LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
Kitty spune:
Buna dimineata!
Crina noi anul trecut am fost la Majesticul din Jupiter si am fost f multumiti. Dar noi am fost ani la rand la Neptun, avem acolo locurile noastre de suflet si tot in Neptun am facut plaja si cand am stat la Majestic - e destul de aproape. Plaja - nu cred ca e ca cea de la Mamaia, intrarea in apa se face mai brusc, noua ne place asa. De hotel numai de bine pot sa-ti spun, noi am fost la sfarsitul lui iunie cand inca era doar cu mic dejun inclus. Este o curte interioara superba. Daca te hotarasti sa mergi iti mai dau amanunte. Noi cred ca o sa mergem si anul acesta tot la sfarsitul lui iunie. Oare as putea sa visez.....sa ne intalnim acolo?
Siuta bine ai venit in clubul fotomodelelor, noi acum nu cred ca ne mai incadram cu cele 12 kg, dar sunt copiluti slabuti in grup, eu spun ca nu e problema.
Fug sa-l duc pe Raul la baschet si revin.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
oana2007 spune:
Buna dimineata! Eu sunt la serviciu din pacate , sper sa termin cat mai repede sa merg la fetita , caci saracuta de ea e mai mult fara mine in ultimul timp.... Ce diferenta intre sarcina asta si cea trecuta.... acum mi-e un rau de-mi vine sa ma urc pe pereti!
Multumesc ca m-ati reprimit intre voi. Incerc sa va prind din urma, pe cat posibil , sa va vad bebeii... acum maricei... si o sa incerc sa pun si eu niste poze sa o vedeti pe printesa mea. Va pup!
OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 5+
rein spune:
Gata, maine vine Petru acasa! S-a dus sotul meu sa il aduca, isi adusese punguta cu jucarii la masina, credea ca vin imediat la Bucuresti. Cand a aflat ca abia maine pleaca s-a pus pe bocit.
Eu am ramas cu bb Calin acasa pentru ca e tare marait, cred ca ii iese vreun dintisor ca are gingiile inflamate la incisivii laterali de jos si sta cu manuta in gura pana la cot.Of!
Ce frumos show la Moscova! se vede ca va uitati toate.
Kitty spune:
La multi ani Ada! Sa ti se implineasca toate visele si sa ai o viata minunata langa frumoasa ta familie!!!
Ceee-i cu linistea astaaa mai pupezelor, ati iesit cu toate la padure?
Acum am recitit din urma si am vazut Ioana ca trebuie reinscrisi la cresa. Nu stiam , oare si eu trebuie?
Tot la subiectul gradinite, Karra, asa am plans si eu de plansul Giuliei si am zapacit fetele pe confe vreo 2-3 saptamani si acum e totul foarte bine, desi nu mai credeam ca o sa fie. Giulia merge cu drag la cresa, eu sunt multumita, sper sa fie asa si la voi.
Astazi am avut o zi frumoasa, desi eram tare nedormita, ca am stat ca in vremurile bune pe net si am dormit mai putin de 4 ore azinoapte. A avut Raul o activitate la baschet - Ziua familiei - si am avut activitati sportive , stafete, indicii cautate in padure, raspunsuri la intrebari, confectionat de steagul echipei, tras de sfoara....a fost superb, dar obositor, eram franta dupamasa, m-am si culcat langa Giulia.
Va pup fetele si va doresc o noua saptamana frumoasa si muuult mai bazaitoare in stup!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
iuhuuu ... iuhuhuhuuuu ...
fetele, nici un mesaj azi???
hm ...
rein dinti la 2 luni???
duamna rozi ia treci la apel si nu te mai boci ...
matei e bine, am scapat fara muci saptamana asta. sper sa ne tina. acum ca umblam la tricou ... mucii sa stea departe.
face progrese la mancat, adica mai gusta si chestii pe care nu punea gura, gen mamiliguta. bine ... cantitati neglijabile, dar e un inceput. vorbeste toata ziua vrute si nevrute pe limba lui. intelegem si noi dar doar o parte. in fiecare zi zice cate ceva nou, sau face cate o smecherie de radem pe infundate ... sa nu-i dam prea mult avant. in seara asta a vazut reclama la nescafe si ii zice lui ta-su: fafea ... mami bea ... piii nu. cand vede reclama la bere invariabil: beau shi io beee (dar lui nu-i da nimeni bere ... , nici noi nu prea avem in casa). e inebunit dupa ushu bani=ursu barni, primeste unul pe zi sau daca reusim sa-l fentam, unul la doua zile.
am observat de vreo saptamana ca intre degetele de la picioare are pielicica moarta. la un picior mai pronuntat, la unul f putin. insist cu spalatul si il dau cu fluocinolon. acum ca e mai cald il mai las si cu picioarele goale. pare ca s-a mai atenuat. a mai patit careva? idei de tratament?
maine dimineata sa vad prezenta aici ... da?
noapte buna stup!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
La multi ani Ada!
kitiloasa ca in vremurile bune, ha? cand sunt io huhureaza si singura acasa si as sta si eu de vorba ... te dai lovita! te tin eu mintee!!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
siaraaaaaaaaaa
bate vantu frunza-n dunga si albinele alungaaa!!!!!!!!!!
La Multi Ani, Ada!!!
Rein, da chiar asa...dinti la 2 luni?!?! bai, ne lasi?! glumesc, dar cred ca e chiar devreme pt dinti.
Rozi plange, unde? de ce?
nici nu mai stiu ce sa mai zic...si aici s-a facut cald...raresu zburda toata ziua ca un ideut si are o zicala...bang, dang,zang...nu stiu ce inseamna si de unde a nascocit da mereu il aud.
gaia.nevia spune:
Hello!
Va multumesc pentru urari, sunteti toate niste dulci!
Teo mi-a cantat de dimineata "la muuulti aaaaaani, maaaaamiiiii, muuulti aaaaani sa traiasca!" M-a dat pe spate.
Despre dinti, Radu a avut primul dinte la patru luni, acum la sase luni are patru dinti. Avem la odisee si o mamica cu bebe caruia i-au dat dintii chiar de la doua luni.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
rein spune:
La muuulti ani, sanatosi si fericiti Ada! Sa-ti traieste famelia!
Caare bueey DOO luni? inca putin si face 4! suntem mari deja.
Azi l-a adus tati pe Petrisor, mare bucurie.
Nu va spun ca e rasfatat de nu se poate, nu mai are nici o regula, mi-a zis Bogdan ca a vazut ce rezerve de prostii de mancare aveau pentru el, inclusiv o groaza de Danonino expirat, asta e, 3 saptamani n-a murit la soacra-mea.
Dar vorbeste si mai mult (daca se poate) si acum intreaba non-stop: da' aia ce e? si stie si cateva poezii
elyanne spune:
La multi ani, Ada !!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica