LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 11
rein spune:
Am pus cateva poze cu bebelushul meu:
http://www.flickr.com/photos/27846704@N06/
imi vine sa-l mananc de dulce ce e
oana2007 spune:
Salut! Nu stiu daca ma mai tineti minte, am fost alaturi de voi la odisee , dar dupa ce a aparut minunea in viata noastra am postat mai rar la inceput si pe urma deloc. Acum m-am "reintalnit" cu Rebiana la odiseea de pufuleti de ianuarie - februarie 2010 si m-am gandit ca poate o sa ma reprimiti in cercul vostru. Am vazut si eu ceva poze si filmulete..... ce copilasi mari si frumosi aveti! Fetita mea este deja o adevarata domnisoara, merge la cresa de 7 luni, vorbeste intruna si e foarte neastamparata.
De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata.... Bucurie mare in familie! Sa speram ca acum o sa fie baietel....
OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si 5+
tzuna spune:
Am vazut poze cu burtici dragute, cu bebei mici si cu copilasi de-o schioapa.... Sa fiti sanatosi, voiosi si frumosi cu totii....
Noi suntem bine. Maria nu mai bea laptic seara. L-a vomitat vreo 3 seri la rand , apoi bea dar spunea ca vrea sa vomite si pana la urma nu i-am mai dat. Imi pare f rau. Nu as fi vrut sa renuntam la laptic deja. Asta este. Sunt linistita ca il inlocuim cu 100-150 g iaurt simplu tot inainte de culcare. Deci mai bea laptic din bibe prin somn la ora 5 (150-200 ml) si uneori dimineata daca are chef sa manance cu mine lapte cu cereale. Dar de multe ori mananca altceva gen paine cu cascaval si rosii, ou fiert etc.
Eu in schimb am multe probleme de rezolvat la serviciu acum pe ultima suta de metri. asta este. E ultima luna in care lucrez deci mai bine imi rezolv totul. Maria nu pare afectata de situatie desi uneori dimineata ar vrea sa stau cu ea, ba mai si plange vreo 2-3 minute ca sa nu plec dar ii explic ca vin cat pot de repede, ca ea va merge in parc si intelege. La sfarsit imi da papucii sa ma incalt si ma pupa. E asa dulce...
stefimic spune:
ce bebelus scumpic si dulce ai REIN, cred ca vrei sa-mi faci pofta.
la test a mai aparut pal de tot a doua liniuta dar ca sa nu ma bucur degeaba l-am considerat negativ si astept sa vad menstruatia daca isi face aparitia.
fetelor unde ati disparut toate, nici sarbatorita nu da nici un semn, cred ca de la vreme vi se trage ca si noi am fost afara pana acum.
va pup si sa aveti o zi minunata!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
gaia.nevia spune:
hi, hi, liniuta slaba zici? apai io zic ca stefimic e bigbrother
rein, vazut super poze.
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic ce bebelus scumpic si dulce ai REIN, cred ca vrei sa-mi faci pofta. la test a mai aparut pal de tot a doua liniuta dar ca sa nu ma bucur degeaba l-am considerat negativ si astept sa vad menstruatia daca isi face aparitia. fetelor unde ati disparut toate, nici sarbatorita nu da nici un semn, cred ca de la vreme vi se trage ca si noi am fost afara pana acum. va pup si sa aveti o zi minunata! cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
veeeeeeezi, daca nu asteeeeeeepti....acu nici nu mai stii ce sa crezi...esti sau nu esti....daca asteptai pana pe 20 erai mai sigura decat acu acu putem sa facem pronosticuri...si io zic ca daca se vede putin a doua ai sanse maaaaaaari sa fii
Oana_2007. bine ai revenit....ce chestie, chiar nu imi aduc aminte de tine desi albinele astea zic despre mine ca nu uit nimic
Crina, La Multi Ani, sa traiesti si sa te inmultesti (ca stiu ca iti mai doresti).
ma bag sa vad poze cu Calinut.
rein spune:
veeezi, Steeeefi, ce sa mai asteeeepti!!?? Sigur e cu ochisori! daca e, e! pune aici liniuta sa ne dam noi cu parerea! precis e!
Kitty spune:
La multi ani Crina!! Mi-e dor de prezenta ta calda si iti doresc si eu sa mai aduci un bebe in paradisul vostru!
Vaaai Rein, ce drag e puiul tau mic!! Adica amandoi sunt frumosi, dar acum m-a topit asta mic!
Biiine zis, Stefimic e bigbrother!!! Asa cred si eu!!
Bine ai revenit Oana!
Seara incarcata, atata am reusit! pupeeezeee!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Uituca suuuunt!
Gabi chiar ca iti sta bine cu burtica!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Da, si eu am admirat-o pe Gabi, nu stiu daca am scris.
Ma bucur ca va place figurita bebelui meu. Il pup toata ziua de-l tocesc.