LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaradu spune:
buna dimineata!
deci da! gabi iti sta foarte bine cu burtica!
calin e un ingeras!
stefimic eu zic ca e ...
oana.2007 eu imi aduc aminte vag de tine ... stii ce inseamna asta? ca sunt mai tanara decat roxana! bine ai revenit si sarcina usoara!
in alta ordine de idei ... ce e cu berzele astea de roiesc asa? hm ... la mine sa nu trimiteti! clar??
de 2 zile alerg sa-l reinscriu pe matei la cresa. cooooziii! listeee ... bonuri de ordine. bine, eu oricum am aflat tarziu ca trebuie reinscris, ca sforile s-au tras in perioada cand eram noi in carantina. noroc ca avem continuiate ... ca am cotizat cand trebuia.
la serviciu ... se fac restructurari. am stat cu inima purice de 2 saptamani. am scapat si de data asta. din 5 am ramas 2. sa vedem ce-o mai urma ...
sa aveti o zi buna!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
diana_jors spune:
Hello,
am vazut si eu bebe mic scumpic mi-e dor si mie de unul... deci cand terminati voi de navetat barza aia intre voi sa o trimiteti si spre mine, dar mai in iarna asa...
Reinscriere la cresa - gradinita la care era Alex s-a hotarat sa puna taxa de 200 euro pe ... reinscriere. Ca deh, sa scoata niste bani si din pauza noastra. Asa ca ma pun si eu pe cautat alta, ca nu vreau sa ii dau nici de-a naibii, mi se pare o idee aberanta. Oricum, am gasit deja cateva mai ieftinute cu 2-3 mil...
Stefimic, eu iti zic felicitari la fel si oanei!
Despre Alex nu am ce sa spun ca nu stiu prea multe, decat ca azi o sa mearga pe munte la cules de nu stiu exact ce... ma rog, mai degraba la incurcat culesul
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
anaalina spune:
Buna dimi,
Vazut bultica de Gabi, vazut bebelusi, vreau si euuuuuuu. In jurul meu roiesc numai burtici. Dar imi e frica de perioada sarcinii de dr aberanti , de una de alta.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
ralualexandrei spune:
Meyyyy se vede ca a dat caldura ca va pusera-ti toate pe treaba,bravo voua,is curioasa care ma intrece pe mine si pe Elyana .
Am vazut bebic mic de Rein ,sa mai zic...neeeh ca-mi ajung trei ,pana una alta imi alin dorul cu pui mici crestinati,asa frumos miros a lapte
De la noi nimic nou,munca,zarva,balamuc.
Dimineatza Edutzu m-a trezit cu o minge de fotbal fix in teasta,dragutz nu?!AAA si azi noapte cand a fost furtuna a cerut si Daisy sa doarma in camera la noi,pe mine ma bate gandul sa vand apartamentul si sa-mi iau o garsoniera ca vad ca oricum toata lumea se strange la mine in dormitor
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
stefimic spune:
buna fetelor,
vad ca v-am dat de gandit daca sunt sau nu.
asta vom vedea peste fix 5 zile daca apare sau nu menstra, eu tot cu sanii durerosi si parca un pic mai mari dar nu sunt tari, ci moi, cu dureri de spate si unele pe jos pe la ovare chiar foarte dureroase aseara, cam ascutite si numai cand stateam in picioare.
acum vom vedea, dar nu vreau sa ma bucur prea devreme si apoi sa nu fie nimic.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
RaisaFudulu spune:
Catalina eu zic ca e cu ochisori..asteptam insa verdictul
Rein ce pui mic si frumos ai acolo
Vorba Ioanei cam roieste barza asta printre noi..dar vedeti si voi nu o tirmiteti la toata lumea..Ioana ma bucru ca ai scapat.....acu o trece criza asta si ramai acolo fara emotii
Andra greu sa te intreaca cineva pe tine si pe Elyanne...
Gabi frumos burtic
Bine ai revenit printre noi Oana si felicitari pentru noul samburel
Azi e vineri ..e ziua de plecat la Slatina si ultima de dus cu microbuzu si transportu in comun..de daca nu am invatat sa iau carnet...de fapt imi e tare frica...dar cand ne-om mai reveni cu banii trec peste frica si imi iau carnet..ete pt situatii din astea neprevazute
In rest totul e bine.......abia astept sa ajung la mandruca mea
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
madybulancea spune:
Buna ziua...deeeci a fost prima mea sapt de munk.....mmmc iudat,nasol cu program,cu trezitu cu aranjatul,cu venitul acasa facut mancare,curatenie,scos plod afara mmmmmmm eram obisnuita sa fac totul kn aveam chef incet nu ma grabea nimeni iar acum ...eee ma obisnuiesc eu,la una dintre scoli a o directoare de imi vine sa o bat,o frustrata asta e....as bate-o ...eee dar s-o elibera vreun post si plec eu ce puii mei stau sa ma faca asta cum vrea ea....
razvi e ffff bine,a inceput sa faca figuri mai mari,dar si nu-urile noastre sunt mai hotarate,vb de toate,si-a dat in petec cu olita,de la operatie nu prea l-am mai pus ca era begit si acum nu mai izce si eu nu am mai avut timp,sapt asta a stat tasu cu el si va dati seama ca ala nu l-a pus dar vine mama de luni si il reinvata ea....
vazui pozele cu calinut care e un dulce si cu gabi care e tare frumoasa...mmmm mi se face pofta dar ma stapanesc ca nu mere acum poate peste un an doi.....
va urez un weekend frumos!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
[url=http://lilypie.com][/url]
Siuta spune:
Buna
Sunt si eu mamica de albinuta nascuta pe 23 feb 2007 si va rog sa ma ajutati intr-o problema: fetita mea are la 2 ani si 3 luni aproape 11 kg. O fi oare prea slaba ??? si e inaltime- 89 cm. De ieri de cand am cantarit-o sunt nelinistita mi se pare ca este prea slaba. Copilasii vostri ce greutate au ?
