LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

mai intai de toate multumim de incurajari !!!
Matei este mai bine, am fost ieri la medic si l-a ascultat si a spus ca plamanii se aud mai bine. Mai avem sa ii dam azi si maine antibiotic si trebuie sa ii facem mai departe inhalare cu apa sarata. La gradinita il trimit de acum saptamana viitoare, caci trebuie sa fie sanatos martea viitoare pentru vaccin. L-am intrebat pe medic daca ar trebui sa fac cu el in tratament special ... si mi-a spus ca o sa ne ajute sa completam actele pentru casa de asigurari, caci costa in jur de 4000 euro asa ceva. Nici macar nu i-am multumit (dar mai am timp sa o fac ) caci am sperat sa imi spuna ca nu este nevoie... ca e normal ca inca nu are organismul intarit, ca merge la cresa si de acolo le ia pe toate etc.... Am tacut si am venit acasa !!! Dar marti mergem iarasi la el si am sa il intreb atunci daca trebuie sa imi fac mai multe griji decat imi fac pana acum !

Sanatate multa lui Edy. Sa treceti cu bine peste toate ! Si de ce dureaza asa de mult sa dea rezultatele la analizele alea ? Adica pana luni nu o sa stiti daca e scarlatina sau nu ?

Pupice! Si mai citesc din urma ... poate mai pot da si eu cate un sfat, o vorba buna cuiva !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

karra la noi a fost canm asa cu acomodarea la gradinita : primele 2 saptamani nici nu intelegea ca eu nu mai sunt cu el, statea doar cate 2 ore si nu reusesc sa priceapa ca eu am plecat, asa de mult l-a captivat locul si copii. Apoi cand a trebuit sa manance acolo a remarcat ca eu nu mai sunt si a refuzat categoric toate felurile de mancare. Educatoarele m-au sfatuit sa ii aduc eu ceva de acasa. I-am dat 2 saptamani la rand un iaurt, o chifla, mere si struguri la pachet. El a inteles ca sunt de la mama lui si refuza sa manace marul de la cresa, cerea mereu punguta de la mama. Adica marul de la mama e mult mai bun decat cel de acolo. apoi au urmat 2 saptamani cu plans si refuzat sa intre in grupa lui, ar fo stat doar pe hol sa se joace ... si clar eu tot acolo sa stau! Dupa care a inteles, ca mama lui vine si il ia mereu acasa, nu mai plangea cand il lasam, dar se uita serios si trist la mine. Acum cere in fiecare diminieata : "copi, copi" . In traducere: vreau la gradinita la copii!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Stefimic eu am facut testul cu doua zile inainte de data cand trebuia sa vina CM... avusesem un vis in noaptea aceea si a fost vorba de un instinct, cred..... s-a pozitivat foarte rapid! Al doilea l-am facut dupa data cand trebuia sa vina si, evident, n-a venit si s-a pozitivat la fel de rapid!
Tu faci cum crezi.. stiu ca e tare aiurea sa te entuziasmezi si apoi sa se dovedeasca a nu fi cum te-ai asteptat... eu sper sa fie bine si sa devenim colege la odisee!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Nastere cu parfum de ghiocei...

Din nou insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetele din Bucuresti, imi puteti spune si mie cum se ajunge la Budimex venind dinspre Craiova? Nu pt mine, pt o verisoara. Repede, daca sunteti pe aici, va rog mult.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Asadar Stefi este 4-1 scorul (il punem si pe sotu') impotriva...
Cine mai da cu parerea?

Mergi la inceput

Spitalul se cheama acum Marie Curie. Eu l-am gasit pe harta asta, poti sa le spui tu la tel. din ce vezi pe harta. Vezi ca daca tragi de harta dreapta-stanga se misca.
http://www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta+bucuresti~pdi_n-Spitalul+de+copii+Marie+Curie~id-534

Daca intra in Buc prin sos Alexandriei, continua pe Calea Rahovei, face dreapta pe Sos Viilor, continua pe langa cimitirul Bellu pe Sos Oltenitei si apoi face dreapta pe Bd. Ctin Brancoveanu. Dupa ce face dreapta trebuie sa vada spitalul.
Se traverseaza Bucurestiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sara buna!

Felicitari Rebiana! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!

La Multi Ani tutror piticilor aniversati decand nu am mai scris, sa creasca mari si sanatosi!

Sanatate multa tatalui tau Diana!

