LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
Neatzaaaaaa.....vai dar ce zumzaiala a fost ieri,bravooo,f bine,asa va vreau!!!!!
VA MULTUMIM DE APRECIERI!!!!
Elyanne succes azi,sunt convinsa ca il iei!!!!
LA MULTI ANI SA TRAITI CU NUMELE SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!!
noi suntem bine sanataosi,voiosi,repeta tot ce aude...nu se mai poate....
va urez o zi frumoasa!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Siuta, adresa mea de messenger e cris_suciu@ yahoo.com, daca vrei iti spun cum sa pui poze!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
La multi ani si un gand bun pentru cei ce poarta numele de Constantin si Elena!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
La multi ani Constantinilor, Constantelor, Elenelor si Elenilor!
ia sa vad cine ce da de baut?
elyanna eu am ajuns la serviciu ... deci poti sa iesi pe traseu! bafta!
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
anaalina spune:
La multi ani si toate cele bune pentru cei ce poarta numele de Constantin si Elena!!
Mda am ajuns si eu la scoala , poti iesi Elina in traseu , e adevarat ca nu ajungeai si pe aci, dar... Mare grija nu pleca cu a doua de pe loc , da prioritate la ce vine de obicei din dreapta , ca eu picasi prima data , si chiar nu stiu de ce
, dara acus is soferita de aia ce injura tot ce misca in brisca.
BAFTAAAA!!!!!
UAUUU!!! ce reclame , eu nu am curaj sa i le arat ca iar nu o mai dezlipesc de calculator.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
roxanici spune:
eeee, Eliano, azi iesi pe traseu in sfarsit!!! spor si bafta pe la pod, pe sub pod, sau pe unde te ducee
Andro, da' ce-s io?!?! memoria colectiva?!?! s-apoi noi aici punem poze cu bondari, nu cu iezi.
La Multi Ani Elenelor, Constatninilor si derivatilor sau integratilor din astea doua.
daaa, ce zumzaialaaaa...n-am apucat sa citesc tot, asa mult a fost
Piiiis, mersi, notat!
noi bine, sanatosi, cum ne stiti....ieri dupa masa am stat in casa ca o plouat si aici si nu m-am simtit asa romantica precum seychelleanca noastra.
gabi78 spune:
La Multi Ani de Constantin si Elena!
Scriu repede ca inca nu s-a trezit Tudorashca si inca pot.
Multumesc tutror pentru cuvintele frumoase. Asa cum va stiu ... mereu aproape.
Am vazut si eu poze ... Razvan aniversat super fain, am vazut si poze cu Maya si cu Veve si cu cine oi fi mai vazut ... si toate mi-au placut.
Sa fie sanatosi copii si sa creasca mari!
La Multi Ani Crina si Ada! Sa fiti sanatoase si sa va aduca mule bucurii poznasii!
O sa revin poate dupa amiaza ca acusi gata ... nu mai pot... s-a trezit
O zi buna!
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
roxanici spune:
aaa.. uite ca imi joaca feste memoria
Karra.... da du-te dom'le la serv...chiar asa mamoasa esti? te credeam altfel...cat vrei sa mai stai cu cupilu, pana se marita?!!? deci si io is pt Goooooo Planet!!!!
1 iunie....sper ca duceti traditia mai departe si va intalniti!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! CONSTANTINILOR si ELENELOR!
ELYANNE bafta multa!
mai fetelor dar ce zi activa a fost ieri, asa cand mai ploua macar sa aveti activitate.
am vazut distractie mare in MURES, si la noi a plouat ieri dar eu si cu STEFI ne-am dus cu taso la fotbal si spre deosebire de voi am privit din masina ca mi-a fost frica sa tin copilul in ploaie desi eu as fi iesit.
KARRA sa stii ca si eu sunt PRO avand in vedere ca oricum a inceput sa se obisnuiasca la cresa si chiar si pentru tine, sigur ai nevoie de asta dupa atata timp de stat acasa, eu iti spun ca as pleca dar nu am unde sa i-l duc ca noi l-am inscris la tamna la gradi si atunci am sa incerc sa-mi iau si eu zborul ca m-am tampit acasa, asa ca bafta multa la interviu si nu ezita.
vad ca vorbiti de 1 iunie ,mi-ar placea sa vin si eu dar plecam la VALCEA ca este ziua mamei si se serbeaza la OLANESTI ca vrea sa mai schimbe decorul, dar poate cu alta ocazie.
va pup si sa aveti o zi minunata, sa va petreceti ce-i care aveti si asteptam si pozici cu sarbatoritii.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)