Sper ca nu v-am deranjat si va multumesc
Andreea, mamica de Anastasia
radcarmen spune:
La multi ani Crina!
Pfuuuuuuai ce de berze in zona. Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si copilasi sanatosi!
Gabi, esti o graviduta faina iar neica Tudorel e un dulce. Ne rugam ca totul sa fie bine cu bebita ta si sunt sigura ca asa va fi . Dumnezeu sa il odihneasca pe bunicutul tau!
Rein, copilasii tai sunt niste frumosi amandoi, ca doar cu cine sa semene altfel? Si ai vazut prin stupul asta vreun copilas altfel decat frumos?
Doamna Johanna, ma bucur ca ai trecut de hopul asta de la scarbiciu. Inseamna ca esti o persoana de nadejde de te-au tinut si uite ca mai sunt si unii care stiu sa aprecieze valoarea.
Despre noi nu avem noutati...toate vechi si noua toate.
Va doresc un vichend fain.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Crina_mio spune:
Bunaaaa si va multumesc pentru urari, sunteti niste dulci si pentru toate.
Daca va spun ca ieri m-am trezit si am plecat la serv. ca in oricare zi, fara sa-mi dau seama ca suntem in 14 si pe la 9 m-a sunat mama su sis care mi-au dat-o direct pe Maya la tel. si mi-a zis mami... te... ubeccc si a muti aniiiii .... asa cadou mai zic si eu.
Vazut si eu pozici cu burtica lui Gabi si nazdravanul si vorbaretul Tudor, niste frumosi amandoi , cu bebe Calin al lui Rien. Aaa, da si pe artistul in devenire Vladut l-am vazut cu okisorii lui frumosi si smecherasi .
M-am uitat si la albumul de 2 ani si la cel de 1 an si am constatat cu regret ca-s mai puytine poze in cel de la 2 ani, poate se completeaza. Si pozicile cu cei flacaul Ioanei cu cele doua fete cucuiete Teo si Catalina, da Matei al tau e cam tot timpul inconjucar de cel putin 2 fete??? .toti sunt niste dulci si frumosi.
Azi noapte l-am visat pe Lucas al Amei, oare ce-or mai fi facand de nu au mai dat nici un semn de viata?!?!?
Sanatate tuturor bolnaviorilor, mici si mari
Stefimic, sper sa fie cu okisori si felicitari pentru burtica Rebiana.
Magda - imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, sper sa-ti fie mai bine si tie si puiului tau de acum inainte .
magdutah - ce mai face Mateiul tau, sper sa-i fi ajuns pe anul asta racelile, iar tu nu te mai invinovati pentru tine si pentru flacaul tau.
Diana - bine ca tatal tau se recupereaza bine, vazut si
Kitty - tine-o tot asa, mi-a placut semnatura "o mama responsabila si iubitoare, centrata absolut numai pe educatia corecta a copiilor ". Va invidiez ca reusiti sa mai faceti astfel de excapade.
Alexut pe obrajori, sper sa nu ramana su cicatrice, si daca or mai ramane ceva semne, vb. lui Pisik, o sa fie un barbat adevarat. Si apropos, pisik, sa te pregatesti in vara asta, ca deja mi-am facut planul tot pentru litoralul nostru. Sotul nu mai vrea mamaia, asa ca trebuie sa ma gandesc pe unde am putea merge sa fie mai liniste. ma tenteaza majesticul din jupiter, dar nu stiu cum o fi plaja. O fi o idee buna sa merg acolo cu Maya???
Am catnarit-o si eu astazi pe Maya, ca l-a 2 ani n-am apucat si are 11,7kg. Credeam ca are mai mult, dar nici nu e prea inaltuta (85cm), banuiesc ca e bine. Important e ca ea se simte bine, e plina de energie si foarte vesela, vorbeste toata ziua, nu mai pot vb. cu nimeni din famile la telefon ca imediat il vrea ea asa ca ne conversam de cateva ori pe zi. E destul de retrasa si timida cu persoanele pe care nu le cunoaste, dar sper sa se mai schimbe. uneori e mult prea cuminte iar alteori trece in extrema cealalta, sau nu chiar acol0, dar pe aproape. vrea toata ziua afhara. Astazi a fost super fericita ca am adus-o acasa. N-a mai fost de vre-o 3 saptamani si cum a intrata in casa a inspectat toate camerele apoi s-a bucurat de fiecare jucarie de a ei, sa vezi ce le pupa si le mangaia
cred ca mai vroiam sa spun ceva, da m-a lasat neuronul si oricum m-am intinsss, ca tot zicea Kitty ca-i e dor de mine
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008