Sanatate lui Edy!

Poze si filmulete .. ma scuzati dar nu am vizionat din lipsa de timp.

Vroiam sa il laud pe neica Tudor si am sa o fac cu toata inima. Desi la implinirea varstei de 2 ani avea cateva cuvinte pe care le spunea, ei bine in ultimele 2 luni vorbeste de nu ne vine sa credem. Cam orice cuvant pe care il aude il repeta si destul de corect. De 2 zile el nu mai este "tu" ci este "io" si tot de atunci a inceput sa faca si propozitii. Vorbeste intr-una si povesteste tot ce face peste zi si ne incanta seara cand venim de la servici de nu pot sa va spun.
Ma uimeste cu cate spune si nu imi vine sa cred ca acum 2 luni era mutulica al mamei.
Acum urca scarile si le coboara fara sa ne mai tina de mana si ne spune "pot io, nu mana". A inceput sa manance singur, mai mult felul 2 ce e drept dar nu varsa pe drum ci duce in gurita corect, cere cam de 3 ori pe zi sa faca pipi la olita dar nu am renuntat la scutece pentru ca nu ma simt in stare sa ma ocup de asta.
Mananca bine, dimineata cremvusti sau ou si o felie de paine cu unt si gem si un iaurt cu fructe, la pranz un castonel de ciorba si compot de cirese, dupa ce se trezeste o budinca de vanilie sau un Danonino si seara felul 2 daca avem gatit ceva sau cartofi prajiti cu carnita sau macaroane cu branza sau salata de rosii cu branza si mai bea pe la 5 dimineata un biberon de lapte.
Doarme de la 22.30 - 23 pana la 7.30-8.30 si peste zi inca cel putin 2 ore (zilele astea mai ploioase a dormit zilnic cam 4 ore dupa amiaza). Merge singur la culcare atat la pranz cat si seara. Seara ce e drept nu stiu exact ca e pe la 22 sunt deja in pat si de multe ori si adorm (uite ca nu si acum!) si ramane cu taica-su care se ocupa sa il duca in pat daca mai adoarme prin sufragerie.

A inceput sa spuna " mesi a masa" cand se ridica de la masa si "scuse" cand greseste sau "mesi" cand primeste ceva. Nu prea ii iese "te rog" e cam "iog" si destul de rar dar mai lucram la capitolul politeturi.

Poezii avem 2 pe care le "interpreteaza" intr-un mare stil:
El - tica tica tica
Eu - m-a batut
El - mama
Eu - c-a mancat
El - mau (de catvea zile pisica)
Eu- toata
El - papa
Eu - Si-am plecat la scoala
El - duce mana la buritica se freaca pe ea si spune goaiasau nimica

Eu - un pitic ... apropii degetele
El - atat mic
Eu - facea baie intr-un ibric
de sapun s-a impiedicat
si piticul ...
El - tusese (s-a incecat)

Deci avem coregrafie f buna la poezii!

In partea opusa trebuie sa spun ca a devenit f posesiv cu lucurile lui si nu vrea sa dea deloc copiilor ce ii apartine, toate sunt "a meie" sau "a mia" si numai eu il conving sa mai lase cate ceva pe la un copil caci mama si taica-su nu reusesc nici cum.
Nu renunta la suzeta decat rare ori si atunci ne minunam si noi.

Cam astea le aveam de spus despre Tudorasca mea draga cu care ma iubesc si ma pup de zici ca ne despartim pentru multa de vreme de fiecare data.

Va las si cateva poze sa vizionati cand veti avea timp:
de luna trecuta
de luna asta

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!

O seara buna!

Sa il ajutam pe Andrei!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimi, o

LA MULTIIIIII ANI!

CRINA

Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de puiuta ta, sa ai in viata numai clipe frumoase!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

pai stati asa ca pana la urma am facut un test de dimineata si cu parere de rau a fost negativ, dar o sa mai incercam si lunile urmatoare poate va fi cu noroc.

GABY pot spune doar ca sunteti o familie reusita si sper odata cu aparitia micutei sa te simti intr-adevar implinita si garantat vei fi o mamica fericita cu asa o mandrete de baiat si un pui mic si roz.
ce burtica mare ai acum, esti tare draguta graviduta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Stai ma Stefi ca poate se pozitiveaza mai incolo. Cum zic fetele poate se vede mai tarziu la tine. Eu am zis din proprie experienta.

Mergi la inceput