-ar fi vrut sa ma incurce putea sa ma lase sa merg pe strazi normale... nu pe unde io n'as fi intrat inca, la experianta mea
Si mi-a pus de doua ori frana brusc, cand eu calcam deja frana si aveam timp sa franez singurica... asa m-am obinuit sa franez incet... El o fi crezut ca nu franez deloc... nu stiu. Data viitoare ii dau cu capu de parbriz
Hai ca uitam... multumim pentru urari... Elena a primit o floricica si o cutie de mombaone de la un coleg de gradi
Deja? Ce ma fac cu mandra mea?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elpower/elpower.jpg)
elpower spune:
La multi ani Constantini si Elene!! La multi ani mama!! La multi ani mamaie!!! Sarbatoare mare!!!
Vezi Eliano, daca n-ai dus si tu o sticla de vin, un pui fript acolo, de "ziua ta", ca ala asa o fi crezut. Lasa ca dai data viitoare peste unul mai fara capsa pusa.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elpower/elpower.jpg)
elpower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici aaaa, Stefimic, e 21!!!! cum e? e sau nu e?!?! |
Nu e ma, nu e! S-aici o fi data viitoare cu noroc
![](icon_smile_big.gif)
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Elena, Constantin, Costi
si alte derivate
Eliana, asa l-am picat si eu prima data A doua oara l-am picat din cauza unei frane bruste pe care mi-a pus-o el (atentie, daca iti pune el frana te poate depuncta cu "accident" care e 21 de puncte penalizare, deci ai picat din start) iar a treia oara, avand experientele anterioare, l-am luat
. Eu am mers cate 30 de minute la fiecare exament.
Din ce mi-a zis instructorul mie, e bine sa se observe diferentele de viteza si sa fie evident cand franezi si sa se observe ca o faci din timp, tocmai ca sa nu puna politaiul piciorul pe frana, ca atunci deja te noteaza.
Cu mersul cat mai pe dreapta - e bine ca in locurile in care poti fi depasita sa mergi cat mai pe dreapta. Pe straduta ingusta foarte putin probabil ca te-ar fi depasit cineva, deci puteai merge pe mijloc, pe cand pe banda lata ar fi putut sa te depaseasca, de asta e bine sa mergi mai spre dreapta. Cam asta e ideea...
Nu-i nimic, bafta data viitoare! (si la sala [:D)
Sa ma laud si eu - Alex aseara a cerut sa vorbeasca cu noi pe net. E prima data cand cere el... Mi-a povestit ca a fost cu masina in oras, ca a condus Sabina. De fapt primul lucru - mi-a spus ca a facut buba s-a impiedicat in alergare
. L-am intrebat daca vrea sa imi spuna vreo poezie, a zis entuziasmat ca DA (vad ca nu se mai rusineaza) si mi-a zis de toc toc toc supa pe foc
si a corectat-o si pe soacra mea care spunea ca e ciorba pe foc
nuuuu, fupa!
Eu mi-am dat seama ca am de terminat lucrarea de licenta, asa ca o sa fiu cam ocupata week-endul asta
Cam atat de pe la noi, am vazut si eu pozele si am invidiat-o pe kit pentru ploaie - eu am iesit cu sotul intr-o seara dupa ce plouase, si ne-am apucat de sarit prin balti deci nu suntem departe nici noi
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
stefimic spune:
ROXI nu e ma nimic, asa cum a spus si ELA luna asta nu dar poate data viitoare ca noi incercam mereu, la STEFI m-am trezit gravida fara sa vreau si nu credeam ca este asa de greu dar sa speram ca luna asta vom munci cu spor.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
ELYANNE lasa mai nu mai fi suparata ca pana la urma tot o sa-l iei, eu stiu de la soramea care sta in BUCURESTI i saraca prima data tot asa a patit si a doua oara s-a reprogramat de la sala ca tot cu acelasi imbecil cazuse si acum pot sa-ti spun ca este cea mai buna soferita, are masina ei si merge oriunde chiar si distante de sute de km, asa ca sanatoasa sa fii tui ca o sa ai si carnet.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)