LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

LA MULTI ANI ELENA SI CONSTANTIN!

KITTY si cu CAPCA, ultimii romantici incurabili si in viata...

ELYANNE, imi pare rau ptr efortul tau si dorinta neimplinita. lasa, data viitoare o sa l iei.

CRINA: nu cred ca ne ratezi in august. noi prin spetembrie ne programam, de obicei. anul asta nu va mai lipiti de la nora de nimic, ca s a cumintit ca un ingeras. e exemplul parcului. ma, de unde, nu mi explic, ca acasa e inca in faza de tavalit pe jos si fitze multe. dar in comunitate e draguta, atenta, darnica, vesela.

ieri, in parc, am trait o mare frustrare. o invat pe nana mereu sa dea jucariile, sa nu loveasca copiii etc. daca trage cu altul de o jucarie, o invat sa o cedeze ptr mai tarziu si sa aiba sensibilitate ptr copilul ala nefericit care nu renunta. fraiera mea, ii mangaie si le da jucaria acuma. iar daca nu primeste in schimb ceva, de la alt copil, o domolesc rapid si cu blandete. ieri, 3 babe cu 3 nepoti, n au lasat o sa se atinga de nimic de al celorlalti copii. formula de baza era: ala e al lui/ei si nu i place sa i iei din mana, face urat. asta dupa ce ea, mititica, puse la bataie toata recuzita carata de noi de acasa. pai face urat copilul ala, natural, daca tu repeti asta oricui. sigur ca nu renunta sa dea din mana nimic, ca stie ca el functioneaza dupa magia cuvintelor nu da la altul ca daca ti ia vei fi nefericit si neimpacat. m am simtit in final ca o fraiera...

sa aveti o zi placuta!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

In maaare fuga,

Laaaa multi aaaani sarbatoritilor de astazi , cu mic, cu mare !

Mergi la inceput